Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ooooohh afıyet bal seker olsun arada bır kacıyor ya keske sabah borek yemeseydın de bgn dengelerdın cumaya az kaldı ya bende persembe lapa yapıcaktım ama arkadasım davet ettı ve supper marıfetlııdr sımdı onları yemeden olmaz ben persembe bıldırsem carsamba lapa yapıp olmazmı kızlar cuma sabahı derse yetısmek ıcın zaten nete gıremem napıcaz sımdı ???
benımde pazar gunlerı tatıl olcak ınsallah bakalım
ama hafta ıcı tatıl yapmıssam pazar gunleır de devam edıcem dıyete
bu arada bayram yaklasıyor oncesınde verılen kılolar alınmasın sakın :)
ben alıcam gıbı buyuk ıhtımal yemeden duramma cunku

biz öğrenciyken şu iglonun balıkları var ya parmak parmak..
onları bazen kızartır bazen de fırında pişirirdik, ondan öyle düşündümdü :26::26:
bende aliyorum bazen onlardan alinca oyle deneyeyim bakalim guzel olursa hep oyle yaparim artik :)) fikir icin tesekkurler canim...
mehaycım,nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun???
canim gercekten evde bisey olmadigi icin oyle yiyordum yoksa bende kaciriyorum bazen....mesela dun oglen cikip biseyler aldim aksam felaketti ekmek arasi salam 1 tabak dolusu kisir gece kurutulmus ekmek yedim yag ile....
oyle valla
biraz uyudum geri geldim.
bakiyorum herkes aksam menusu bile yazmis
ben belki yine brokoli ,makarna ,salata yerim.
sizin ogunlerin de masallahi var.cok dikkat ediyosunuz yediklerinize
yarisma ise yarayacak galiba.

eveettt kesinlikle yarayacakkk

selam kizlar nasilsiniz ? diyetler ne alemde benimkini hic sormayin dun aksam diyet miyet kalmadi nazariniz deydi bana aksam yemegi sonrasi 1 tabak kisir, ekmek arasi salam, kurutulmus ekmege yag surdum gece, yarim tablet cikolata...kahvalti falan yapamam bugun

Son düzenleme:

mehaycım ne yaptın sen tatlım oyle??

bugun az yıyerek dengelemeyı calıs olur mu..

gunaydiin kizlar
hehehe herkes mi dokululuyo bugun ya
ben de fazla kaciridm bugun kahvaltida
buyuk bir sandvic yaptim.icinde de,domates, salatalik ,2dilim beyaz peynir,2dilim kasar peynir,2 haslanmis yumurta vardii.

gunaydiin kizlar
hehehe herkes mi dokululuyo bugun ya
ben de fazla kaciridm bugun kahvaltida
buyuk bir sandvic yaptim.icinde de,domates, salatalik ,2dilim beyaz peynir,2dilim kasar peynir,2 haslanmis yumurta vardii.

filizcim biraz kaçırmışsın evet,ama hiç değilse kızartma yememişsin..bi de sabah olduğu için avantajlısın...

kızlar ben orucum bugün,hatırlatmak için yazıyorum...zilhicce ayındayız,bayrama kadar tutulan herbir oruç çok makbul,kat kat sevabı var,ayrıyetten kaza orucunuza sayabilirsiniz...

Son düzenleme:

bence kahvaltıyı atlama...daha bugün dinledim...az kalorili yemek kilo verme anlamına gelmediğini söylüyor diyetisyen..azar azar yiyip,metabolizmyı hızlandırmalıyız
bi de ben yemekleri azalttığım zaman hemen yüzüm gidiyosize bişe olmuyo mu??

ben de hep yuzumden ve belimin ust kismindan veriyorum.vucuduma gore belim cok ince.herkes ayni seyi soyluyor.ama kalca-basen bacak kismi da normalden cook kalin.o yuzden mezoterapiye basvurdum zaten.simdi de ozellikle gobek bolgesinde sarkma (gevseme)goruluo.cok rahatsiz edici.spora hic sicak bakmiyorum .yaslaniyorum galiba.onceden aylarca hic sektirmeden hergun sabah spor salonuna giderdim.ama simdi kilimi kipirdatamiyorum.cok yavas hareket ediyorum.yurumeyi bile unuttum resmen.heryere arabayla gider oldum(mahallede bile).aslinda demislerya "hocanin dedigini yap,yaptigini yapma"diye.neyapillmasi gerektigini cook iyi biliyorum ama uygulayan yok

filizcim olur o kadar iki çocuk sahibisin..ben de hamilelikten önceki vücudumu rüyamda görsem sevinicem,ama naparsın??elimizde olanı en ii kullanmaya çalışmalıyız
bu arada kızların maşaallah çok tatlılarözellikle küçük kızın benim ASYA MA benziyor...ne zmandır dicem dicem,kısmet bugüne...Allah onların mutluluklarını görerek yaşlanmayı nasip etsin hepimize
gerisi boş....

Son düzenleme:

ayyy yaa onca sey yazdim hepsi silindi
neyse bilgecim tekrar yazmaya calisicam.
benimde kilo verdigimde yuzum kuculur.vucudumun ust tarafi ozellikle belim daha ince gorunmesine ragmen,karin ,kalca,basen,bacaklar asiri kalin durumdalar
bu yuzden mezoterapiye basladim.fakat bu sefer de ozellikle karin bolgesinden giden kilolar yuzunden sarkma(gevseme)gorunuyo.biliyorum "spor yap" gecer diyeceksiniz ama yapamiyorum iste.yaslaniyorum galiba.onceden hergun spor salonuna hic usenmeden gider,en az 2-2bucuk saat sporumu yapmadan gune baslamazdim.ama su an kilimi kipirdatacak halim yok.
hani derlerya"hocanin dedigini yap,yaptigini yapma" diye.ne yapilmasi gerektigini cok iyi biliyorum ama icraat yok ne yazikki.

evet haklisin.napalim elimizden gelen budur
guzel sozlerin icin cook tesekkur ederim tatlim.amiiinnnnnnn.

bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalar yandık

bu arada Allah kabul etsin bilgecim

slm arkadaslar sabah kahvaltım 1dılım ekmek bıraz peynır 4tane zaytın şidi kahve içtim bırazdan yesılcayımı içicem ya hafta sonu kacamagı benı sarstı ya sabah tartıya bı cıktım şokkk moralım cok bozuldu (

yok canim yanlis anlamissin ben hic ogun atlamam sadece dun gece cok yedigim icin sabah midemde siskinlik vardi cik fena agriyordu bide o yuzden kahvalti yapamam dedim...ama biraz gecince yedim biseyler....
bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalar yandık

bu arada Allah kabul etsin bilgecim

evet malesef bazen cok hirsli oluyor insan bazende umurunda olmuyor hicbisey...bazen istedigim biseyi istedigim kadar yiyemiyince cok mutsuz oluyorum niye yasiyorumki diyorum sanirim diyet psikolojisi...sizdede olmuyormu hic bu durum???

yok ben her diyetimi bozmamin ardindan pisman oluyorum.hic neden yasiyorumki demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…