- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.221
neden midem bulaniyooooo
((
hicbisey yiyesim yokk.

hicbisey yiyesim yokk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim masa basinda calisanlar girebilirde benim gibi fabrikada calisanlar icin zor o biraz bende baslayinca cok az girebilicem sanirimBayram alısverısıne mı cıktınız ???????
Yada bayram temızlıgııı,,,????
Ama calısan arkadaslar neden gırmıyo hıc topıgee??
Yalnız kaldım![]()
GNYDN KIZLAR NASIL KEYIFLER DIYETLER
sbh:bır mınık domates ve salatalık bır dılım kepek ekmek 3zeytın ve bır kac tane marul
ara:mınık yesıl elma
ya kızlar sıze ne anlatıcam dun aksam bıskuvılı pasta yapayım dedım cok gzl oldu supper yedık bende bır dılım yedım cocuklar yedı esım yedı ama ben affınıza sıgınıyorum yedıgım gıbı cok agır geldı sanırım bana cıkarttımo kadar cok uzuldum ki ustune bolca meyve yedım bastırmak ıcın onda bıle nasıl mıdem bulandı onu da cıkarmamak ıcın zor tuttum kendımı
![]()
selam kiazlar nasilsiniz???
bu sabah biraz patates kizartmasi 1 tatli kasigi krem peynir ve 2 dilim ekmek yedim...Allahtan yarin alisveris yapicaz yoksa diyet miyet yapilmiyor bu sekilde evde bisey kalmayinca ne bulursa yiyor insan mecburen....
neden midem bulaniyooooo((
hicbisey yiyesim yokk.
sendemi kizartma yedinnoluyo bize boyle?
ben de mehay gorunmuyo bugun diyodum.demek sen o sirada kizartma yiyodun![]()
DUYURU; Kizlar biliyorsunuzki listeyle ben ilgileniyorum ve bildirim gunu cuma demistim ama benim yarin butun gun cok onemli islerim cikt...Sabahtan kimligim için fotograf cektirip ordan dosyami vermeye belediyeye gidicem sonra ordanda magazaya alisverise sonra eve gelip hepsini yerlestir evi sil supur yemek yap derken aksam olur sonrada arkadasim gelicek bize...O yuzden sanirim listeyi yarin yapamiycam ister biri yarin için listeyi devralsin ister cumartesi bildirim yapin karar sizin....
neden midem bulaniyooooo((
hicbisey yiyesim yokk.
cumartesi yapalım, yani ben öyle yapmayı düşünüyrdum zaten![]()
nasil yani???biz cuma listeyi yapsydikta sen cumartesimi bildirim yapacaktin anlamadim???:44::44:
son pismanlik fayda etmez amabugunku beslenme seklimi yanlis ornek olarak ilan edebiliriz0
sabah 2 tane borek yedigim yetmiyomus gibi ogleden sonra da yogurtlu patates kizartmasi yedim.
aksamda sadece uzum yiyerek gecistiriyorum tabiki.
ben bu haftaki yarismada sondan birinciligi kabul ediyorumcok pismanim
anammmmkizlara kardesmi geliyor yoksam
![]()
şöyle söyleyim canım,sabahları evden nasıl çıkıyorum bilmiyorum, giyinirken bile gözlerim kapalı oluyor bazen.
giyin,kahvaltı filan unutabilirim. zaten evdeki tartım da dijital değil maalesef, ablamın ecz.var, arkaya geçip soyunup dökünüp tartılırım c.tesi diye düşünmüştüm ama... :26::44: sorun olur mu ?:44:
tamamdır, sevindim
zaten bu hafta aaa ben senden daha çok kilo vermişim diyebilecek bir durumum oldğunu zannetmiyorum![]()