- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.161
ama olmas ya kıskanc bırıyım ben olmasss sakinnn furirum kıs senu![]()
furma benu dolanayim sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama olmas ya kıskanc bırıyım ben olmasss sakinnn furirum kıs senu![]()
olabilir canim bazen oluyor oyle....bende az yedigim halde veremiyorum sonra birgun bir bakiyorum 1 kilo gitmis uzme kendini![]()
olur canim oyle yaparsin....![]()
furma benu dolanayim sanasana ihanet etmedum ben
:9
heh şöle yola gel bak gozum ustunde ona gore dıyum sana bak![]()
flass flass flassss bugunku yediklerimi yaziyorumherkes ekran basina
sabah:2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi krem beyaz peynir, 2-3 yaprak marul ve 1 dilim salam
simdide ogluma kisir yedirirken birkac kasik bende yedim oglende 2 biscottes le (kurutulmus dilimli ekmek) 1 kase corba yerim kisirda yedimya yeter bunlar oglene
aksamada 1 tabak barbunya dunden kalan ve 1 buyuk izgara but1 dilimde ekmek olmadi 2
nasil ama????![]()
masallah diyorum.baskada bidey demiyorum....
kilo almak isteyenlerin topigiydi dimi burasi???saol canim
senide goreceyuk aksama dogru
![]()
hahhahhayyy ben daha sabah yedigim o meshur sandvicle duruyorum.ayrica ogle yemegi olarak da dunden kalan brokoliyi yemeyi dusunuyorum tatlimmmm.yaninda da 2 kasik makarna.aksami dusunurum artikkk
![]()
aksama homini girtlak yiyeceginden eminim ben peehhhhh![]()
rica ederim canim...bana bu kadar guvendigin icin cok tesekkur ediyorum![]()
ay ay ayyyy muhabbeti kaçırmışım :)
beni sevin yahu![]()
ben coşmaya devam ediyorum, mehay senin lafına çok güldüm kilo almak isteyenlerin topigiydi dimi burasi??? demişsin yaaynen öyle oldu
öğlen çorba, mantar sote, cacık yedim... (ecük de ekmek) itiraf etmesi zor ama öğlen yemekte çıkan tiramisudan da yedim
uuuuuuww beybi, süper gidiorum demi
hafta sonu ne olacak çok merak içindeyim doğrusu![]()
yok hiç atistirmiyoruz bizsu an ogle yemegimi yiyorum.
3 kasik kiymali makarna(az kiymali tarafindan),haslanmis brokoli,3 kasik yogurt,
dun kucucuk bir brokoli hasladim ama bir turlu bitmiyo.biraz daha kaldi.onu da aksam yemeginin yaninda bitiririm artik.
bugun baya su ictim.icmeye de devam edicem.diger yemeklerden tabagima almiyorum bile.alirsam kesin yiyorum cunku.en hafifini tercih etmek zorundayim.cumaya sonucu gorucezzz.
ama tabi mehay napiim her aksam o rejim bozulacak.bu bende bi kural gibi oldu.bozmadigim gun yok.yoksa siz hicccmi atistirmiyosunuz+?????????![]()
ögle yemegim 2dılım ekmek 6kaşık pırasa 1kasede yogurt yemekten önce bıraz çubukkraker yedım malesef
flass flass flassss bugunku yediklerimi yaziyorumherkes ekran basina
sabah:2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi krem beyaz peynir, 2-3 yaprak marul ve 1 dilim salam
simdide ogluma kisir yedirirken birkac kasik bende yedim oglende 2 biscottes le (kurutulmus dilimli ekmek) 1 kase corba yerim kisirda yedimya yeter bunlar oglene
aksamada 1 tabak barbunya dunden kalan ve 1 buyuk izgara but1 dilimde ekmek olmadi 2
nasil ama????![]()
ögle yemegim 2dılım ekmek 6kaşık pırasa 1kasede yogurt yemekten önce bıraz çubukkraker yedım malesef