• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yarin bayram ama hiç bayram havasi olmuyor bayramlarda burda nerdeturkiyenin o guzel bayramlari insanlar sokaklarda akraba ziyaretlerine gitmek icin kosusturuyor , çocuklar seker topluyor, misafirler geliyor bayramlasmaya misafirlige gidiyorsun offff burda nerdeee gitsende gidilecek yerler belli herkes kendi havasinda....esinin kac kardesi var kalabalikmisiniz filizcim?

filizcim mezoterapiyi biliyorumda hesap vermek zorunda oldugunu bilmiyordum inan....demekki bir bize hesap vermiyormussun sen:9::9:

doktorumun yuzu gulmuyo yeterli kilo veremezsem.en son dediki;en iyisi kendi bedeninden bi beden kucuk bi elbise al ve onun icine girmek icin ugras dedi:26:
cok kotu bi durum yaaa.o kadar kotumu benim durumum diye o gunden beri takiliyo kafama :43:

doktorumun yuzu gulmuyo yeterli kilo veremezsem.en son dediki;en iyisi kendi bedeninden bi beden kucuk bi elbise al ve onun icine girmek icin ugras dedi:26:
cok kotu bi durum yaaa.o kadar kotumu benim durumum diye o gunden beri takiliyo kafama :43:

ilginççç:53::53:en kilolu hastasi senmisin onun acaba???sana boyle dediyse 100 kilo birine neler demistir???:18::18:

yarin bayram ama hiç bayram havasi olmuyor bayramlarda burda nerdeturkiyenin o guzel bayramlari insanlar sokaklarda akraba ziyaretlerine gitmek icin kosusturuyor , çocuklar seker topluyor, misafirler geliyor bayramlasmaya misafirlige gidiyorsun offff burda nerdeee gitsende gidilecek yerler belli herkes kendi havasinda....esinin kac kardesi var kalabalikmisiniz filizcim?

esimin ailesi de kucuk sayilir.1kiz kardesi var bize gelen(evli).bizim de gittigimiz 4-5aile var .zaten is gunune denk gelirse pek tadi olmuyo.

esimin ailesi de kucuk sayilir.1kiz kardesi var bize gelen(evli).bizim de gittigimiz 4-5aile var .zaten is gunune denk gelirse pek tadi olmuyo.

benim esimin 2 kiz bir erkek kardesi var hepimiz kaynanama gidiyoruz ve baskada biyere gitmiyoruz bayramda esim annesine bile zor gidiyor...hic sevmiyor biyerlere gitmeyi:50:bense tam tersi bayilirim gezmeye iki zit kutup:5:

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim-----------------------------------kilo-------------------simdiki kilo

mehay---------------------------------64.5-------------------64.5----ayni

paytak paytak kosan koala--------------68

filizzz64--------------------------------71.8-------------------70.9----900 gr vermis

bilge85---------------------------------67.2-------------------67.2----ayni

nazlibahar------------------------------68.1

sweet-baby----------------------------71

nisam_81-------------------------------73.5

benim esimin 2 kiz bir erkek kardesi var hepimiz kaynanama gidiyoruz ve baskada biyere gitmiyoruz bayramda esim annesine bile zor gidiyor...hic sevmiyor biyerlere gitmeyi:50:bense tam tersi bayilirim gezmeye iki zit kutup:5:

benimkisi o yonden iyi.ona gezme olsun yeter.tabi gezilenler kendi akrabasi olunca normalll..gerci gunahini almiim simdi.sirf benim dayilarim orada diye ikide bir almanyaya da az gitmedi.ama 2 senedir pek islerden basini kaldiramiyo o baska.

benimkisi o yonden iyi.ona gezme olsun yeter.tabi gezilenler kendi akrabasi olunca normalll..gerci gunahini almiim simdi.sirf benim dayilarim orada diye ikide bir almanyaya da az gitmedi.ama 2 senedir pek islerden basini kaldiramiyo o baska.

ahhh keske benimkide oyle olsa:2: benimki ev kusu yuvadan ayrilmiyor hiç yumurtalarini çalmasinlar diye:9::9::1::1:

onlarda seni gorunce yazik buda kilo almaya geliyor sanirim demislerdir o zaman:60::60::60:

nerdeeeeee:31: keske oyle gorunsemm.
ama gecen hafta bi elbise almistim 42 bedendi.sonra 3-5 gun sonra bi giymek istedim ama cok boll durdu uzerimde.iyiki fisini atmamisim.degistirdim hemen 40 bedene.nasil guzel yakisti bi bilsen:1:
insallah 38 bedene de girerim yakinda

nerdeeeeee:31: keske oyle gorunsemm.
ama gecen hafta bi elbise almistim 42 bedendi.sonra 3-5 gun sonra bi giymek istedim ama cok boll durdu uzerimde.iyiki fisini atmamisim.degistirdim hemen 40 bedene.nasil guzel yakisti bi bilsen:1:
insallah 38 bedene de girerim yakinda

insallah canim benim :nazar: benim hedefim 36 beden :51::51:çunku ben su an zaten 38-40 beden arasi degisiyorum:17::17:

benim problemim kalcalarda.hiiic memnun degilim .cok kotu gorunuyo.su mezo ise yarasada kurtulsammmm...
hakikaten neden kimse bildirim yapmaya gelmedi ya.merakettim.

suna bakin kizlar çok guldum :60::60::60:

Hülya Avşar : "Hayvan keserek kutlanan bir bayramı aklım almıyor.."

Cübbeli Ahmet Hoca : "Yediği etler babasının tarlasında mı yetişiyor ?

Back