- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.621
gunaydin kizlar.eveet kilo bildirim gunumuz geldi nihayet.en kisa zamanda yeni kilolarinizi bekliyorum.bugun benim de isim var.camasir makinam bozuldu.yenisini almaya gitmeliyim.butun gun yikansa bitermi acaba bu birikmis camasir bilemiyorum
hadi bana yardimci olun da gorevimi biran once bitirip cikayim evden.
canım sana da günaydın
henüz kahvaltımı yapmadım..seni oyalamamak için kilomu yazıp çıkim diye düşündümbugün itibariyle 66.9 olmuşum 600 gr. gitmiş....mutluyum....senin kilonu göremedim ama...
kızlar selam,
bugün itibari ile 64 kg mım. hedefim 53 olmakdoğumda aldığım kilolarımı vermek istiyorum. emziriyorum bebeğim 7. ayını bitirecek allahın izniyle. çarşamba günü diyetisyene gidiyorum. 1 haftadır limonlu sıcak su ve elma sirkesi-bal karışımını içiyorum
bende biraz erisem sizle beraber
yeniyim bana yardım edermisiniz arkadaşlar
ama benim şekerim var
ya çok zor yememek tansiyonum düşüyor yemeyince elim ayağım titriyor
göbek eritmem lazım hamile gibi göbek var
163 boy 75 kiloyum 3 hamileleik geçirdim göbeğim gitsin yeter
balıketi seviyorum kendimi zayıf olmasamda olur
göbek için ne yapabilirim arakadaşlar
gebelik kontrolü için spiral var oda hareketlerimi sporu engelliyor özelliklede karın bölgesi
napabilirim hiçbir bilgim yok
yeşil çay içiyorum o biraz iştahımı kesiyor
teşekkürler filiz cim
selam kızlar nasılsınızzzzz.
ben güya dün lapa yapacaktım bildirimi hep unuttum yaaa((
aynıyım ben filizcim
saol bilgecim iyi yaptin.ben de ev isi yapiyorum bi taraftan.pc yi aldim yanima mutfakta ugrasiyorum.tebrik ediyorumseni 600 gr vermissin.ben de tam 71 olmusum yani 1 kg gitmis.aslinda 72 yazmistim gecen hafta ama daha fazlaydi kilom.motive olmak icin az yazdim.aslinda 1kg den fazla verdim ama 1 kg yaziyorum tabi.mizikcilik yapmak yok
ben de stepper almak istiyorum.belki ise yarar.gunluk hareketler ise yaramiyor
listeyi hemen paylasmiyorum cunku bikac arkadas daha bildirim yapsin,duzeltmeleri yapip mumkunse tek seferde yada 2 seferde paylasirim.
bilgecim gectın masallah benı sankı aynı kıloydık dıye hatırlıyorum ben
filiz tebrik ediyorum seni yawwww..inş. geri almazsın..ben öle hızlı verince hemen alıyorum...
insallah almam.doktorum artik kilo vermem yavasladigi icin spor yapmam gerektigini soyluyor.doktorun yanina gidiyorum,kilomu not aliyor mesela 72 kg.sonra 2 hafta sonra gitmek uzere bir randevu daha aliyorum cikista.bu iki haftanin ilkinde 700-800 gr aliyorup hep.ikinci hafta da o aldigim kiloyu vermeye calisiyorum.randevu gunu geldiginde de tabi normal olarak hiic vermemis gibi gorunuyorum.napicam ben yaaa.spor yapicak cesaret yok bende.useniyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?