- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.101
canım çok abartı bişey görmedim ben... balık pane hazırlardan mıydı, öyleyse fırında da pişirebilirdin sanki :26:
yine de dengeli görüyorum, sabah ve akşam az yiyeceksin zaten
evet canim hazirlardan ama paneli firinda olmazki(
kizlar bugunku yediklerim soyle benim:
sabah 1 dilim ekmek biraz krem peynir (evde bisey kalmadigi icin boyle simdilik)
oglen 1 balik pane ve 3 kasik kisir ekmeksiz(buda evde bisey kalmadigi icin kizlar , esime kizarttim kendime ayri yemek yapamadim o yuzden yedim)
aksamada 1 tabak barbunya, 3-4 kasik yogurt ve 1 dilim tam tahilli ekmek....
nasil sizce?????
bi tabak barbunya, lahana salatası ve bir kase yoğurtla öğlen menümü tamamlamış bulunuyorum
elhamdülillah
eveet biraz haslanmis brokoli,1 salatalik,3 kasik yogurt,yarim tabak makarna yiyorum ben de.
kizlar bugunku yediklerim soyle benim:
sabah 1 dilim ekmek biraz krem peynir (evde bisey kalmadigi icin boyle simdilik)
oglen 1 balik pane ve 3 kasik kisir ekmeksiz(buda evde bisey kalmadigi icin kizlar , esime kizarttim kendime ayri yemek yapamadim o yuzden yedim)
nasil sizce?????
gunaydiiin kizlaar
uykusuzum.kizlarimin ikiside hasta.sabaha kadar mide bulantisi, kusma ,cok yoruldum gercekten.
doktor cagirdim eve .
sabah erkenden nobetci eczane aradim.ilaclarini kullandilar ama hala istahsizlar tabi.
az once biraz ekmegin arasinda 1 dilim peynir,3 dilim domates,2 dilim salatalik,1 haslanmis yumurta ve 1 dal maydanoz yedim.
sonra da kayisiliform cayimi ictim.
yemeden once de tartildim ama hic ho$ degildi sonuc.
neyse bugun biraz dikkat etmeye calisirim artik.
bebislerim iyilessin baska bisey istemiyorum
[video=youtube;Y_gemjPu2Yw]http://www.youtube.com/watch?v=Y_gemjPu2Yw&feature=related[/video] biraz spor yapmaya ne dersiniz???hadi biraz canlanalim eller havayaaaaa
canim geldim bennnbeni utandiriyor vede simartiyorsun bensizde basarabilirdin sen emin ol bugun birsuru isim var disarda oglum uaninca yedirip ordan oraya kosucam yandimmm ahmet keremimde iylesecek annesi ben buna yurekten inaniyorum....
supperrrrr benceeekizlar bugunku yediklerim soyle benim:
nasil sizce?????
canım o saatlerde ben yollarda ewe donme cabası verıyordum :)bugun cok bekledım herkesı ama kımsecıkler gelmedı gelennelrdde ıslerı oldugundan muhabbet edemedıkben geldim herkes cikti ama
[video=youtube;Y_gemjPu2Yw]http://www.youtube.com/watch?v=Y_gemjPu2Yw&feature=related[/video] biraz spor yapmaya ne dersiniz???hadi biraz canlanalim eller havayaaaaa
mehaycım,nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun???
ınsallah canım ınsallah dualarını eksık etme
nasıl hallettınmı ıslerını bu saate kalmamıstrı emınım az once burdaydın ben gecmısı okurken sanırım sen cıktın :) sımdıde
supperrrrr benceee
canım o saatlerde ben yollarda ewe donme cabası verıyordum :)bugun cok bekledım herkesı ama kımsecıkler gelmedı gelennelrdde ıslerı oldugundan muhabbet edemedık
ooooohhh yarasın
aynen ya kerata ewde bısey yok dıye dıye zayıflıcak bu ya :)
benım bgnkı menumde :
sabah kepeklı ekmekten tost sekersız cay
ara:3tane kayısı bır tane ıncır
ara:4adet form bıskuvıcay lar sekersız
oğlen:3kasık pılav bır tabak nohut ve ayran
ara bır alma 3-4tane uzum
aksam:bugun okuldkaı menumle aynı olucka bıraz ama mısafırım gelıck sımdı az nohut salata yıcem artık :)
benım menum nasıl???
ınsallah canım ınsallah dualarını eksık etme
nasıl hallettınmı ıslerını bu saate kalmamıstrı emınım az once burdaydın ben gecmısı okurken sanırım sen cıktın :) sımdıde
supperrrrr benceee
canım o saatlerde ben yollarda ewe donme cabası verıyordum :)bugun cok bekledım herkesı ama kımsecıkler gelmedı gelennelrdde ıslerı oldugundan muhabbet edemedık
ooooohhh yarasın
aynen ya kerata ewde bısey yok dıye dıye zayıflıcak bu ya :)
benım bgnkı menumde :
sabah kepeklı ekmekten tost sekersız cay
ara:3tane kayısı bır tane ıncır
ara:4adet form bıskuvıcay lar sekersız
oğlen:3kasık pılav bır tabak nohut ve ayran
ara bır alma 3-4tane uzum
aksam:bugun okuldkaı menumle aynı olucka bıraz ama mısafırım gelıck sımdı az nohut salata yıcem artık :)
benım menum nasıl???
ii akşamlar herkese...
bugünkü listem:
sabah:2 çatal ezme,beyaz peynir,3 zeytin,roka+domates,2 dilim kepek ekmeği,çay
öğlen:6 y.kaşığı bulgur pilavı,biraz peynir,bi dilim kepek ekmeği,2 yemek k. yoğurt
ara:bi elma,bi armut:))
akşam:6 kaşık sebze yemeği,bi kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı,2 dilim kepek ekmeği
biraz önce de çayın yanında 6-7tane susamlı çubuk kraker yedim..gün içinde 3lt. su içtim...
bugünlük bu kadar...fena değildir inş.
3 litre suyu icmek bana biraz zor geliyo.sen nasil basariyosun?zorlami iciyosun yoksa icinden mi geliyo
iyi gidiyosun.menulerini begendim
walla filizcim şöle anlatim,bundan 3-4 yıl öncesine kadar,gün içinde su içmeyi bile unuturdum,yine bi diyet esnasında içe içe alıştım,hatta zorla içiyordum..ama şimdi içmeden duramıyorum..mutfağa her girişimde su içip dönüyorum..gece bile sırf su için uyandığım oluyor..hatta eşim bazen ''türkiye nin içme sularını sen bitircen'' diyerek espiri yapıyoinş. sen de içe içe benim gibi alışırsın..
ben kendimi bildim bileli su icemem. gunde 1 litre bile icemem yani. hatta spora baslamadan onceki donemde gunlerce icmedigim de oluyordu. simdi egzersizle beraber birkac bardak icebiliyorum oncesinde ve sonrasinda. yalniz 2 litreye bile ulasabilecegimi zannetmiyorum umutsuz vakayim. siz nasil zorladiniz kendinizi azar azar icerek mi, cunku bir bardagi bile zorlasam bitiremiyorum midem bulaniyor :/ yavas yavas icebiliyorum o da yani kendimi oldukca zorlayarak. ben de alisabilsem keske sizin gibi(
canım ya tşk. ama sabah bunu zor yetıstırıyorum anca yıyebılıyorum yoksa farkındayımmenun guzel ..herhangı bır asırılık gormedım.........
sabah kahvaltı yanına bıraz yesıllık ıyı olabılır....
biraz uyudum geri geldim.
bakiyorum herkes aksam menusu bile yazmis
ben belki yine brokoli ,makarna ,salata yerim.
sizin ogunlerin de masallahi var.cok dikkat ediyosunuz yediklerinize
yarisma ise yarayacak galiba.
SLm kizlar hafta sonum berbatti ya buna cozum bulmam lazim neyse bugunku menum sabah 1dilim ekmek biraz peynir 4zeytin yedim arada kahve ictim aksamda 1kase corba biraz pirasa yogurt 1tane kanat yedim
ii akşamlar herkese...
bugünkü listem:
sabah:2 çatal ezme,beyaz peynir,3 zeytin,roka+domates,2 dilim kepek ekmeği,çay
öğlen:6 y.kaşığı bulgur pilavı,biraz peynir,bi dilim kepek ekmeği,2 yemek k. yoğurt
ara:bi elma,bi armut:))
akşam:6 kaşık sebze yemeği,bi kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı,2 dilim kepek ekmeği
biraz önce de çayın yanında 6-7tane susamlı çubuk kraker yedim..gün içinde 3lt. su içtim...
bugünlük bu kadar...fena değildir inş.
yani bilemiyorum..nasıl bu kadar iradeli yiyorsunuz??birazcık kaçırın yaaa...tamam anladık 1. olcaksınız..
walla filizcim şöle anlatim,bundan 3-4 yıl öncesine kadar,gün içinde su içmeyi bile unuturdum,yine bi diyet esnasında içe içe alıştım,hatta zorla içiyordum..ama şimdi içmeden duramıyorum..mutfağa her girişimde su içip dönüyorum..gece bile sırf su için uyandığım oluyor..hatta eşim bazen ''türkiye nin içme sularını sen bitircen'' diyerek espiri yapıyoinş. sen de içe içe benim gibi alışırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?