Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

uyuyun uyuyun siz daha uyuyun .
ben kilomu herkesten once bildiriyorum,hadi yine iyisiniz
gecen cuma 71.8 kiloydum bugun 70.9 kiloyummmmmmm
ayrica kahvaltimi da yaptim:
1 kase tarhana corbasi(sicacik )
2 yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek yediimmmm....

ohh ne güzel maşallah devam gelir inş aynı kilodayız.ama sanırım ben pek çaba sarfetmiyorum vermek için..

selam kizlar herkese gunaydin ben hafta icin 3 gun once tartildigimda 1 kilo vermis gozukuyordum aslinda ama 2 gundur ozel gunumde oldugumdanmidir yoksa diyeti bozdugumdanmidir anlamadim geri gelmis o kiloda yani 0 a 0 elde var 0...neyseki tek tesellim kilo almamis olmak....

filizcim süpersin...tebrik ederim...

mehaycım listeyi sen yapcaktın di mi??ama benim şöle bi sorunum var..gece sahur yaptım ve şuan midem tıka basa dolu..akşama doğru bildirim yapsam olur mu..zaten listelere akşam bakıyoruz...bi sorun olur mu senin için??

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim-----------------------------------kilo-------------------simdiki kilo

mehay---------------------------------64.5-------------------64.5----ayni

paytak paytak kosan koala--------------68

filizzz64--------------------------------71.8-------------------70.9----900 gr vermis

bilge85---------------------------------67.2-------------------67.2----ayni

nazlibahar------------------------------68.1

sweet-baby----------------------------71

nisam_81-------------------------------73.5

Son düzenleme:

ben de ozel gunumdeyim diye cok korkmustum.o yuzden bugun wc den sonra tartildim
ama hala bi siskinlik var.karnim davul gibi gorunuyo
bikac gune kadar gecer insallah.cunku randevum persembe gunu.

kizlar sizin vaktiniz oldusunda benim olmuyor benim oldugunda kimse uymuyor listeye.... biri baska gun biri baska gun istiyor herkes farkli saatlerde bildirmek istiyor o yuzden bu hafta ilk ve son kez yapiyorum listeyi herkes ozgur bundan sonra benimde ilgilenmem gereken bir bebegim var vaktim yok herkesin bildirimlerini ayri ayri takip edecek...umarim anlatabilmisimdir kimseyi kirmadan

mehay sanırım bu sözlerin bana...ben sadece olur mu diye söledim..ille de akşam bildiricem demedim...evet kırıldım..bu arada tok olan midemle kilom:66.8
çıktı..ben sadece doğru bir bilgi verebilmek için demiştim..keyfi bişe değil...oruç tutuyorum ve tahmin edeceğiniz gibi midem dolu olduğundan daha çok çıktım..

o zaman gece sahurdan nce tartilsaydin arkadasim ben sana kotu bisey soylemedim ki...sen bana aksam diyorsun , benim kucuk bebegim var diye defalarca soyledim ogleden once bildirim yapin diye ,farkettiysen aksamlari hiç giremiyorum listeyi nasil yapicam ??benide dusunun biraz anlayisli olun biraz...baskada bisey demiyorum ben....

filizcim bu yaz izne gidiyormusun canim??nereliydin sen yaa sormayi unutmusun nereye gidiyorsunuz izne gidince?:44:

bilmiyorum mehaycim.kararsizim bu sene.kardesimin durumuna bagli.belki bu sene baska biyere gideriz tatile .ya da buralarda oluruz.normalde her sene gidiyoruz izne.memlekete gidiyoruz,oradan da deniz kenari biyerlere gidiyoruz.cocuklar alisti ama benim cok hosuma gitmiyo oralar.bana cok sicak olmayan serin yerler lazimmm.

memleket nereydiki? antalyami?banada sicak yerler lazim biktim soguktan

ben öğleden önce bildirim yapın dediğini okumadım..okusaydım herhalde böle bişe demezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…