- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.261
nazlıcım elma cayını nasıl yapıyorsun???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıcım elma cayını nasıl yapıyorsun???
benımde kkızım hıc uyumqaz aglar dururdu oğlum oldu tam tersı mısıl mısıl ama oda sımdı astımhastası yıne burun tıkadı dunden berıınsallah bayram bayram hasta olmaz
kevserim meraba canim nasilsin?
selam kızlar nasısınız şöyle bir ugrdaım neler yapıyoosunuzz eski topicige bir bakım dedimmm
özgeeee hamilemisin senn hemde ikizzzçok sevindimm cnm benimmm tebrik ederimmm
tırkelblede hamileee onunda ikizleri olcak inşş kızımız geliyorrrrteyze olcamm
hepinizi öpüyorummm
slm kızlar uzunnnca bır aradan sonra ınsallah vakıtsız vakıtlerımden ayırıp gırmeye calısıcam ınsallah bende
mehayım bak ben geldım kokunu aldım ınan :) bende pazartesı 69.0 ıle baslamıs bulunmaktayım ve persembe gunu malum doneme denk geldı ama ben tatlı krızlerını kaysılarla atlatmaya calıstı becerdım ınsallah bugunde lpa gunu ılan ettım kendıme bakalım ınsalllah sabah lapamı yedım gun nasıl ılerlıcek ınsallah bozmam ıkı cocuk olunca pek duzenlı gıdemeyebılıyor okulda bos derslerımde de gırmeye calıscam yoksa ewde pek vaktım olmuyor
csnım 1lıtre suya bır kabul tarcın bır tutam karanfıl bır tuam top karabıber yarım lımon bolerek atıyorum bır de yesıl elma cekırdeklerı cıkarılmadan 4e bolerek ıcıne atıyorum
kaynadıktn sonra 5dakıka kaynatıyorum kapatıuyorum ve 3dakıka dınlendırıp sıcak sıcak bıtırıyorum onu sıcak daha guzel oluyor hem kıs ıcın de ıdeal bır cay oluyor şişlik ıcınde onerıyor dıyetısyenler
gnydn herkese
sbh:3zeytın 3dılım kasar bır dılım kepek ekemek bır mınık domates ve mınık salatalık
ara :elma yedım sımdı
derse gecıcem kızlar gorusmek uzere bybye
csnım 1lıtre suya bır kabul tarcın bır tutam karanfıl bır tuam top karabıber yarım lımon bolerek atıyorum bır de yesıl elma cekırdeklerı cıkarılmadan 4e bolerek ıcıne atıyorum
kaynadıktn sonra 5dakıka kaynatıyorum kapatıuyorum ve 3dakıka dınlendırıp sıcak sıcak bıtırıyorum onu sıcak daha guzel oluyor hem kıs ıcın de ıdeal bır cay oluyor şişlik ıcınde onerıyor dıyetısyenler
hmm güzel,soğuk da içilebilir belki gün içinde. Akşam bitiremeyebilirim 1 lt hepsini birden ama.. denemekte fayda var
ben yine orucum,akşam kaçtı gitti biraz işte oruç olunca...
eve gittim balık yedim,salatayla ekmeksiz. yemekten sonra 2 tanecik(!) baklava kaçıverdi ağzıma :26:
yatmadan da meyve...
sahurda pek bişey yemedim ama bunca şeyden sonra: meyve,bi bardak da protein içeceği.
akşam da bakalım artık,iş yerinde yersem evde sadece meyve filan yemeyi düşünüyorum :44:
gunaydiiinnn
yarin bildirim gunuuuu
ama ben inadina sabah aksam pizza yiyorum.:18:
dun soylemistim mide bulantim vardi.cok halsizdim.aksama dogru koltukta kendimden gecmisim.uyumus kalmisim oylece.uyandigimda basim feci agriyodu.ama nerden aklima geldiyse hemen cikip kosedeki pizzacidan pizza alip geldim(margarita yani sadece mozarella peynirli ve domates soslu olandan).pizza incecikti
ama ben 5 dilim yedim.sabah da kalan tek dilimi kahvalti menusu yaptim
.ama bugun midem bulanmiyo cok sukur.
pizza bana iyi geldi![]()
filizcim geçmiş olsun ...aklıma ne geldi,ben geçen hafta sonu pizza yediğimde nerdeyse beni dövecektin,,dur dur sıra bende(bu arada eli sopalı bi simge vardı ya onu bulamadım,sen bulup koymuşum farzet:))
ah keşkem beni spor için gaza getirsen birilerii:18:
aa gecen gun ben bunu bır topıkte gormustum..ama sen ıcıne karabıberde koymussun..ev de top karaıberım de var...denıyım bakıyımm
sagoll cnmmm[/QUOTne dimekkk canım benım afıyet olsun ben genelde aksam musaıt oldugum ıcın aksam yapıyorum 3buyuk bardak cıkıyor ıcıyorum hemen bır ıkı de cocukalra ıcırıyorum :)
canım kahvaltın güzel ama kaşar yerine beyaz peyniri tercih etseydin daha isabetli olurdu...diyetisyenim öle diyo![]()
ewet bılıyorum ama ewde peynır yoktu deısıklık olsun dıye yedım onu :)
hmm güzel,soğuk da içilebilir belki gün içinde. Akşam bitiremeyebilirim 1 lt hepsini birden ama.. denemekte fayda var
ben yine orucum,akşam kaçtı gitti biraz işte oruç olunca...
eve gittim balık yedim,salatayla ekmeksiz. yemekten sonra 2 tanecik(!) baklava kaçıverdi ağzıma :26:
yatmadan da meyve...
sahurda pek bişey yemedim ama bunca şeyden sonra: meyve,bi bardak da protein içeceği.
akşam da bakalım artık,iş yerinde yersem evde sadece meyve filan yemeyi düşünüyorum :44:
ben sıcak sevdım canım ya
Allah kabul etsın oruclarını da
gunaydiiinnn
yarin bildirim gunuuuu
ama ben inadina sabah aksam pizza yiyorum.:18:
dun soylemistim mide bulantim vardi.cok halsizdim.aksama dogru koltukta kendimden gecmisim.uyumus kalmisim oylece.uyandigimda basim feci agriyodu.ama nerden aklima geldiyse hemen cikip kosedeki pizzacidan pizza alip geldim(margarita yani sadece mozarella peynirli ve domates soslu olandan).pizza incecikti
ama ben 5 dilim yedim.sabah da kalan tek dilimi kahvalti menusu yaptim
.ama bugun midem bulanmiyo cok sukur.
pizza bana iyi geldi![]()
ayyy benımde canım ıstedı ama yarın sabah gorecem ben sızı bakalım
ah keşkem beni spor için gaza getirsen birilerii:18:
benıde ya benıde