- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.521
niye kimse yok yaaa...ben de 4 gündür giremiyorum nete,yatılı misafirlerim vardı,bugün gittiler..ne ders çalışabildim,ne diyet programıma uyabildim..berbattı 4 günümama aklım burdaydı:)demek ben girmiyorum diye siz de beni beklediniz canlarım benim dışarda kar yağıyor,bu kadar soğuk havada da diyet miyet gitmiyo yaaa....motivastonumu kaybettim...gaza getirin beni
walla ben de öğlen gözüm dönüyor ama azar azar yiyorum...
alışınca arkası geliyor :2:
sabah cornflakes yedim ballı sütte + 1 kuru incir.
öğlen domatess çorbası, alinazik vardı (altı yoğurtlu patlıcan közlemesi,üzerinde salçalı bi kaşık kadar kıymalı sos), salata, 1 kaşık da havuç tarator...
akşam dışarda olucaz, artık kimbilir ne yaramazlıklar yaparım
zaten başlayınca arkası geliyor
ama yemeklerde ekmek
abur cubur elimden geldiğince
ve spooora ara vermek yok,haftada 6 gün leslie Eki Görüntüle 290559
kız sen ii gidiyosun haaferin sana ne güzüel alışmışsın gidyosun öle...ahhhhhhhhh,ahhhhh!!!
neden tadi yok artik bu topigin!!!!!
neden kimseler ugramiyo!!!!!
gelin artik ,,hepimizde bir istah acilmasimi oldu?
listemiz yapilmiyor diyemi bu soguklukkk???
peki tamam ben yaparim listeyi.
ama LUTFEN gelmek isteyenler,yani listede olmak isteyenler en gec pazartesi oglene kadar kilolarini bildirmis olsun.
bana kalsa hemen simdi bildirin ,listeyi yapayim derim ama bazi arkadaslar hafta sonu nete girmek icin uygun olamiyorlar sanirim.bu yuzden en gec pazartesi baslasin lutfen.
ve daha sonraki yani 2. kilo bildirim gununu beraber belirleyelim.lutfen artik isleri biraz SIKI TUTALIM.BEKLIYORUMMMMM
neden tadi yok artik bu topigin!!!!!
neden kimseler ugramiyo!!!!!
gelin artik ,,hepimizde bir istah acilmasimi oldu?
listemiz yapilmiyor diyemi bu soguklukkk???
peki tamam ben yaparim listeyi.
ama LUTFEN gelmek isteyenler,yani listede olmak isteyenler en gec pazartesi oglene kadar kilolarini bildirmis olsun.
bana kalsa hemen simdi bildirin ,listeyi yapayim derim ama bazi arkadaslar hafta sonu nete girmek icin uygun olamiyorlar sanirim.bu yuzden en gec pazartesi baslasin lutfen.
ve daha sonraki yani 2. kilo bildirim gununu beraber belirleyelim.lutfen artik isleri biraz SIKI TUTALIM.BEKLIYORUMMMMM
filizzz64....................71 kg
bilge85.....................67.5 kg
nisam_81..................72 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?