• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olabilir canim bazen oluyor oyle....bende az yedigim halde veremiyorum sonra birgun bir bakiyorum 1 kilo gitmis uzme kendini:16::16:

yok ya hanı dıyorum dıyete uzun zamnadır devam etsem anlıam daha ıkıncı hafta sanırım benım vucut sasırdı homını ındırırken kıtlık ılan ettı :)

olur canim oyle yaparsin....:34:
:54:

flass flass flassss bugunku yediklerimi yaziyorum :9::9::9: herkes ekran basina :9:

sabah:2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi krem beyaz peynir, 2-3 yaprak marul ve 1 dilim salam

simdide ogluma kisir yedirirken birkac kasik bende yedim oglende 2 biscottes le (kurutulmus dilimli ekmek) 1 kase corba yerim kisirda yedimya yeter bunlar oglene

aksamada 1 tabak barbunya dunden kalan ve 1 buyuk izgara but:27::27: 1 dilimde ekmek olmadi 2:37::37::37:

nasil ama????:53::53:

flass flass flassss bugunku yediklerimi yaziyorum :9::9::9: herkes ekran basina :9:

sabah:2 dilim ekmek, 2 tatli kasigi krem beyaz peynir, 2-3 yaprak marul ve 1 dilim salam

simdide ogluma kisir yedirirken birkac kasik bende yedim oglende 2 biscottes le (kurutulmus dilimli ekmek) 1 kase corba yerim kisirda yedimya yeter bunlar oglene

aksamada 1 tabak barbunya dunden kalan ve 1 buyuk izgara but:27::27: 1 dilimde ekmek olmadi 2:37::37::37:

masallah diyorum.baskada bidey demiyorum....

ay ay ayyyy muhabbeti kaçırmışım :)
beni sevin yahu :19: :1:
ben coşmaya devam ediyorum, mehay senin lafına çok güldüm kilo almak isteyenlerin topigiydi dimi burasi??? demişsin ya :27: aynen öyle oldu :37:
öğlen çorba, mantar sote, cacık yedim... (ecük de ekmek) itiraf etmesi zor ama öğlen yemekte çıkan tiramisudan da yedim :17::17::17:
uuuuuuww beybi, süper gidiorum demi :27:
hafta sonu ne olacak çok merak içindeyim doğrusu :40:

su an ogle yemegimi yiyorum.
3 kasik kiymali makarna(az kiymali tarafindan),haslanmis brokoli,3 kasik yogurt,
dun kucucuk bir brokoli hasladim ama bir turlu bitmiyo.biraz daha kaldi.onu da aksam yemeginin yaninda bitiririm artik.
bugun baya su ictim.icmeye de devam edicem.diger yemeklerden tabagima almiyorum bile.alirsam kesin yiyorum cunku.en hafifini tercih etmek zorundayim.cumaya sonucu gorucezzz.

ama tabi mehay napiim her aksam o rejim bozulacak.bu bende bi kural gibi oldu.bozmadigim gun yok.yoksa siz hicccmi atistirmiyosunuz+?????????:53:

bana bu kadar guvendigin icin cok tesekkur ediyorum:12:
rica ederim canim...:24::24:kendime guvenmiyorum sana guvendigim kadar inan:23::23::23:
ay ay ayyyy muhabbeti kaçırmışım :)
beni sevin yahu :19: :1:
ben coşmaya devam ediyorum, mehay senin lafına çok güldüm kilo almak isteyenlerin topigiydi dimi burasi??? demişsin ya :27: aynen öyle oldu :37:
öğlen çorba, mantar sote, cacık yedim... (ecük de ekmek) itiraf etmesi zor ama öğlen yemekte çıkan tiramisudan da yedim :17::17::17:
uuuuuuww beybi, süper gidiorum demi :27:
hafta sonu ne olacak çok merak içindeyim doğrusu :40:

:9::9::9::9::9::9:

su an ogle yemegimi yiyorum.
3 kasik kiymali makarna(az kiymali tarafindan),haslanmis brokoli,3 kasik yogurt,
dun kucucuk bir brokoli hasladim ama bir turlu bitmiyo.biraz daha kaldi.onu da aksam yemeginin yaninda bitiririm artik.
bugun baya su ictim.icmeye de devam edicem.diger yemeklerden tabagima almiyorum bile.alirsam kesin yiyorum cunku.en hafifini tercih etmek zorundayim.cumaya sonucu gorucezzz.

ama tabi mehay napiim her aksam o rejim bozulacak.bu bende bi kural gibi oldu.bozmadigim gun yok.yoksa siz hicccmi atistirmiyosunuz+?????????:53:
yok hiç atistirmiyoruz biz:37::37:

elbette herkesin kacamak yaptigi zamanlar oluyordur canim ama sen bundan sonra gor beni diyet nasil yapilirmis ogreticem size :51::51: takipci kitlemde patlama yasanacak :52::52:

cok gzl bence

ögle yemegim 2dılım ekmek 6kaşık pırasa 1kasede yogurt yemekten önce bıraz çubukkraker yedım malesef

senınkıde gzl

benımkı nasıl :) ayyy buda ....

sbh:1yumrta 1 dılım kepek ekmek
ara:1elma
oğlen:bır kase corba
ara:1elma daha
15dakka yurudum tempolu geldım sımdı
aksamada:bolca salata ve 1dılım kepek ekmk dusunuyorum ardındanda elma cayımı ıcerım bu aksam yıne 1lıtre

Back