- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.081
ay canım fılız kusura bakma mesajını sımdı okudum sen ıslerıne bak mesgul etmim ben senı
benımde sımdı oğlen zılı calıcak yemege gıdıp geleyım ben oğleden sonra ınsallah bırılerı gelırde konusuruz bıraz
yok canim ne kusuru:)
camasirlar islerini hallettim.mutfagi da bitirdim.ara veriyorum bazen dinlenmek icin.
ben de belcikadayim.2 kizim var buyuk kizim gelecek ay 8 yasina girecek insallah.kucuk kizim 5bucuk yasinda.calismiyorum. zaten calismaya vakit yok:). memnun oldum canim
afiyet olsun canım
eveet biraz haslanmis brokoli,1 salatalik,3 kasik yogurt,yarim tabak makarna yiyorum ben de.
teşekkürleeeerr!
sana da afiyet olsun filizcim
gunaydiiin kizlaar
uykusuzum.kizlarimin ikiside hasta.sabaha kadar mide bulantisi, kusma ,cok yoruldum gercekten.
doktor cagirdim eve .
sabah erkenden nobetci eczane aradim.ilaclarini kullandilar ama hala istahsizlar tabi.
az once biraz ekmegin arasinda 1 dilim peynir,3 dilim domates,2 dilim salatalik,1 haslanmis yumurta ve 1 dal maydanoz yedim.
sonra da kayisiliform cayimi ictim.
yemeden once de tartildim ama hic ho$ degildi sonuc.
neyse bugun biraz dikkat etmeye calisirim artik.
bebislerim iyilessin baska bisey istemiyorum
canım geçmiş olsun..bilirim o durumları..yorgunluk bi yandan,yavrularına kıyamama bi yandan...Allah şifalarını versin...
tesekkur ederim paytakcim nerelerdesin?cokmu yogunsun?
1cay aldım yanına da hanı su eti form un çikolatalı bıskuvısı varya ondan ıkı adet yıcem ıkısını de yarın yerım artık dıyetısyen cıkolata ısteklerınde bunu yıyebılırsınız dıyor
canım ben sen olmasan napardım bılmem saol asgummbenımkı ıyı gıdıyor bakalım bayrama kadar 66yı ucundan gormek ıstıyorum ama persembeye lapa yapıcam ınsallah yıne
valla sımdı e okul dıye bı sıte var butun cocukların bılgılerını gırıyoruz ona bı suru bılgı yuklemem lazım onu bıraktım burdayım :) acayımda bı yandan da onu yapayım :)
aman masallah de canım ınsallah hep ıyı olurlar
benımkıler ıyıler bu aralar masallah ahmet kereme de her hafta cuma gunlerrı ası olucak bes yıllık bır tedavı baslattı bu yıl her hafta ası olucaz yavrum kıyamıyorum artık onaıyı olsunda ınsallah ...:2:
canim geldim bennnnıye kımse yok ya( nerdesınız gelın ıkı lafın belını kıralım :) ew ıslerı sanırım ama oglen oldu ya hadiiii
mehay bıulge nerelerdesınız ????
kizlar bugunku yediklerim soyle benim:
sabah 1 dilim ekmek biraz krem peynir (evde bisey kalmadigi icin boyle simdilik)
oglen 1 balik pane ve 3 kasik kisir ekmeksiz(buda evde bisey kalmadigi icin kizlar , esime kizarttim kendime ayri yemek yapamadim o yuzden yedim)
aksamada 1 tabak barbunya, 3-4 kasik yogurt ve 1 dilim tam tahilli ekmek....
nasil sizce?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?