Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kizlar birbirimize daha cok fikir ve bilgi vermek amacli gunluk paylastigimiz diyet menulerimizi gozden gecirip kendi yorumlarimizi hatta gerekirse elestirilerimizi yazalimki hatalarimiz varsa onlari duzeltelim ayni yanlislari defalarca tekrarlamayalim ...veya baska arkadaslarin listelerini ornek alip kendi yanlislarimizi ortadan kaldiralim...goruyorumli kimse kimsenin listesiyle ilgilenmiyor yorum yazmiyor cok hatalar yapiyoruz bu yuzden haksizmiyim?

ne bulsam yiyorum kizlar bana yardim edin.verdigim kilolari geri aliyorumsanirim hizla.((napicam ben.motivasyonumu kaybettimmm.hic sinir koymadan herseyi yer oldum.zaten adamakilli diyet yapabildigim yoktu.simdi tam saldim kendimi.dikkatinizi cektiyse artik eskisi gibi zamanyaratip yediklerimi de yazma cesareti gosteremiyorum.noluyoo banaa

nisam bana diyetisyenim kastan kaybetmemek icin "kirmizi et" tuketmem gerektigini soyledi.birde tabiki sporrrr!!!!!

niye kimse yok yaaa...ben de 4 gündür giremiyorum nete,yatılı misafirlerim vardı,bugün gittiler..ne ders çalışabildim,ne diyet programıma uyabildim..berbattı 4 günümama aklım burdaydı:)demek ben girmiyorum diye siz de beni beklediniz canlarım benimdışarda kar yağıyor,bu kadar soğuk havada da diyet miyet gitmiyo yaaa....motivastonumu kaybettim...gaza getirin beni

beni de beni deeeeee

filizcim gördğün gibi kimse yok..sanırım herkes bizim gibibence bi türlü yapılamayan listenin etkisi oldu...ahhhh.ahhhhh...böle olmuyo yaaa...bi kilo veriyoruz bi alıyoruz....10-15 kilo verenler nasıl veriyor yaaa....hayret ediyorum...

walla ben de öğlen gözüm dönüyor ama azar azar yiyorum...
alışınca arkası geliyor :2:
sabah cornflakes yedim ballı sütte + 1 kuru incir.
öğlen domatess çorbası, alinazik vardı (altı yoğurtlu patlıcan közlemesi,üzerinde salçalı bi kaşık kadar kıymalı sos), salata, 1 kaşık da havuç tarator...
akşam dışarda olucaz, artık kimbilir ne yaramazlıklar yaparım
zaten başlayınca arkası geliyor
ama yemeklerde ekmek
abur cubur elimden geldiğince
ve spooora ara vermek yok,haftada 6 gün leslie

kız sen ii gidiyosun haaferin sanane güzüel alışmışsın gidyosun öle...ahhhhhhhhh,ahhhhh!!!

kız sen ii gidiyosun haaferin sanane güzüel alışmışsın gidyosun öle...ahhhhhhhhh,ahhhhh!!!

ya ben kilo veremiyorum ama, nedenini çözemedim.
normal yiyorum öyle çok yemiyorum da...
aslında vücudum sıkılaşsa,sanki vermiş gibi görünsem razıyım...
spor yapıyo musunuz kızlar bakiiimm :121:

ben unutuyorum sporu kooolaam

bugün de kahvaltıdan sonra aklıma geldi tartılmak
61.3 çıktım
hem tokum diye hem de regl gelcek diye:18:

kahvaltım 1 kase çorba, 1kepekli tost, 1 yumurta, azcık pekmez

şimdi yine acıktım ve canım pasta istiyor

ben de 10 dk kadar hafif egzersiz yaptim sabah.1 haftadir kesin2 kilo almisimdir
tartimin pili bitti.kilomu hiiic ogrenmek istemedigim icinn pil almayada niyetlenmiyorum acikcasi.
sabah kucuk bir sandvic yaptim kendime(icinde 1 haslanmis yumurta,1 dilim peynir,3 ligth zeytin vardi)
oglen de patlican salatasi(az zeytinyagli)
1 dilim de peynirli-ispanakli borek yedim.

spor aslında önemli..
kilo verdirmese de sıkılaştırıyor, ki bu cok ii bişey..
bi yaz boyunca sabahları yürüyüşe gidip,kilo vrmediğim halde zayıf göründüğümü biliyorum.
evde yapılan egzersizler de çok etkili olabiliyor, zamanında onun da sıkılaştırdığına şahit olmuştm....

neden tadi yok artik bu topigin!!!!!
neden kimseler ugramiyo!!!!!
gelin artik ,,hepimizde bir istah acilmasimi oldu?
listemiz yapilmiyor diyemi bu soguklukkk???
peki tamam ben yaparim listeyi.
ama LUTFEN gelmek isteyenler,yani listede olmak isteyenler en gec pazartesi oglene kadar kilolarini bildirmis olsun.
bana kalsa hemen simdi bildirin ,listeyi yapayim derim ama bazi arkadaslar hafta sonu nete girmek icin uygun olamiyorlar sanirim.bu yuzden en gec pazartesi baslasin lutfen.
ve daha sonraki yani 2. kilo bildirim gununu beraber belirleyelim.lutfen artik isleri biraz SIKI TUTALIM.BEKLIYORUMMMMM

canım sana katılıyorum,listeyi en iyisi sen yap,sanırım herkes çok yoğun...benim ders çalışma olayım olmasa yapardım...ama sana sonsuz güveniyorum...canım benim şuan kilo 67.5....liste olmayınca hemen kilo almaya başladık...kilo bildirim günü de bence cuma yada c.tesi olsun...ii oluyo o zaman,bütün hafta tutuyoruz kendimizi...herkes görüşünü bildirsin,ben hepsine de uymaya çalışırım...

evet canım ya galıba kımse tutmuyo rejımı yada ugrayamıyolar bencede sen yap nezaman dersenız tartı gunu farketmez bende sabah tartıldım 72 kıloyum

filizcim sonuna kadar haklısın datlım valla.
mayısda düğünüm var ama yerimde sayıyorum hatta alıyorum bile şişko gelin olmak istemiyorummmmmmm
pazartesi sabah tartılıp yazarım canım.benim detokslar şok diyetlerle dolu bi diyet serüvenim olcak bu defa mecburum çünkü.
eskiden yaptıgım lapayı yine haftada 1 gün tartı gününden öjnce mutlaka yapıcam.
arada cezalar vercem kendime lahana diyeti denicem falan filan.bakalım ne kadar olumlu sonuç getircek bana.en azzz 20 kilo vermem lazım vee 5 ayım var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…