Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gunaydin kizlar.eveet kilo bildirim gunumuz geldi nihayet.en kisa zamanda yeni kilolarinizi bekliyorum.bugun benim de isim var.camasir makinam bozuldu.yenisini almaya gitmeliyim.butun gun yikansa bitermi acaba bu birikmis camasir bilemiyorum

hadi bana yardimci olun da gorevimi biran once bitirip cikayim evden.

canım sana da günaydın
henüz kahvaltımı yapmadım..seni oyalamamak için kilomu yazıp çıkim diye düşündümbugün itibariyle 66.9 olmuşum600 gr. gitmiş....mutluyum....senin kilonu göremedim ama...

canım sana da günaydın
henüz kahvaltımı yapmadım..seni oyalamamak için kilomu yazıp çıkim diye düşündümbugün itibariyle 66.9 olmuşum600 gr. gitmiş....mutluyum....senin kilonu göremedim ama...

saol bilgecim iyi yaptin.ben de ev isi yapiyorum bi taraftan.pc yi aldim yanima mutfakta ugrasiyorum.tebrik ediyorumseni 600 gr vermissin.ben de tam 71 olmusum yani 1 kg gitmis.aslinda 72 yazmistim gecen hafta ama daha fazlaydi kilom.motive olmak icin az yazdim.aslinda 1kg den fazla verdim ama 1 kg yaziyorum tabi.mizikcilik yapmak yok
ben de stepper almak istiyorum.belki ise yarar.gunluk hareketler ise yaramiyor
listeyi hemen paylasmiyorum cunku bikac arkadas daha bildirim yapsin,duzeltmeleri yapip mumkunse tek seferde yada 2 seferde paylasirim.

gunaydın kızlar
nasılsınız bakalım keyıfler nasıl ?
fazla gıremıyorum ders programımız deıstı ya anca pazartesı persembe gırebılıyorum ozluyorum sızlerı de aslında
sabah ıtıbarıyle 67.9 olmusum tekrardan
bende henuz dıyet moduna gıremedım ya bayramda bı saldım sımdı herseyden yıyorum ama saate dıkkat edıyroum gec vakıt yememeye calısıyorum ekmek fazla tuketmıyourm kepek ekmek olmasına dıkkat edıyorum az az yıyorum ama herseyden uzunca bır sur bu sekılde devam edıcem sanırım bıde reglı donemındeyım persembeye lapa dusunuyorum ısteyenler varsa beraber yapabılırız
bıldırım gununun pazartesı olması benı cok etkıledı cuma daha ıyıdı ya pazar en azından tatıl yapıyorduk sımdı tatıl ertesı bıldırım bıraz zor oluyor ama uyacagız artık herkese ayrı ayrı uymuyor cogunluk pazartesı kabul etmıs napak ?

gorusmek uzere kızlar buralardayım ben carsıya cıkmazsam bakalım

kızlar selam,

bugün itibari ile 64 kg mım. hedefim 53 olmak doğumda aldığım kilolarımı vermek istiyorum. emziriyorum bebeğim 7. ayını bitirecek allahın izniyle. çarşamba günü diyetisyene gidiyorum. 1 haftadır limonlu sıcak su ve elma sirkesi-bal karışımını içiyorum

hosgeldin zonox.biz kendi aramizda haftalik kilo verme yarisi yapiyoruz.istersen bugunden itibaren seni de listeye ekleyebilirim.ama burayi ihmal etmeyeceksen tabiki.arada girip dilersen yediklerini paylasabilirsin yada bizim paylasimlarimiz hakkinda yorum yapabilirsin.hergun girmek zorunda degilsin tabi ama pazartesi gunleri ogleden once mutlaka kilo bildirimini yapmak zorundayiz.boylece yalniz olmadigimizi hissediyoruz ve motive oluyoruz.destek sart.ne diyosun?

bende biraz erisem sizle beraber
yeniyim bana yardım edermisiniz arkadaşlar
ama benim şekerim var
ya çok zor yememek tansiyonum düşüyor yemeyince elim ayağım titriyor
göbek eritmem lazım hamile gibi göbek var
163 boy 75 kiloyum 3 hamileleik geçirdim göbeğim gitsin yeter
balıketi seviyorum kendimi zayıf olmasamda olur
göbek için ne yapabilirim arakadaşlar
gebelik kontrolü için spiral var oda hareketlerimi sporu engelliyor özelliklede karın bölgesi
napabilirim hiçbir bilgim yok

sen de hosgeldin canim.seker hastaligi zor tabi.sen daha iyi biliyosundur tabi ama SIK SIK ve kalorisi dusuk seyler yemege gayret edersen ise yarayabilir.benim de mide rahatsizligim var.ben de cok SIK yiyorum.duramiyorum yaniyo midem.ama kendimi sartlandiriyorum.yemek demek illaki ekmekli yagli tuzlu yemekler,hamur sileri demek deilki.meyveden hoslaniyorsan bir meyve yada haslanmis sebze de acligini bastirabilir.cok yagli olmamak sartiyla yogurt zayiflamaya yardimci.daha bunun gibi bisuru pratik bilgi edinebilirsin.bazilarimiz yediklerimizi paylasiyoruz bazen.onlardanda ornek alabilirsin istersen.sen de geliyormusun yani listeye???????

henuz bildirim yapmamis arkadaslari bekliyorum.

simdilik listemiz su sekilde kizlar:

isim...................................onceki kilo..............................sonraki kilo...........................verilen kilo...................
-filizzz64..................................72 kg....................................71 kg.....................................1 kg........................
-bilge85....................................67.5 kg................................66.9 kg..................................600 gr.....................
-nisam_81................................72 kg...........................................................................................
-mehay.....................................65.6 kg................................64 kg........................................1.6 kg.....................
-paytak paytak kosan koala.......68 kg..................................................................................
-oslem......................................60 kg.............................................................................
-elizabeth_bath.........................87.8 kg...................................................................................
-emyay_8990..........................92 kg.......................................92 kg......................................000...............
-nazlibahar................................68.5 kg................................67.9 kg.....................................600 gr.....................
-kkontess.................................61.3 kg........................................................................

isim...................................onceki kilo................sonraki kilo....................verilen kilo...
-filizzz64..................................72 kg......................71 kg..............................1 kg.....
-bilge85....................................67.5 kg..................66.9 kg..........................600 gr......
-nisam_81................................72 kg.......................................
-mehay.....................................65.6 kg.................64 kg............................1.6 kg
-paytak paytak kosan koala.......68 kg.....................................................
-oslem......................................60 kg.....................................................
-elizabeth_bath.........................87.8 kg.........................................
-emyay_8990..........................92 kg....................92 kg...........................000...
-nazlibahar................................68.5 kg.................67.9 kg.......................600 gr....
-kkontess.................................61.3 kg..............................

filiz tebrik ediyorum seni yawwww..inş. geri almazsın..ben öle hızlı verince hemen alıyorum...

bilgecim gectın masallah benı sankı aynı kıloydık dıye hatırlıyorum ben

walla canım,66.8 idim bir zamanlarsonra 67.5 e çıktım bayram dolayısıyla..şimdi 66.9 a düşmüşüm...sen de o aralardaydın herhalde...neyse haftaya belki sen geçersin,belli mi olur??ama ben şuan ii derecede rejim modundayım,ona göre

filiz tebrik ediyorum seni yawwww..inş. geri almazsın..ben öle hızlı verince hemen alıyorum...

insallah almam.doktorum artik kilo vermem yavasladigi icin spor yapmam gerektigini soyluyor.doktorun yanina gidiyorum,kilomu not aliyor mesela 72 kg.sonra 2 hafta sonra gitmek uzere bir randevu daha aliyorum cikista.bu iki haftanin ilkinde 700-800 gr aliyorup hep.ikinci hafta da o aldigim kiloyu vermeye calisiyorum.randevu gunu geldiginde de tabi normal olarak hiic vermemis gibi gorunuyorum.napicam ben yaaa.spor yapicak cesaret yok bende.useniyorum cok

fiizcim aynen ben de spor yapmıyorum,yazın yürüyüş falan yaptığım için daha ii kilo veriyorum...kışın olmuyo işte...tembel tembel oturunca böle oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…