Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kimse kalmamış buralarda ama ben yinede yazayım
gecenin bir yarısı kafayı diyetle bozdum yine
aslında bu sayfayı sık sık ziyaret ediyorum ama yazmıyorum
nedense şimdi yazasım geldi
ben de hiçbir diyet yöntemini kulmanyayı doğru bulmuyorum
isveç diyeti,karbonhitrat diyeti,5 günde 5gün diyeti vs.ve sayre
bence en iyisi insanın kendini tanıyarak en uygun beslenme programını oluşturması
bu nedenle sizin guruba takılmayı tercih ettim.

bende birkaç aydır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
nisan ayından bu yana 11 kilo verdim.
7 ayda 11 kilo çok az biliyorum ama acelem yok
yavaş olsun sağlam olsun önümüzdeki nisan ayına kadar hedef koydum kendime
bu bir yılda nekadar verebilirsem verecem
aslında hedefime daha 10 kilo var
inşallah nisana kadar verebilirim.

gece gece çenem açıldı
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır
herkese iyi geceler.

haftasonu her zamanki gibi hiç anlatmayayım,zaten anlat anlat bitmez...
kiloları cuma verecek olmak ii oldu,hafta içi güzel gidiyorum h.sonu dinlenme oluyo
sabah bi dilim peynirli börekle 3-4 dilim kavun yedim
şimdi de yeşil çayda sıra,yarım saate içerim inş..

gunaydiiin kizlaar
uykusuzum.kizlarimin ikiside hasta.sabaha kadar mide bulantisi, kusma ,cok yoruldum gercekten.
doktor cagirdim eve .
sabah erkenden nobetci eczane aradim.ilaclarini kullandilar ama hala istahsizlar tabi.

az once biraz ekmegin arasinda 1 dilim peynir,3 dilim domates,2 dilim salatalik,1 haslanmis yumurta ve 1 dal maydanoz yedim.
sonra da kayisiliform cayimi ictim.
yemeden once de tartildim ama hic ho$ degildi sonuc.
neyse bugun biraz dikkat etmeye calisirim artik.
bebislerim iyilessin baska bisey istemiyorum

çok gecmis olsun canim onlar hastalaninca insanda ne moral kaliyor ne bisey...benim oglumda hastaydi 2 hafta once hemde feci ates , kusma, oksuruk, grip ve isal hepsi birde ( cok sukur simdi iyi....salgin var galiba herkes hasta bugunlerde 50:

gunaydın kızlar
okuldayım bende dersım bos neler yapıyorsunuz bır bakayım dedım
sabah bende kepek ekmekten tost yaptım arada 3kayısı yedım bıraxdan da çay alıcam yanında da form bıskuvı gayet guzel gıttıgımı dusunuyorum sızın sayenızde ırademe sahıp olabılıyorum ınsallah hep beraber verıcez bu kıloları

maşşallah canım bence cok guzel en guzel yanıda ıradelı olusun bende senın gıbı o dıuyetı bu dıyetı hıc hoslasmıyorum aslı kendı bunyen bence de.....
ınsallah hedefıne ulasırsın hosgeldın aramıza

ohhh ohhh masallah yarasın ama hafta ıcı de hafta sonu aldıklarını erıtmek ıcın ugrasma sakın barı bır gun tatıl yap derım kendımce sana....

selam kizlar herkese gunaydin nasilsiniz bugun???diyetler nasil gidiyor???

a.s canım benım gunumuz ıyı basladı ama suan okulda kalorıferlı gunes var dıye yakmamıslar donmak uzereyım cocukları hıc dusunemıyorum cok usuyorum suan ellerım ayaklarım ((
dıyet gzl bakalım senın nasıl ???

ayyy canım benım senı cok ıyı anlıyorum cok cok cok gecmıs olsun hastalık nedır cok ıyı bılırım mehay ımda benı ıyı tanır bu konuda aman kılo vermeskete olur yeterkı onlar hasta olmasın ılgılenım onlarla opuyorum kızları canım tekrar gecmıs olsun yorgunsundur sen tabii sımdı gece buı sekılde bıttıyse ((

ara ara gırmeye calıscam ınsallah kızlar

çok gecmis olsun canim onlar hastalaninca insanda ne moral kaliyor ne bisey...benim oglumda hastaydi 2 hafta once hemde feci ates , kusma, oksuruk, grip ve isal hepsi birde ( cok sukur simdi iyi....salgin var galiba herkes hasta bugunlerde 50:

Allah şifa versin kızlar yavrucaklarınıza...

ben sana demedimmi gel kk ya verirsin diye bak iyiki dinledin beni bide zamanim yok diyordun insan isteyince zamani oluyormus degilmi??? :)) benimkide bir gun iyi birgun kotu gidiyor iste bayram sonrasi cok daha dikkatli olucam ama yoksa zayiflayamam....

1cay aldım yanına da hanı su eti form un çikolatalı bıskuvısı varya ondan ıkı adet yıcem ıkısını de yarın yerım artık dıyetısyen cıkolata ısteklerınde bunu yıyebılırsınız dıyor

canım ben sen olmasan napardım bılmem saol asgumm benımkı ıyı gıdıyor bakalım bayrama kadar 66yı ucundan gormek ıstıyorum ama persembeye lapa yapıcam ınsallah yıne

valla sımdı e okul dıye bı sıte var butun cocukların bılgılerını gırıyoruz ona bı suru bılgı yuklemem lazım onu bıraktım burdayım :) acayımda bı yandan da onu yapayım :)

benim yavrum su an iyi cok sukur canim Allah tekrarindan korusun ....saol canim

aman masallah de canım ınsallah hep ıyı olurlar

benımkıler ıyıler bu aralar masallah ahmet kereme de her hafta cuma gunlerrı ası olucak bes yıllık bır tedavı baslattı bu yıl her hafta ası olucaz yavrum kıyamıyorum artık ona ıyı olsunda ınsallah ...:2:

guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler kizlar
gercekten de kilimi kipirdatacak halim yok ama mecburen temizlik yapmaliyim.ozelliklede gece ne temiz nevresim kaldi nede yastik.yastiklar yikandi ama temiz nevresimleri gecirmeliyim.toz alinacak....
mutfagi toparlamayi bile tam olarak bitiremedim ama ayakta duramiyorum.zaten cocuklar da is yapmama izin vermiyo.ooofff offf.

kizlar spor sart zayiflarken.. ben spor sayesinde 1 ayda 46 bedenden 44 bedene düstüm..simdi de dukan diyetine basliycam..hem spor hem diyet fit olmayi amacliyorum:))

ahhh canım nerdeeee ıkı cocuk ewde yanlız bırakılıp yuruyuse cıkamıyorum kı ewde zaten vakıt olmuyor ben sporu cok sevıoyrum ama olmuyor spor olsa bende hızlı verıyorum ama ımkanlarımız kısıtlı ılcede oturuyorum ıle gelıyorum okul ıcın burdanda donus baya gec oluyor cocuklar babannede benı beklıyor alıp ewe gcıcem zaten vakıt ıyıce gec oluyor
bakalım esımle karar verdık ılcamıze spor salonu acmayı planlıyoruz salon malzemesı bakıyoruz eger fıkrımızı gerceklestırebılırsek bızım ıcın cok ıyı olcak cocuklaımıda yanımda goturebılırım o zmn

o kosusturmaca da zaten spor yapiyorsunuzdur. benim ablam da öyle. yegenimin pesinde kosarken dogum kilolari da gitti. spor salonu acma fikri cok iyi. hic yapmazsaniz sadece kosu bandi bile cok faydali. günde 45 dk ayirmak yeterli.

o kosusturmaca da zaten spor yapiyorsunuzdur. benim ablam da öyle. yegenimin pesinde kosarken dogum kilolari da gitti. spor salonu acma fikri cok iyi. hic yapmazsaniz sadece kosu bandi bile cok faydali. günde 45 dk ayirmak yeterli.

ASLINDA COK HAREKETLIYIM DOGRU OTURMAYA FAAZLA ZAMANIM YOK :) BUNU DA BIR ARTI OLARAK GORUYORUM ASLINDA HER YERE OTOBUSLE GITMEYI TERCIH EDIYRUM CUNKU ESIM KAZA YAPARSIN aALLAH KORUSUN COCUKLAR DA SENIN YANINDA DIYE ARABAYI VERMIYOR O BASAKA TABI ama genelde yuruyorum ısıme de gelıyor artık karar aldım okul cıkısı 40-45 dakıka esımın yanında oturup ewe gecen otosu beklıyorum normalde ama gecen haftadan berı yuruyorum yarım saatı buluyor ve bayır yukarı cıkıyorum :) bunuda bır avantaj olarak goruyorum :)
ınsallah su salon ısını yapabılırız valla en cok benım ısıme yarıcak

nıye kımse yok ya ( nerdesınız gelın ıkı lafın belını kıralım :) ew ıslerı sanırım ama oglen oldu ya hadiiii
mehay bıulge nerelerdesınız ????

fılız nerelısın ıkı cocukmu var kenıdnden bahsetsene tanısalım :)
ben duzce 2cocuk var bırı ıkıncı sınıf bırı 2yasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…