- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.381
aramiza hosgeldin peki boy ve yas kac canim???
ben önceden de burdaydım da işte :26:
yaşım 25
boyum168 canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramiza hosgeldin peki boy ve yas kac canim???
bende bu topik açildigindan beri burdayim ama oglum dogdugundan beri 1 yildir pek giremez olmustum yaramazdan firsat bulup simdi yeniden diyete basladim...boylarimiz yakin sayilir hedef kilon kac? evlimisin bu arada???
bayranmınız mubarek olsun kızlar ınsallah gzl gecıyordur
ben valla hıc dıkkat temedım salldım cayıra :)
yrn sabah baslıyorum tekrardan ınsallah
bayranmınız mubarek olsun kızlar ınsallah gzl gecıyordur
ben valla hıc dıkkat temedım salldım cayıra :)
yrn sabah baslıyorum tekrardan ınsallah
aman canim bayram yaaa bosver pisman olma zaten senede iki sefer....bundan sonra dikkat et yeter...Slm arkadaslar nasil gidiyo sizin benim berbat korkudan tartiya cikamiyorum ama yarin sabah ins yine baslicam(
GUNAYDIN HERKESLERE BUGUN SBH ITIBARIYLE OZUME GERI DONDUM BOLLBOL YEDIM BEN YAhemde nasıl yeme tartılmadım hıc korkuyorum cunku :)
bu sbh:bır mılfoy az recele bandım
ara:mınık bır elma
bırazdan yemege cıkıcaz arkadaslarla ama tartılmıcam ben ya tartılamam ki korkuyorummm![]()
imdaaaattttt ama bu sefer pişman dılım ya
ya kızlar okulda arkadaslar bu sabah bana sen zayıfladınmı ya dedıler nasıl sevındım anlatamam ya![]()
selam kizlar.bayram geldi gectiiiiii.insallah bol bol yiyip icip eglenmissinizdir hepinizz.
yagli yagli kurban etlerini,kavurmami yaptiniz yoksa mangalmi heeeeee??????
ben de cook yedim kizlarsanki bayramda yersen kilo alinmiyomus gibi rahat rahat yedim.
bugun de doktor randevum vardi.mezoterapi icin.gobekten yarim cm,kalcadan 1.5 cm incelmisim 2 haftada.bayram olmasa ne olacakti bilemiyorum.
700gr vermisim bide.bidahaki randevumu 2 hafta sonraya aldim.bakalim neler olacak.
neyyseeee iste boyleeee.kahvaltim daginik oldu biraz.doktordan once yarimdilim peynir ve bi isirik yumurtali ekmek yemistim ayakta.gelince de minik bir sandvic yaptim peynir ,domates,salatalikli falan.rejime kaldigimiz yerden devam ediyoruz, yayilmayalimmmm![]()