- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.281
selam kızlarrrr
mübarek kurban bayramınız kutlu olsun
öpüyorum sizi![]()
selam ozgem seninde gelecek kurban bayramin mubarek olsun canim....nasilsin bebis nasil???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrr
mübarek kurban bayramınız kutlu olsun
öpüyorum sizi![]()
gunaydiiinnn
yarin bildirim gunuuuu
ama ben inadina sabah aksam pizza yiyorum.:18:
dun soylemistim mide bulantim vardi.cok halsizdim.aksama dogru koltukta kendimden gecmisim.uyumus kalmisim oylece.uyandigimda basim feci agriyodu.ama nerden aklima geldiyse hemen cikip kosedeki pizzacidan pizza alip geldim(margarita yani sadece mozarella peynirli ve domates soslu olandan).pizza incecikti
ama ben 5 dilim yedim.sabah da kalan tek dilimi kahvalti menusu yaptim
.ama bugun midem bulanmiyo cok sukur.
pizza bana iyi geldi![]()
selam ozgem seninde gelecek kurban bayramin mubarek olsun canim....nasilsin bebis nasil???![]()
sağol canım iyiyiz allaha şükür bir yaramazlık yok![]()
özgecim nasılsın??hamilelik nasıl??seni görmek ii geldi...bi kaç ay sonra seni de burda devamlı görürüm inş.
sağol canım iyiyim allaha şükür
başlarda çok zor geçti ama şimdi düzeldim
bende isterim aranızda olmayı ama ben işi bırakacağım büyük ihtimalle
oyüzden artık kk ya bile giremem sanırım
çocuklar çoğalınca işe gitmek zor oluyo di mi??Allah kolaylık versin...eve internet almayı neden düşünmüyorsun??
eyy masallah yavrum benimiyi o zaman ne diyim afiyet bal seker olsun ,lop lop et olsun....yok yok pardon yanlis soylemsisim lop lop yag olsun
![]()
kızlar çıkıyorum ben iyi akşamlar hepinize çokkkk öpüyorum sizi![]()
ii akşamlar..arada bi böle selam ver...
bakiyorum da cok keyiflendin mehayim.iyi iyi moraller guzel sevindim.valla bugun yedim ictim gezdim tozdum
moralim super.nedense hic pismanlik yok.yarin tartida 3 kilo fazla bile cikabilirim.malum ozel gunumdeyim.ama inan nedense oooyyyylleee bir rahatlik var icimde.
cok sukur agrimda yok.ohhhhhh![]()
ii canım keyifli olmanıza sevindim..ama bu yeme içmelerdeki kaçırma oranından gelen keyifliliğe ''kendini kandırma'' denir...kız yoksa bu hafta içi verdiğin kiloya mı güvendin de yedin,çabuk söle...yarın öğrencez nasılsa
![]()
selam kizlar anca bitti bugunku islerim mahvoldum bugun feci yorgunummmmselam vermek icin ugradim ama kimsecikler kalmamis paydos etmis herkes
![]()
kiz sen 3. bebegimi istemeye basladin ayy ne zaman dusunuyorsun peki???keske denk gelsede ayni ay hamile kalsak sonrada ayni ayin anneleri bolumunde birlikte olsak yaaane yapayim çok sefiyom seni ayrilmak istemiyorum hiç:2::2: ben nereye sen oraya
![]()
bugünkü hastane işlerimi hallettim..1 saat yürüdüm..sonra bi arkadaşa gittim ve 3 dilim su böreği yedim,çok zorladı yaaaa....ama neyse ki yürümüştüm...:26::26: