Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlarrr filizcim benide 92 olarak ekler misin hayatım?
pazartesi bildirim olması ne güzel fikir yaaaa.aynen katılıyorum sana cuma bildirim olunca herkes haftasonu yiyo içiyo hafta içi,haftasonu yediklerimizi eritmeye çalışıyortuz bu defa noluyo kilo yerinde sayıyo.
ben kahvaltıya gidiyorum :))))bugün geç kalktım.düzene sokcam bikaç güne inş.

-filizzz64....................72 kg
-bilge85.....................67.5 kg
-nisam_81..................72 kg
-mehay........................65 kg
-nazlibahar.......................68.5
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-oslem................60 kg
-elizabeth_bath..........87.8 kg
-emyay_8990...............92 kg

kiloları alınca yola geldik di mi:))p.tesi bildirim günü olmuş...bi yandan ii aslında,sanırım ben de sizin gibi hafta sonu kaçırıyorum...p.tesiyi düşününce daha az yicem artık...hadi bakalım....

filizim beni hala 65 gosteriyorsun listede 65.6 demistim ben kilomu....

tamam duzelttim.eski listeden alinti yapmistim o yuzden oldu.

gecmic olsun canim Allah sifa versin...diyete gelince herkes dokuluyor bu ara bir sen degilsin...ben 2 senedir 65 i gormemistim hic bu sene gordum cok moralim bozuk bu sabah...bu haftada fazla veremem kesin oruc tutucam butun hafta...

CANIM BAKSANA BENDE ANI SEKILDE YE YE YE bayramdan sonra hala toparlayamadım ya
66yı gormustum bak gene 68 cıktı cok zorlamayı dusunmuyorum ama ya mart nısana kadar bu sekılde dıkkat etmeye calıscam ınsallah bakalım nısanda havalar duzelınce yuruyusle desteklemek ıstıyorum ınsallah bakalım gecelerı dayanamayıp yıyrum ya hele tatlı cok ıstıyorum reglıye de az kaldı onun da etkısı var tabiki bakalım
sende almıssın ewet bende senı hıc hatrlamıyorum 65lerde
şu leslimi ne nerden nasıl ındırıyorsunuz ben beceremıyorum ya bari ewde hareket edelım barı spor salonu ımkanımız yok

canim lesliyi indirmedim ben netten bakmistim biraz hizli hizli egzersiz ve step benzeri biseyler yaptiriyor cok siradan geldi bana bilindik seyler yani...benim stepper im var onunla super kilo verip inceliyordum yaptigim zamanlarda simdi yaparken oglum rahat birakmiyor oda yapmak isiyor beni itiyor bende kaldirdim o okula baslasin basliycam yine yaktigim kaloriyide gosteriyor bence sende al cok ise yariyor inan....

canıum nasıl bısey o bılgı verırsen alırım bende ok
ben sımdı cıkıyorum yollara dusuyorum ewıme gıdıcem bakalım hasta hasta
benım cocuklar ooo dunden razı onlarda gecıyor hemen sıraya onlarda baslıyor benı engellemıyorlar hıc hep beraber yapıyoruz bız :)

evet kesinlikle stepper harika bişey. kullanıldıgında tabı =)

liste duyurusundan 1 gün önce (ki bu cuma yani bildirim günümüz oluyor) yapmıştım ben bildirimimi ama neden eklenmedim listenize bayanlar?

Son düzenleme:

Avertissement de redirection

Avertissement de redirection

boyle bisey canim benimki mavisinden ,mavili grili karisik tamamen ayni renk degil ama o çok benziyor...hem cok pahalida degiller...

Son düzenleme:
-filizzz64....................72 kg
-bilge85.....................67.5 kg
-nisam_81..................72 kg
-mehay........................65 kg
-nazlibahar.......................68.5
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-oslem................60 kg
-elizabeth_bath..........87.8 kg
-emyay_8990...............92 kg
-kkontess..................61.3 kg

canım elıne saglık:)) bencede pazartesı super cunku hafta sonu çoşanlardanım inş saglıklı şekılde kılocuklardan kurtuluruz

selam kızlarrrr menümü yazmak istiyorummm.

*kahvaltıdan önce bi kupa form çay içtim içine limon sıkıp.

kahvaltı:
-1 simit
-2 kk beyaz peynie
-2 kk kaşar peynir
-çay

ara:
-1mandalina
-4-5 havuçlu top (bilmeyenler için:havucu rendeleyip yarım bardaktan daha az şekerle kavurup petibör,çekilmiş fındık vanilya tarçın ve bi kaşıkcık margarinle yogurup misket misket yapıyosunuz :121: )
-1 kupa form çay içine limon sıkıp içtim

aksam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 kase yeşil salata
-3-4 kaşık taze fasulye (o da belkii)

yatana kadar acıkırsam mandalina yerim veya ayran içerim.

hhıımm unuttummmm 40 dk da yürüdüümmmmm :130:

Ben bugün abartılı abartılı yedim. Yarından itibaren başlıyorum dikkat etmeye.
Bir de stepper alıcam inşallah, özendim sizden

Güzel olmuş bence menün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…