Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay canım fılız kusura bakma mesajını sımdı okudum sen ıslerıne bak mesgul etmim ben senı
benımde sımdı oğlen zılı calıcak yemege gıdıp geleyım ben oğleden sonra ınsallah bırılerı gelırde konusuruz bıraz

yok canim ne kusuru:)
camasirlar islerini hallettim.mutfagi da bitirdim.ara veriyorum bazen dinlenmek icin.
ben de belcikadayim.2 kizim var buyuk kizim gelecek ay 8 yasina girecek insallah.kucuk kizim 5bucuk yasinda.calismiyorum. zaten calismaya vakit yok:). memnun oldum canim

bende canım tahmın etmıstım yurt dısında oldugunu tabı canım dınenmelısın bencede zaten geceden uykusuz yorgunsun
ben bıu yemege gıdıp geleyım gorusmek uzere bybye

anaaaaamm gene kımse yok hey gıdı gunler heyy eskıden burayı okumaya yetısemezdık ya su hale bak cok uzgun ve suzgunum
oğlen yemegım üç kasık pılav ve bır tabak nohut yedım

canım geçmiş olsun..bilirim o durumları..yorgunluk bi yandan,yavrularına kıyamama bi yandan...Allah şifalarını versin...

bu arada bugün geciktim walla..ah şua p.tesiler((
kızı kreşe yolla,kocayı okula yolla,ardından temizlik,yemek...anca vakit buldum..öğlen yemeğimi biraz önce yedim...şuan sadece dinlenmek istiyorum...

nıye kımse yok ya ( nerdesınız gelın ıkı lafın belını kıralım :) ew ıslerı sanırım ama oglen oldu ya hadiiii
mehay bıulge nerelerdesınız ????
canim geldim bennn beni utandiriyor vede simartiyorsun bensizde basarabilirdin sen emin ol bugun birsuru isim var disarda oglum uaninca yedirip ordan oraya kosucam yandimmm ahmet keremimde iylesecek annesi ben buna yurekten inaniyorum....

kizlar bugunku yediklerim soyle benim:

sabah 1 dilim ekmek biraz krem peynir (evde bisey kalmadigi icin boyle simdilik)

oglen 1 balik pane ve 3 kasik kisir ekmeksiz (buda evde bisey kalmadigi icin kizlar , esime kizarttim kendime ayri yemek yapamadim o yuzden yedim)

aksamada 1 tabak barbunya, 3-4 kasik yogurt ve 1 dilim tam tahilli ekmek....

nasil sizce?????

canım çok abartı bişey görmedim ben... balık pane hazırlardan mıydı, öyleyse fırında da pişirebilirdin sanki :26:
yine de dengeli görüyorum, sabah ve akşam az yiyeceksin zaten

[video=youtube;Y_gemjPu2Yw]http://www.youtube.com/watch?v=Y_gemjPu2Yw&feature=related[/video] biraz spor yapmaya ne dersiniz???hadi biraz canlanalim eller havayaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…