- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.121
bende aliyorum bazen onlardan alinca oyle deneyeyim bakalim guzel olursa hep oyle yaparim artik :)) fikir icin tesekkurler canim...biz öğrenciyken şu iglonun balıkları var ya parmak parmak..
onları bazen kızartır bazen de fırında pişirirdik, ondan öyle düşündümdü :26::26:
canim gercekten evde bisey olmadigi icin oyle yiyordum yoksa bende kaciriyorum bazen....mesela dun oglen cikip biseyler aldim aksam felaketti ekmek arasi salam 1 tabak dolusu kisir gece kurutulmus ekmek yedim yag ile....mehaycım,nasıl bu kadar az yiyebiliyorsun???
oyle vallaınsallah canım ınsallah dualarını eksık etme
nasıl hallettınmı ıslerını bu saate kalmamıstrı emınım az once burdaydın ben gecmısı okurken sanırım sen cıktın :) sımdıde
supperrrrr benceee
canım o saatlerde ben yollarda ewe donme cabası verıyordum :)bugun cok bekledım herkesı ama kımsecıkler gelmedı gelennelrdde ıslerı oldugundan muhabbet edemedık
ooooohhh yarasın
aynen ya kerata ewde bısey yok dıye dıye zayıflıcak bu ya :)
biraz uyudum geri geldim.
bakiyorum herkes aksam menusu bile yazmis
ben belki yine brokoli ,makarna ,salata yerim.
sizin ogunlerin de masallahi var.cok dikkat ediyosunuz yediklerinize
yarisma ise yarayacak galiba.
selam kizlar nasilsiniz ? diyetler ne alemde benimkini hic sormayin dun aksam diyet miyet kalmadi nazariniz deydi banaaksam yemegi sonrasi 1 tabak kisir, ekmek arasi salam, kurutulmus ekmege yag surdum gece, yarim tablet cikolata...kahvalti falan yapamam bugun
mehaycım ne yaptın sen tatlım oyle??
bugun az yıyerek dengelemeyı calıs olur mu..
gunaydiin kizlar
hehehe herkes mi dokululuyo bugun ya
ben de fazla kaciridm bugun kahvaltida
buyuk bir sandvic yaptim.icinde de,domates, salatalik ,2dilim beyaz peynir,2dilim kasar peynir,2 haslanmis yumurta vardii.
selam kizlar nasilsiniz ? diyetler ne alemde benimkini hic sormayin dun aksam diyet miyet kalmadi nazariniz deydi banaaksam yemegi sonrasi 1 tabak kisir, ekmek arasi salam, kurutulmus ekmege yag surdum gece, yarim tablet cikolata...kahvalti falan yapamam bugun
bence kahvaltıyı atlama...daha bugün dinledim...az kalorili yemek kilo verme anlamına gelmediğini söylüyor diyetisyen..azar azar yiyip,metabolizmyı hızlandırmalıyız
bi de ben yemekleri azalttığım zaman hemen yüzüm gidiyosize bişe olmuyo mu??
ben de hep yuzumden ve belimin ust kismindan veriyorum.vucuduma gore belim cok ince.herkes ayni seyi soyluyor.ama kalca-basen bacak kismi da normalden cook kalin.o yuzden mezoterapiye basvurdum zaten.simdi de ozellikle gobek bolgesinde sarkma (gevseme)goruluo.cok rahatsiz edici.spora hic sicak bakmiyorum.yaslaniyorum galiba.onceden aylarca hic sektirmeden hergun sabah spor salonuna giderdim.ama simdi kilimi kipirdatamiyorum.cok yavas hareket ediyorum.yurumeyi bile unuttum resmen.heryere arabayla gider oldum(mahallede bile).aslinda demislerya "hocanin dedigini yap,yaptigini yapma"diye.neyapillmasi gerektigini cook iyi biliyorum ama uygulayan yok
bence kahvaltıyı atlama...daha bugün dinledim...az kalorili yemek kilo verme anlamına gelmediğini söylüyor diyetisyen..azar azar yiyip,metabolizmyı hızlandırmalıyız
filizcim olur o kadar iki çocuk sahibisin..ben de hamilelikten önceki vücudumu rüyamda görsem sevinicem,ama naparsın??elimizde olanı en ii kullanmaya çalışmalıyız
bu arada kızlarım maşaallah çok tatlılarözellikle küçük kızın benim ASYA MA benziyor...ne zmandır dicem dicem,kısmet bugüne...Allah onların mutluluklarını görerek yaşlanmayı nasip etsin hepimize
gerisi boş....
bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalaryandık
bu arada Allah kabul etsin bilgecim
yok canim yanlis anlamissin ben hic ogun atlamam sadece dun gece cok yedigim icin sabah midemde siskinlik vardi cik fena agriyordu bide o yuzden kahvalti yapamam dedim...ama biraz gecince yedim biseyler....bence kahvaltıyı atlama...daha bugün dinledim...az kalorili yemek kilo verme anlamına gelmediğini söylüyor diyetisyen..azar azar yiyip,metabolizmyı hızlandırmalıyız
bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalaryandık
bu arada Allah kabul etsin bilgecim
yok canim yanlis anlamissin ben hic ogun atlamam sadece dun gece cok yedigim icin sabah midemde siskinlik vardi cik fena agriyordu bide o yuzden kahvalti yapamam dedim...ama biraz gecince yedim biseyler....
evet malesef bazen cok hirsli oluyor insan bazende umurunda olmuyor hicbisey...bazen istedigim biseyi istedigim kadar yiyemiyince cok mutsuz oluyorumniye yasiyorumki diyorum sanirim diyet psikolojisi...sizdede olmuyormu hic bu durum???
yok ben her diyetimi bozmamin ardindan pisman oluyorum.hic neden yasiyorumki demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?