- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.041
filiz bakma asagilardan oyle sen ne yedin yaz bakalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
filiz bakma asagilardan oyle sen ne yedin yaz bakalim![]()
pek moral yok bugun bende.
sabah 1 dilim beyaz ekmege acuka surdum yedim.ogle yemegindede kizlarim sandvich yediler.ben de tereyagli ev ekmegi yedim 2 dilim.benim evdede bisey kalmadi.simdi markete gidiyorum.biraz dolaplari dolduriimdiyorum.ama moral olmayinca o bile cok zoruma gidiyo.
aksama ne yerim bilemiyorum.belki brokoli haslarim.
ama sabah tartilmistim azicik daha fark var tartida.iyi gidiyorum.ben kazanabilirim bu haftakiyarisi boyle giderse.
slm mehaycım...
bugun yedıklerımızı ne zaman yazıcaz..bugun mu? yarın mı?![]()
sabah ve aksam guzel ama oglenki olmamis canim...karbonhidratla kalsiyumu karistirmak cok feci biseymis diyette...pilavla yogurt, makarnayla yogurt asla yenmemeliymis....ama onun disindakileri begendim....selam kızlar,bugün yediklerim:
sabah:
4 zeytin,bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 çatal ezme,roka+domates,2 dilim light kepek ekmeği,şekersiz çay
öğlen:
bi tabak makarna,bi kase yoğurt
ara:
bi yeşil elma
akşam:
3 kepçe mercimek çorbası,bi çorba kaşığı makarna,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği...
ayrıyetten 40 dk. ya yakın yürüyüş yaptım ve 2.5 lt. su içtim...
nasıl??
filiz sen calismiyormusun canim evdemisin butun gun???neler yapiyorsun evde ev isleri ve yemek disinda????ben bazen çok SIKILIYORUM çok yalniz hissediyorum kendimi ...ya sen?![]()
sabah ve aksam guzel ama oglenki olmamis canim...karbonhidratla kalsiyumu karistirmak cok feci biseymis diyette...pilavla yogurt, makarnayla yogurt asla yenmemeliymis....ama onun disindakileri begendim....![]()
sozde calismiyorum ama isim hic bitmiyor.baskasinin isinde boyle calissaymisim baya para kazanirdim galiba.
ben esime yardimediyorum genelde.toptanciyi da acinca iyice eve gelemez oldu.ben de biraz yukunu hafifletmek icin elimden geleni yapiyorum iste.sen calisiyorum demistin,nerde calisiyosun?2 hafta sonra ise donunce artik ugramayacakmisin buralara?
mehaycım,diyetisyenin verdiği diyet listemi yapıyorum...böle yazıyor walla
slm canim...bugun yazabilirsin bazi arkadaslar birsonraki gun hatirlayamayiz hepsini dedi o yuzden bugun yazmanin bir sakincasi yok canim...
selam kızlar,bugün yediklerim:
sabah:
4 zeytin,bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir,2 çatal ezme,roka+domates,2 dilim light kepek ekmeği,şekersiz çay
öğlen:
bi tabak makarna,bi kase yoğurt
ara:
bi yeşil elma
akşam:
3 kepçe mercimek çorbası,bi çorba kaşığı makarna,bi kase yoğurt,bi dilim kepek ekmeği...
ayrıyetten 40 dk. ya yakın yürüyüş yaptım ve 2.5 lt. su içtim...
nasıl??
Arkadaslar neden bu kadar seyrek giriyorsunuz herkes calisiyormu???
ewet kızlar ewe geldık uzzuuuunca dısarda kaldık bgunku menum :
sabahmınıcık ıkı dılım pıssa oğlen gum e gıttı sabah oğlenle bırlesmıstı cunku
arada sekersız bır cay sonrasında ceyrek sımıt
aksam yemegınde bolca salata ve mezgıt yedım ıkı dılım kepek ekmek ardından bır elma bırazdan da bır soda dusunuyorum
menum hakkında yorumsuzum balıgı bıraz yıyebılırdım dıye dusundum ama acıkmıstım cok
bu arada mehayım gercketen mınık dılımlerdı bende ınanamadım nasıl o kadar la kalabıldıgıme gamzenın artanını bıle yemedım yanısolemıcem lapa sonucunu suprız edecemsıze
fılızcım valla bu hafta benım kupa kımselere bırakmam dıye dusunuyorum
bılge dıyetısyene mı gıdıyorsun ?bende vakıt bulamadım gıtmek ıstıyordumm bıde esım bı ton laf ettı sen bılıyon bıde ne yalaandan gıdecen falan fılan bende gıtmedım artık