• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

filizzz64....................71 kg
bilge85.....................67.5 kg
nisam_81..................72 kg

filizcim listeyi yapacak en uygun kisi gercektende sensin sanirim... ben kac gundur yogunluktan giremiyorum baksana bu arada kiloda aldim tabi :14: benide ekle canim listeye haftasonu herkes uygun olmuyor bildirim icin evet, calisanlar isyerinden giriyor evde bilgisayari, interneti olmayanda var...o yuzden bildirim gunu ya haftabasi ya cuma olsun derim ben nacizhane fikrimi sunmam gerekirse...benide su an itibariyle 65 olarak ekleyebilirsin canim:2::2::43::43:

filizcim sonuna kadar haklısın datlım valla.
mayısda düğünüm var ama yerimde sayıyorum hatta alıyorum bile şişko gelin olmak istemiyorummmmmmm :14:
pazartesi sabah tartılıp yazarım canım.benim detokslar şok diyetlerle dolu bi diyet serüvenim olcak bu defa mecburum çünkü.
eskiden yaptıgım lapayı yine haftada 1 gün tartı gününden öjnce mutlaka yapıcam.
arada cezalar vercem kendime lahana diyeti denicem falan filan.bakalım ne kadar olumlu sonuç getircek bana.en azzz 20 kilo vermem lazım vee 5 ayım var :(((

yaza benımde dugunum var ınsallah 10-15 kılo vermek ıstıyorum acaba o zamana kadar saglıklı bır sekılde verebılır mıyım kı :25:

filizzz64....................72 kg
bilge85.....................67.5 kg
nisam_81..................72 kg
mehay.........................65 kg
..........................................................................................
ben hala 71 kiloyumdur diye dusunmustum ama bu sabah tartildigimda gordumki 72 den bile fazla.ben yine de 72 olarak duzeltiyorum haberiniz olsun arkadaslar.cok uzgunum.emek emek verdigim 1-1bucuk kiloyu geri almak yikti beni:14:

ben neden kilo veremiyorum yaa :50:
hiç anlamadım, beslenmeme dikkat ediyorum, kaçamaksa herkes yapıyor ama bende hiç etki yok sanki...
listeye girmek istiyorum ama sanırım pek bi etkisi olmuyor.
yine de beni de ekleyin bakalım 68 kiloyla :25:

slm kızlar nasılsınız
ben cok hastayım gunlerdır sızlerıde ıhmal ettım dıyet dıye bır sey kalmadı ewde de bır okadar yogunluk kılo bıldırımlerını bıle kacırdım sanırım fılız lıste duzenlıyor gecmıse bır bakayım bırazdan velı toplantısı yapıcam onun hazırlıkları ıcersındeyım de
nasılda hastayım ah ewde lsamda azcık uyusam uzansam :(

selam canlarim nasilsiniz nasil gidiyor diyetler benimki berbat diyet miyet kalmadi hergun pasta borek hergun hamur isi offf kilo aldim felaket:14::14::14:

filizzzz canim ben dun kilomu yanlis bildirmisim ,benim kilomu duzelt canim bu sabah 65.6 geldim malesef:14::14:

Son düzenleme:
-filizzz64....................72 kg
-bilge85.....................67.5 kg
-nisam_81..................72 kg
-mehay........................65 kg
-nazlibahar.......................68.5
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-oslem................60 kg

slm kızlar nasılsınız
ben cok hastayım gunlerdır sızlerıde ıhmal ettım dıyet dıye bır sey kalmadı ewde de bır okadar yogunluk kılo bıldırımlerını bıle kacırdım sanırım fılız lıste duzenlıyor gecmıse bır bakayım bırazdan velı toplantısı yapıcam onun hazırlıkları ıcersındeyım de
nasılda hastayım ah ewde lsamda azcık uyusam uzansam :(

gecmic olsun canim Allah sifa versin...diyete gelince herkes dokuluyor bu ara bir sen degilsin...ben 2 senedir 65 i gormemistim hic bu sene gordum cok moralim bozuk bu sabah...:14:bu haftada fazla veremem kesin oruc tutucam butun hafta...

-mehay........................65.6 kg

gunaydin arkadaslar.lutfen bu hafta yediklerimize dikkat edelim.birbirimizi destekleyelim,yeri geldiginde elestirelim.tamamen yoldan ciktik.hepimiz kilo aldik 1haftada.tam 1 hafta sonra yani pazartesi gunu bana tekrar bildirim yapin lutfen.bu arada hala bildirim yapmamis arkadaslar var.birkac saat icinde bildirim yaparsaniz listeye girme sansiniz var....duyurulurrrr

gunaydin arkadaslar.lutfen bu hafta yediklerimize dikkat edelim.birbirimizi destekleyelim,yeri geldiginde elestirelim.tamamen yoldan ciktik.hepimiz kilo aldik 1haftada.tam 1 hafta sonra yani pazartesi gunu bana tekrar bildirim yapin lutfen.bu arada hala bildirim yapmamis arkadaslar var.birkac saat icinde bildirim yaparsaniz listeye girme sansiniz var....duyurulurrrr

canim bildirim gunumuz pazartesi gunleri oldu simdi dimi??

canim bildirim gunumuz pazartesi gunleri oldu simdi dimi??

evet en iyisi pazartesi galiba.
cunku hafta sonu evden giremeyen arkadaslar zorluk yasamasin diye boyle dusundum.boylece nasilolsa bildirim yapildi diye hafta sonu kendimizi birakamayiz.
cuma gunu bildirim oldugunda hafta sonu yiyoruz ve butun hafta o hafta sonu aldiklarimizi vermeye ugrasioruz.

evet en iyisi pazartesi galiba.
cunku hafta sonu evden giremeyen arkadaslar zorluk yasamasin diye boyle dusundum.boylece nasilolsa bildirim yapildi diye hafta sonu kendimizi birakamayiz.
cuma gunu bildirim oldugunda hafta sonu yiyoruz ve butun hafta o hafta sonu aldiklarimizi vermeye ugrasioruz.

haklisin canim bende boyle dusunuyorum ...listeyi ilk yaptigim zamanlarda bildirim gunu pazartesi olsun demistim kimse istememisti ama en iyisi boyle en azindan haftasonu salmayiz kendimizi...

-mehay........................65 kg
elizabeth_bath..........87.8 kg

Back