- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.301
uyuyun uyuyun siz daha uyuyun .
ben kilomu herkesten once bildiriyorum,hadi yine iyisiniz
gecen cuma 71.8 kiloydum bugun 70.9kiloyummmmmmm
ayrica kahvaltimi da yaptim:
1 kase tarhana corbasi(sicacik)
2 yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek yediimmmm....
uyuyun uyuyun siz daha uyuyun .
ben kilomu herkesten once bildiriyorum,hadi yine iyisiniz
gecen cuma 71.8 kiloydum bugun 70.9kiloyummmmmmm
ayrica kahvaltimi da yaptim:
1 kase tarhana corbasi(sicacik)
2 yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek yediimmmm....
selam kizlar herkese gunaydin ben hafta icin 3 gun once tartildigimda 1 kilo vermis gozukuyordum aslinda ama 2 gundur ozel gunumde oldugumdanmidir yoksa diyeti bozdugumdanmidir anlamadim geri gelmis o kiloda yani 0 a 0 elde var 0...neyseki tek tesellim kilo almamis olmak....
selam kizlar herkese gunaydin ben hafta icin 3 gun once tartildigimda 1 kilo vermis gozukuyordum aslinda ama 2 gundur ozel gunumde oldugumdanmidir yoksa diyeti bozdugumdanmidir anlamadim geri gelmis o kiloda yani 0 a 0 elde var 0...neyseki tek tesellim kilo almamis olmak....
ben de ozel gunumdeyim diye cok korkmustum.o yuzden bugun wc den sonra tartildim
ama hala bi siskinlik var.karnim davul gibi gorunuyo
bikac gune kadar gecer insallah.cunku randevum persembe gunu.
ne randevusu canim diyetisyenemi gidiyorsun???
mehay sanırım bu sözlerin bana...ben sadece olur mu diye söledim..ille de akşam bildiricem demedim...evet kırıldım..bu arada tok olan midemle kilom:66.8
çıktı..ben sadece doğru bir bilgi verebilmek için demiştim..keyfi bişe değil...oruç tutuyorum ve tahmin edeceğiniz gibi midem dolu olduğundan daha çok çıktım..
filizcim bu yaz izne gidiyormusun canim??nereliydin sen yaa sormayi unutmusun nereye gidiyorsunuz izne gidince?:44:
mehaaayyysenbeni hic takip etmiosun galiba.
hani ben mezoterapi yaptiriyorum yaaa.kilo veremezsem doktora hesap vermek zorunda kaliyorum.
bilmiyorum mehaycim.kararsizim bu sene.kardesimin durumuna bagli.belki bu sene baska biyere gideriz tatile .ya da buralarda oluruz.normalde her sene gidiyoruz izne.memlekete gidiyoruz,oradan da deniz kenari biyerlere gidiyoruz.cocuklar alisti ama benim cok hosuma gitmiyo oralar.bana cok sicak olmayan serin yerler lazimmm.
memleket nereydiki? antalyami?banada sicak yerler lazim biktim soguktan
o zaman gece sahurdan nce tartilsaydin arkadasim ben sana kotu bisey soylemedim ki...sen bana aksam diyorsun , benim kucuk bebegim var diye defalarca soyledim ogleden once bildirim yapin diye ,farkettiysen aksamlari hiç giremiyorum listeyi nasil yapicam ??benide dusunun biraz anlayisli olun biraz...baskada bisey demiyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?