• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar anca bitti bugunku islerim mahvoldum bugun feci yorgunummmm:50::50: selam vermek icin ugradim ama kimsecikler kalmamis paydos etmis herkes:9:

gunaydiiinnn
yarin bildirim gunuuuu:21::21:
ama ben inadina sabah aksam pizza yiyorum.:18:
dun soylemistim mide bulantim vardi.cok halsizdim.aksama dogru koltukta kendimden gecmisim.uyumus kalmisim oylece:37:.uyandigimda basim feci agriyodu.ama nerden aklima geldiyse hemen cikip kosedeki pizzacidan pizza alip geldim(margarita yani sadece mozarella peynirli ve domates soslu olandan).pizza incecikti:40: ama ben 5 dilim yedim.sabah da kalan tek dilimi kahvalti menusu yaptim:1:.ama bugun midem bulanmiyo cok sukur.
pizza bana iyi geldi :9:

eyy masallah yavrum benim:27: iyi o zaman ne diyim afiyet bal seker olsun ,lop lop et olsun....yok yok pardon yanlis soylemsisim lop lop yag olsun :60::60::60::60:

kiz sen 3. bebegimi istemeye basladin ayy ne zaman dusunuyorsun peki???keske denk gelsede ayni ay hamile kalsak sonrada ayni ayin anneleri bolumunde birlikte olsak yaaa:69::69::69:ne yapayim çok sefiyom seni ayrilmak istemiyorum hiç:2::2: ben nereye sen oraya :4::4:

Son düzenleme:
bugünkü hastane işlerimi hallettim..1 saat yürüdüm..sonra bi arkadaşa gittim ve 3 dilim su böreği yedim,çok zorladı yaaaa....ama neyse ki yürümüştüm...:26::26:

özgecim nasılsın??hamilelik nasıl??seni görmek ii geldi...bi kaç ay sonra seni de burda devamlı görürüm inş.

sağol canım iyiyim allaha şükür
başlarda çok zor geçti ama şimdi düzeldim
bende isterim aranızda olmayı ama ben işi bırakacağım büyük ihtimalle
oyüzden artık kk ya bile giremem sanırım

sağol canım iyiyim allaha şükür
başlarda çok zor geçti ama şimdi düzeldim
bende isterim aranızda olmayı ama ben işi bırakacağım büyük ihtimalle
oyüzden artık kk ya bile giremem sanırım

çocuklar çoğalınca işe gitmek zor oluyo di mi??Allah kolaylık versin...eve internet almayı neden düşünmüyorsun??

eyy masallah yavrum benim:27: iyi o zaman ne diyim afiyet bal seker olsun ,lop lop et olsun....yok yok pardon yanlis soylemsisim lop lop yag olsun :60::60::60::60:

bakiyorum da cok keyiflendin mehayim.iyi iyi moraller guzel sevindim.valla bugun yedim ictim gezdim tozdum:1:
moralim super.nedense hic pismanlik yok.yarin tartida 3 kilo fazla bile cikabilirim.malum ozel gunumdeyim.ama inan nedense oooyyyylleee bir rahatlik var icimde.:21:
cok sukur agrimda yok.ohhhhhh:24::32:

bakiyorum da cok keyiflendin mehayim.iyi iyi moraller guzel sevindim.valla bugun yedim ictim gezdim tozdum:1:
moralim super.nedense hic pismanlik yok.yarin tartida 3 kilo fazla bile cikabilirim.malum ozel gunumdeyim.ama inan nedense oooyyyylleee bir rahatlik var icimde.:21:
cok sukur agrimda yok.ohhhhhh:24::32:

ii canım keyifli olmanıza sevindim..ama bu yeme içmelerdeki kaçırma oranından gelen keyifliliğe ''kendini kandırma'' denir...:52::52:kız yoksa bu hafta içi verdiğin kiloya mı güvendin de yedin,çabuk söle...yarın öğrencez nasılsa:27::27::27:

ii canım keyifli olmanıza sevindim..ama bu yeme içmelerdeki kaçırma oranından gelen keyifliliğe ''kendini kandırma'' denir...:52::52:kız yoksa bu hafta içi verdiğin kiloya mı güvendin de yedin,çabuk söle...yarın öğrencez nasılsa:27::27::27:

bilemiyorum:9:.zaten mazeretli oldugumdan tartilmadimda.ama dedigin gibi nasilsa yarina ogrenicez.aksama dikkat ederim.:49:

akşam yemeğinde öğlenin de acısını cıkardım sanki :27:
çorba, bir tavuk budu (haşlanmış-derisiz), salata, yoğurt yedim... haaa 2-3 kaşık da makarna salatası :27:
ana yemek az,salatalar bol:1::1: kendimi böyle kandırıyorum :1:

söylemeyi unuttum: şimdi de içimi rahatlatmak için yeşil çay içiyorum :1:
(bu arada gece sahura kalkma işi olunca, cumartesi sabahtan boş karınla ecz.deki dijital tartıda tartılma hayallerim puuuff oldu :41:)
neyse artık sahurda yemeden normal tartıda tartılırım napiim...yada öğleden sonra ecz.de... bakalım yarın ola hayrola...)

selam kizlar anca bitti bugunku islerim mahvoldum bugun feci yorgunummmm:50::50: selam vermek icin ugradim ama kimsecikler kalmamis paydos etmis herkes:9:

hadı bgecmıs olsun bakalım bende bgn cok yoruldum hala otumadım yemek yıyoruz cocuklarla

kiz sen 3. bebegimi istemeye basladin ayy ne zaman dusunuyorsun peki???keske denk gelsede ayni ay hamile kalsak sonrada ayni ayin anneleri bolumunde birlikte olsak yaaa:69::69::69:ne yapayim çok sefiyom seni ayrilmak istemiyorum hiç:2::2: ben nereye sen oraya :4::4:

ayyyy ben daha sımdı dusunmuyorum canım bi 5yıl sonr a ınsallah kaza bela olmazsa ;)

bugünkü hastane işlerimi hallettim..1 saat yürüdüm..sonra bi arkadaşa gittim ve 3 dilim su böreği yedim,çok zorladı yaaaa....ama neyse ki yürümüştüm...:26::26:

masallah canım ınsallah hayırlısıyla kucana alırsın

bgunku menum
sbh:3zeytın 3dılım kasar bır kucuk slatalık ve domates bır dılım de kepek ekmek
ara:bır elma
oğlen :bır tabak corba bır tabak sebzelı patates
ara:bır elma
aksam:az bişey fırında tavuk vardı dunden bır ıkı catalda patatesınden bır kasık da pilav

yatmadan da soda ıcerım bugun yıne elma yerım bakalım yrn neler olcak merak edıyorum son bıldırım saatı kac???

mehayım asgum bend e senı seveyrum bebemmm ardındayım ama bebek konusunda ben bıraz musade alayım dınleneyım bıraz sonra bıde su ılce den tasınsak anında yapıcam ınsallah :) cok cocuk her zmn ıyıdır hem kardes acısndan hem de anne baba acısından

Back