- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.541
ayy ne guzel bir fizigin vardir o boya gore simdi hayal ettimdepeki hic catlagin olmadimi bacaklarinda falan???
filizzz64....................71 kg
bilge85.....................67.5 kg
nisam_81..................72 kg
filizcim sonuna kadar haklısın datlım valla.
mayısda düğünüm var ama yerimde sayıyorum hatta alıyorum bile şişko gelin olmak istemiyorummmmmmm
pazartesi sabah tartılıp yazarım canım.benim detokslar şok diyetlerle dolu bi diyet serüvenim olcak bu defa mecburum çünkü.
eskiden yaptıgım lapayı yine haftada 1 gün tartı gününden öjnce mutlaka yapıcam.
arada cezalar vercem kendime lahana diyeti denicem falan filan.bakalım ne kadar olumlu sonuç getircek bana.en azzz 20 kilo vermem lazım vee 5 ayım var((
ben de listeye dahil olabilir miyim? Geç mi kaldım?
..........................................................................................filizzz64....................72 kg
bilge85.....................67.5 kg
nisam_81..................72 kg
mehay.........................65 kg
hyr gec kalmadin kilonu en gec ptesi oglene kadar bildirebilirsin
slm kızlar nasılsınız
ben cok hastayım gunlerdır sızlerıde ıhmal ettım dıyet dıye bır sey kalmadı ewde de bır okadar yogunluk kılo bıldırımlerını bıle kacırdım sanırım fılız lıste duzenlıyor gecmıse bır bakayım bırazdan velı toplantısı yapıcam onun hazırlıkları ıcersındeyım de
nasılda hastayım ah ewde lsamda azcık uyusam uzansam
-filizzz64....................72 kg
-bilge85.....................67.5 kg
-nisam_81..................72 kg
-mehay........................65.6 kg
-nazlibahar.......................68.5
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-oslem................60 kg
gunaydin arkadaslar.lutfen bu hafta yediklerimize dikkat edelim.birbirimizi destekleyelim,yeri geldiginde elestirelim.tamamen yoldan ciktik.hepimiz kilo aldik 1haftada.tam 1 hafta sonra yani pazartesi gunu bana tekrar bildirim yapin lutfen.bu arada hala bildirim yapmamis arkadaslar var.birkac saat icinde bildirim yaparsaniz listeye girme sansiniz var....duyurulurrrr
canim bildirim gunumuz pazartesi gunleri oldu simdi dimi??
evet en iyisi pazartesi galiba.
cunku hafta sonu evden giremeyen arkadaslar zorluk yasamasin diye boyle dusundum.boylece nasilolsa bildirim yapildi diye hafta sonu kendimizi birakamayiz.
cuma gunu bildirim oldugunda hafta sonu yiyoruz ve butun hafta o hafta sonu aldiklarimizi vermeye ugrasioruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?