Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tamam cnım oyle yapalım..ben uyarım sıze...yeterkı bırbırımızı motıve edelım.....dı mııııı

gunaydın kızlar oncelıkle hayırlı guzel pazarlr dılıyorum
pazar olması nedenı ıle bgn sofralar da kahvaltılar supper olur dıye dusunuyorum bende sımdı uyuyan meleklerıme uyandıklarınd asuprız yapmak amacıyla mınık bi pissa dusunuyorum ama ben mınnacık yıcem emın olabılırsınız bundan
bu arada dun yaptıgım lapa nın sonucu cok gzldı persembeye yıne yapıcam ınsallah yarısma oncesı yanı bu kıskanclık beı bay a bi zayıflatcak sanrım hele mehayımıs en zayıf gorecez bakalım ıkı lapa daha yaptımmı yanındayım kız duyyonmu benı

kızlar 1 hafta da kac kılo vermeyı hedeflıyorsunuzzz

bi haftada bi kilodan fazla verilmesi ii değil diyo doktorlar...ben 500 gr. bile versem yeter..fazla mal da göz çıkarmaz yani

bende bılgeye ktılıyorum ama ılk yenı baslamıssan dıyete ve gzl de dıyet yapıyorsan dıkkat edıyorsan ben kendımı hatırlıyourm ılk hafta 3 kılo sonrasında ıkıser kılo ver en sonun da bır kılo sora 500gr. lara ınmıstım yanı kılonun fazlalaıgı dıyet yaısın dıkkat edısın sporların bunun hepsını etkılıyor canım ama tabii sağlıklı bır sekılde aç kalarak deıl

kızlar ben çıkıyorum,biraz ders çalışim,yarın görüşürüz..bye

ne dersı ben anlamadım

aman canım nerelerde olalım ıste ıkı cocuk ıs ew derken kendımızı unuttuk sanırım geldım bakalım hatırladım ama ayrıntıları hatırlayamadım acaba dusundugum kısımısın ?kusura bakma canım ya azcık tanıtsana hatırlatsana

sankım bıraz cok gıbı geldı bana da ama ızgaraymıs kofteler

afıyet bal seker olsun canım kuccucukten bısey olmaz bırazdan bende yıcem ya kendıme yol acıyorm ihihihihihii
ama yurumussun bır saat ya eger yemeseydın depodan erıtırdın yedın onları erıttın dıye dusun canım

aaaa bende bılmıyordum oğrenmıs oldum canım saol
bende dun 3ogun lapa yaptım mmmm nefıstı aksam elma cayımı ıctım 1lıtre aralarda bır bucuk elma bır avuc kavrulmus fındık aksam cubuk kreker yedım ve sonucunu bu sabah cok gzl gordum daha ıyıde olabılırdı ama bır gunde bu bıle cok gzl

ızgaraydı tatlım...:26::26::26::26::26::26:

süpper

nazlıbaharcım,sanırım geçen seneydi..yine burda beraber zayıflamıştık...adını görünce hatırladım ben de...bu arada ders çalışma konusu da açıköğretim fakültesi olunca evde baya ders çalışma konumunda oluyorum:)))bazen diyorum ders çalışırken yemek yemeyi unutsam,ama hiç vaktini geçirmiyorum haaa

günaydın sweet baby,nasılsın??ben de yeşil elmamı yedim,daha kahvaltı yapmadım..bağırsaklarımın çalışmasını bekliyorum

günaydın sweet baby,nasılsın??ben de yeşil elmamı yedim,daha kahvaltı yapmadım..bağırsaklarımın çalışmasını bekliyorum

ıyıyım cnm..ben de sabah kuru kayısımı yedım ustune ılık suyumu ıctım....

afıyet olsun cnm sana.... ben kahvaltımı yaptım...bırazdan kahve ıcıcem....

ay kızlar az once tam alıntı yaptım hepınızden az durayım dedım kızıma bı ders anlattım yazarım dedım bulasık mak. calıstırdım fırına pıssa koydum tam sıze yazacaktım elektrıkler gıttı sımdıde dısarı cıkıcam bırazdan vakıt daraldı yazamıyorum ıkı kucuk dılım pissa yedım yuruyus yapıcam bgn bolcaaa ara ogunde yapamam sanırım hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakın ıyı pazarlar herkese

Selam kizlar gunaydin ve herkese iyi pazarlar nasilsiniz bakalim???
bugun sabah kahvaltiyisaglam yaptigimdanmi bilmiorum ama hic bisey yiyesim gelmio.ama oglden sonra ortasinda findik olan yuvarlak cikolatalardan (marka veremiorum)2 tane yedim. kucucuk sey bu kadar istah kapatirmi ya.
marka vermende bir sakinca yok canim site ismi vermek link vermek yasak...
cok degil canim ama keske ya kisiri yada patatesi yemeseydin ikiside karbonhidrat icerikli...ama gerisi gayet guzel.....
bu ne bicim diyet yavv yok yok pataes kizartmasi pizaa ohhh masallah....lokantada hafif biseylerde yiyebilirsin diyetine sadik kalip gorunce guzel mamalari dayanamadin dimi:60
evet canim demistin bende sana unutuyorsan bir kagida yaz demistim dimi
yemesydin tabiii
ayip ayip hem yarismaya giriyosun hem onune geleni yiyosun
cuma gunu bunun acisi cekecegini biliosun dimi
bidaha gormiim
bende sana katiliyorum bu konuda bunlar ne bicim diyetler ya boyle saglikli beslenme bile denemez....herkes hersey yiyor cok ayip
kızlar 1 hafta da kac kılo vermeyı hedeflıyorsunuzzz

bi haftada bi kilodan fazla verilmesi ii değil diyo doktorlar...ben 500 gr. bile versem yeter..fazla mal da göz çıkarmaz yani
evet doktorlar en fazla 1 kilo diyor haftada oda kilosu cok olanlar icin normalden biraz fazlalar icinse 500 gr vermeliler 1 haftada diyor....bende o yuzden haftada 500 gr ama kalici kilo vermeyi hedefliyorum ama ilk hafta biraz fazla gidebilir odemden dolayi...sonraki haftalarda 500 gr vermeyi planliyorum basaricammm

sanada hayirli pazarlar canimanaaaa sonuc guzelmiydi kac kilo verdin giii benden sir cikmaz bizbizeyiz soylesene bana kimseye demem soz iki lapa sontra beni gececekmis peeehhhh bende lapa yaparim ne varki bunda hem sabah senin minicik bir dilim pizza yemediginede eminim

Son düzenleme:
benimde bugun yediklerim soyle....

evde bisey kalmadigi icin sabah :2 dilim ekmege yag ve bal surup yedim
ara: 2 kellogs barre yedim
oglen: yani simdi 2 dilim ekmekten ton balikli sandvic yiycem ve ice tea
aksamada:3-4 kasik kiymali patates yemegi ve salata (ekmeksiz yemeyi dusunuyorum bunlari.... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…