Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sanirim tam olarak ne demek istedigimi anlamadim filuzz benim demek istedigim sey insan surekli hic bozmadan diyet yapmaktan bikiyor arada kendini mutlu edecek biseylerde yemek istiyor hayatim hep diyetle gececekse niye yasiyorumki diye dusunuyor (mecaz anlamda) demek istemistim...yani mutsuz oluyor arada kendini mutlu edecek ogunleri olmali...doktorlarda soyluyor bunu zaten...yoksa diyet biktiriryor insani pes ettiriyor

evet aynen oyle aslinda bircogumuz dusunuyoruz bunu yada buna benzer bisey, eger dusunmuyorsan neden surekli diyet yapmiyorsun neden arada kaciriyorsun sorarim sana

yok ben oyle seyler dusunmemhic.benim karnim doysa gozum doymaz zaten.hic bisey dusunmeye vakit kalmadan ne var ne yok yerim biter gider

AANAAAAMMM HERKES DOKULMUS BENIMDE BIR SAAT BOSUM VAR YA TUH AKLIM SIZDE KALMASA BARİ:)

oooo eferın asgum sana beklı benı hemen arkandayım gelıyorum benım supper ya masallah bana
mehaycım ne yaptın sen tatlım oyle??

bugun az yıyerek dengelemeyı calıs olur mu..

şşşşş caktırma devam etsın bole

baska caremmi var canim
ihihiih yaşasın kotuluk

gunaydiin kizlar
hehehe herkes mi dokululuyo bugun ya
ben de fazla kaciridm bugun kahvaltida
buyuk bir sandvic yaptim.icinde de,domates, salatalik ,2dilim beyaz peynir,2dilim kasar peynir,2 haslanmis yumurta vardii.
anamm o ne gız ole afıyet olsun da cokdeılmı

aaaaa silinmemis!!!
iki kez yazdirdi bana bak su topigin yaptigina
gecende bana ole oldu ya :)
bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalar yandık

bu arada Allah kabul etsin bilgecim

ayyy bende korkuyorum ya

devam edın sızzzzzz :)

ben yemeden oncesinden bahsediyorum canim....yedikten sonra herkes pisman olur zaten

bende ole ya yıyorum yıyorum pişman oluyorum sonra

bu arada benım oğlen yemegım :)bır kase corba sımdıde sekersız cay 40dakıka yuruyus yapıcam ewe gıderken okul cıkısı bugun

canim yaaaa, bide aciklama yapiyosun kiyamam
takiliyorum kiz ben sana.yoksa tabiki haklisin.sen hep haklisin,mantiklisin.ama bu demek degilki bidaha sana takilmicam

yaziiikkk pek heveslenmis birinci olmaya tamam ben bu hafta birinciligi sana vermeye karar verdim nede olsa sonraki haftalarda birincilik hep benim...ilk hafta seni uzmeyeyim bari sonra beni birakip gider midersin Allah korusun....

yaziiikkk pek heveslenmis birinci olmaya tamam ben bu hafta birinciligi sana vermeye karar verdim nede olsa sonraki haftalarda birincilik hep benim...ilk hafta seni uzmeyeyim bari sonra beni birakip gider midersin Allah korusun....

yok canım ya nerdeee tartım benı sevmıyor zaten kafayı yemıs bozuluyor sanırım hıcbır deısıklık bu kadar az yememe ragmen cok uzuluyorum ama caktırmıyorum ya noldukı anlamadım acaba sıkılasmamı bawsladı ıkı haftada ınmıyor asa hıc

seni de seviyorum nazlibaharcim gel opiim

canım benım ohhh ıcım rahatladı ya

mehaycım ben bıldırımımı persembe yapsam cuma gunlerı aksama kadar gıremeyebılırım sakat bır gun benım ıcın olurmu hıc bos dersım yok o gun cunku

olabilir canim bazen oluyor oyle....bende az yedigim halde veremiyorum sonra birgun bir bakiyorum 1 kilo gitmis uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…