• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

filiz bakma asagilardan oyle sen ne yedin yaz bakalim:27::27:

pek moral yok bugun bende.
sabah 1 dilim beyaz ekmege acuka surdum yedim.ogle yemegindede kizlarim sandvich yediler.ben de tereyagli ev ekmegi yedim 2 dilim.benim evdede bisey kalmadi.simdi markete gidiyorum.biraz dolaplari dolduriimdiyorum.ama moral olmayinca o bile cok zoruma gidiyo.
aksama ne yerim bilemiyorum.belki brokoli haslarim.
ama sabah tartilmistim azicik daha fark var tartida.iyi gidiyorum.ben kazanabilirim bu haftakiyarisi boyle giderse.

pek moral yok bugun bende.
sabah 1 dilim beyaz ekmege acuka surdum yedim.ogle yemegindede kizlarim sandvich yediler.ben de tereyagli ev ekmegi yedim 2 dilim.benim evdede bisey kalmadi.simdi markete gidiyorum.biraz dolaplari dolduriimdiyorum.ama moral olmayinca o bile cok zoruma gidiyo.
aksama ne yerim bilemiyorum.belki brokoli haslarim.
ama sabah tartilmistim azicik daha fark var tartida.iyi gidiyorum.ben kazanabilirim bu haftakiyarisi boyle giderse.

o kadar emin olma bence:37::37: bende su anda biraz iyiyim oglende moralim cok bozuktu biraz daha iyiyim....herseyi kafama cok takiyorum ben ve bu huyumu hic sevmiyorum:43::43:cok yipraniyorum bu yuzdende:50::50:

filiz sen calismiyormusun canim evdemisin butun gun???neler yapiyorsun evde ev isleri ve yemek disinda????ben bazen çok SIKILIYORUM çok yalniz hissediyorum kendimi ...ya sen?:5::5:

selam kızlar,bugün yediklerim:
sabah:
4 zeytin,bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 çatal ezme,roka+domates,2 dilim light kepek ekmeği,şekersiz çay

öğlen:
bi tabak makarna,bi kase yoğurt

ara:
bi yeşil elma

akşam:
3 kepçe mercimek çorbası,bi çorba kaşığı makarna,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği...

ayrıyetten 40 dk. ya yakın yürüyüş yaptım ve 2.5 lt. su içtim...

nasıl??

sabah:
4 zeytin,bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 çatal ezme,roka+domates,2 dilim light kepek ekmeği,şekersiz çay

öğlen:

ara:
bi yeşil elma

akşam:
3 kepçe mercimek çorbası,bi çorba kaşığı makarna,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği...

nasıl??
sabah ve aksam guzel ama oglenki olmamis canim...karbonhidratla kalsiyumu karistirmak cok feci biseymis diyette...pilavla yogurt, makarnayla yogurt asla yenmemeliymis....ama onun disindakileri begendim....:34::34:

filiz sen calismiyormusun canim evdemisin butun gun???neler yapiyorsun evde ev isleri ve yemek disinda????ben bazen çok SIKILIYORUM çok yalniz hissediyorum kendimi ...ya sen?:5::5:

sozde calismiyorum ama isim hic bitmiyor:19:.baskasinin isinde boyle calissaymisim baya para kazanirdim galiba.
ben esime yardimediyorum genelde.toptanciyi da acinca iyice eve gelemez oldu.ben de biraz yukunu hafifletmek icin elimden geleni yapiyorum iste.sen calisiyorum demistin,nerde calisiyosun?2 hafta sonra ise donunce artik ugramayacakmisin buralara?

sabah ve aksam guzel ama oglenki olmamis canim...karbonhidratla kalsiyumu karistirmak cok feci biseymis diyette...pilavla yogurt, makarnayla yogurt asla yenmemeliymis....ama onun disindakileri begendim....:34::34:

mehaycım,diyetisyenin verdiği diyet listemi yapıyorum...böle yazıyor walla

biraz önce çay yaptım,eşim sabahtan beri ''hadi gel,çabuk'' diye bağırıyor,gidimde beraber içelim bari:6::6::6:

sozde calismiyorum ama isim hic bitmiyor:19:.baskasinin isinde boyle calissaymisim baya para kazanirdim galiba.
ben esime yardimediyorum genelde.toptanciyi da acinca iyice eve gelemez oldu.ben de biraz yukunu hafifletmek icin elimden geleni yapiyorum iste.sen calisiyorum demistin,nerde calisiyosun?2 hafta sonra ise donunce artik ugramayacakmisin buralara?

canim ben bebek urunleri yapan bir fabrikada calisiyorum aslinda 2 hafta sonrami geri baslarim haftayami belli degil patron ariyinca geri gidicem iste ise gore yani...sonra ugrayabilirsem ugrarim bu kadar SIK olmasada... ama listeyle ilgilenemem baskasinin devralmasi gerekecek ...

slm canim...bugun yazabilirsin bazi arkadaslar birsonraki gun hatirlayamayiz hepsini dedi o yuzden bugun yazmanin bir sakincasi yok canim...

tmm cnm

sabah:

öğlen:

ara:
bi yeşil elma

akşam:

nasıl??

guzel afıyet olsun...40 dkka yuruyus ıyı olmuss

Arkadaslar neden bu kadar seyrek giriyorsunuz herkes calisiyormu???

benım de dısarda ufak tefek ıslerım var...

sabah 2 ınce dılım tambugday ekmegı bıraz bal ve peynır 1 yumurta

oglen 1 lahmacun 1 sekerpare

aksam 1 baget tavuk 1 parca ekmek sekersız hosaf

ınsallah geceyı hıcbısı yemeden tamamlarım

ewet kızlar ewe geldık uzzuuuunca dısarda kaldık bgunku menum :

sabahmınıcık ıkı dılım pıssa oğlen gum e gıttı sabah oğlenle bırlesmıstı cunku

arada sekersız bır cay sonrasında ceyrek sımıt

aksam yemegınde bolca salata ve mezgıt yedım ıkı dılım kepek ekmek ardından bır elma bırazdan da bır soda dusunuyorum

menum hakkında yorumsuzum balıgı bıraz yıyebılırdım dıye dusundum ama acıkmıstım cok

bu arada mehayım gercketen mınık dılımlerdı bende ınanamadım nasıl o kadar la kalabıldıgıme gamzenın artanını bıle yemedım yanı ;) solemıcem lapa sonucunu suprız edecemsıze

fılızcım valla bu hafta benım kupa kımselere bırakmam dıye dusunuyorum

bılge dıyetısyene mı gıdıyorsun ?bende vakıt bulamadım gıtmek ıstıyordumm bıde esım bı ton laf ettı sen bılıyon bıde ne yalaandan gıdecen falan fılan bende gıtmedım artık

ewet kızlar ewe geldık uzzuuuunca dısarda kaldık bgunku menum :

sabahmınıcık ıkı dılım pıssa oğlen gum e gıttı sabah oğlenle bırlesmıstı cunku

arada sekersız bır cay sonrasında ceyrek sımıt

aksam yemegınde bolca salata ve mezgıt yedım ıkı dılım kepek ekmek ardından bır elma bırazdan da bır soda dusunuyorum

menum hakkında yorumsuzum balıgı bıraz yıyebılırdım dıye dusundum ama acıkmıstım cok

bu arada mehayım gercketen mınık dılımlerdı bende ınanamadım nasıl o kadar la kalabıldıgıme gamzenın artanını bıle yemedım yanı ;) solemıcem lapa sonucunu suprız edecemsıze

fılızcım valla bu hafta benım kupa kımselere bırakmam dıye dusunuyorum

bılge dıyetısyene mı gıdıyorsun ?bende vakıt bulamadım gıtmek ıstıyordumm bıde esım bı ton laf ettı sen bılıyon bıde ne yalaandan gıdecen falan fılan bende gıtmedım artık

aksam yemegın bence guzel ve hafıf...

:24::24::24::24::24::24:

ay canım ıns. oyledır yrn sabah bu sabah goordugum tartıyı gorememekten korkuyorum cunku dısarda uzun sure vakıt gecırınce gelınce kendımı kontrol edemıyorum da :(

senınde yuruyuslerın cok gzl olmus menun de ole

Back