- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.021
yemesydin tabiii
ayip ayip hem yarismaya giriyosun hem onune geleni yiyosun
cuma gunu bunun acisi cekecegini biliosun dimi
bidaha gormiim
allah şeytana uydurmasın diyorum,başka bişe demiyorum..bi de şunu diyim bari,filiz elime düşme
bence guzel.abartili degil.ama dun alinan bir kararla artik bugun yediklerimizi ogun ogun yazmayacagiz.bugun yediklerimizi yarin yazicaz yani.ama gel gelelimkiiii dusun dusun benim dun ne yedigim bir turlu aklima gelmiyor.
ben demistim zaten hatirlayamam diye demi mehaycim
ÇOK DEĞİL AMA,biraz kaçırmışsın...köfteler kızartma ise 7 tane çok bence..ama yine de bugün için benden iyisin:)
kızlar 1 hafta da kac kılo vermeyı hedeflıyorsunuzzz
kızlar gelın de laflayalım bıraz....
laflayalım da bizim de ağzımız açılınca toparlanamıyoruz,yine geyik sohbeti bölümüne taşımasınlar bizi...
bi haftada bi kilodan fazla verilmesi ii değil diyo doktorlar...ben 500 gr. bile versem yeter..fazla mal da göz çıkarmaz yani
kızlar ben çıkıyorum,biraz ders çalışim,yarın görüşürüz..bye
NAZLIBAHAAAAAAAAAAAAAR,HOŞGELDİN!!!nerelerdeydin kız sen???adını görünce hatırladım,umarım sen de beni hatırlamışsındır...kızlar sayenizde baya gaza geliyorum..oh be!!ne zamandır,sayfalar bu kadar haraketlenmemişti:)))
slm..
bugun yedıklerımı yazıyım...
sabahı yazmıstım..oglen salata 7 ınce kofte bır dılım ekmek ayran
aksam bıraz kısır 1 baget tavuk 3 4 kup patates sekersız hosaf bırazdan de cay ıcıcem
sızce nasıl? cok mu yemısım...
kızlar ben bugün sabah patates kızartması yedim,ama 1 saat yürüyüş yaptım..sonra da bi küçük boy pizza yedim...akşam da sadece nar ve elma yedim,dengeleyebilmek için..tabi yine de dengelenmemiştir ama..çok mu kötü yaptım ya??ama sabah kızartma yerken,pizza yiyeceğimi bilmiyodum,yoksa yemezdim,aniden ailecek lokantaya gittik..yemesemiydi yani??
bence guzel.abartili degil.ama dun alinan bir kararla artik bugun yediklerimizi ogun ogun yazmayacagiz.bugun yediklerimizi yarin yazicaz yani.ama gel gelelimkiiii dusun dusun benim dun ne yedigim bir turlu aklima gelmiyor.
ızgaraydı tatlım...:26::26::26::26::26::26:
günaydın sweet baby,nasılsın??ben de yeşil elmamı yedim,daha kahvaltı yapmadım..bağırsaklarımın çalışmasını bekliyorum
marka vermende bir sakinca yok canim site ismi vermek link vermek yasak...bugun sabah kahvaltiyisaglam yaptigimdanmi bilmiorum ama hic bisey yiyesim gelmio.ama oglden sonra ortasinda findik olan yuvarlak cikolatalardan (marka veremiorum)2 tane yedim. kucucuk sey bu kadar istah kapatirmi ya.
cok degil canim ama keske ya kisiri yada patatesi yemeseydin ikiside karbonhidrat icerikli...ama gerisi gayet guzel.....slm..
bugun yedıklerımı yazıyım...
sabahı yazmıstım..oglen salata 7 ınce kofte bır dılım ekmek ayran
aksam bıraz kısır 1 baget tavuk 3 4 kup patates sekersız hosaf bırazdan de cay ıcıcem
sızce nasıl? cok mu yemısım...
bu ne bicim diyet yavv yok yok pataes kizartmasi pizaa ohhh masallah....kızlar ben bugün sabah patates kızartması yedim,ama 1 saat yürüyüş yaptım..sonra da bi küçük boy pizza yedim...akşam da sadece nar ve elma yedim,dengeleyebilmek için..tabi yine de dengelenmemiştir ama..çok mu kötü yaptım ya??ama sabah kızartma yerken,pizza yiyeceğimi bilmiyodum,yoksa yemezdim,aniden ailecek lokantaya gittik..yemesemiydi yani??
evet canim demistin bende sana unutuyorsan bir kagida yaz demistim dimibence guzel.abartili degil.ama dun alinan bir kararla artik bugun yediklerimizi ogun ogun yazmayacagiz.bugun yediklerimizi yarin yazicaz yani.ama gel gelelimkiiii dusun dusun benim dun ne yedigim bir turlu aklima gelmiyor.
bende sana katiliyorum bu konuda bunlar ne bicim diyetler ya boyle saglikli beslenme bile denemez....herkes hersey yiyor cok ayipyemesydin tabiii
ayip ayip hem yarismaya giriyosun hem onune geleni yiyosun
cuma gunu bunun acisi cekecegini biliosun dimi
bidaha gormiim
evet doktorlar en fazla 1 kilo diyor haftada oda kilosu cok olanlar icin normalden biraz fazlalar icinse 500 gr vermeliler 1 haftada diyor....bende o yuzden haftada 500 gr ama kalici kilo vermeyi hedefliyorum ama ilk hafta biraz fazla gidebilir odemden dolayi...sonraki haftalarda 500 gr vermeyi planliyorum basaricammmbi haftada bi kilodan fazla verilmesi ii değil diyo doktorlar...ben 500 gr. bile versem yeter..fazla mal da göz çıkarmaz yani
gunaydın kızlar oncelıkle hayırlı guzel pazarlr dılıyorum
pazar olması nedenı ıle bgn sofralar da kahvaltılar supper olur dıye dusunuyorum bende sımdı uyuyan meleklerıme uyandıklarınd asuprız yapmak amacıyla mınık bi pissa dusunuyorum ama ben mınnacık yıcem emın olabılırsınız bundan
bu arada dun yaptıgım lapa nın sonucu cok gzldı persembeye yıne yapıcam ınsallah yarısma oncesı yanı bu kıskanclık beı bay a bi zayıflatcak sanrım hele mehayımıs en zayıf gorecez bakalım ıkı lapa daha yaptımmı yanındayım kız duyyonmu benı
bende bılgeye ktılıyorum ama ılk yenı baslamıssan dıyete ve gzl de dıyet yapıyorsan dıkkat edıyorsan ben kendımı hatırlıyourm ılk hafta 3 kılo sonrasında ıkıser kılo ver en sonun da bır kılo sora 500gr. lara ınmıstım yanı kılonun fazlalaıgı dıyet yaısın dıkkat edısın sporların bunun hepsını etkılıyor canım ama tabii sağlıklı bır sekılde aç kalarak deıl
ne dersı ben anlamadım
aman canım nerelerde olalım ıste ıkı cocuk ıs ew derken kendımızı unuttuk sanırım geldım bakalım hatırladım ama ayrıntıları hatırlayamadım acaba dusundugum kısımısın ?kusura bakma canım ya azcık tanıtsana hatırlatsana
sankım bıraz cok gıbı geldı bana da ama ızgaraymıs kofteler
afıyet bal seker olsun canım kuccucukten bısey olmazbırazdan bende yıcem ya kendıme yol acıyorm ihihihihihii
ama yurumussun bır saat ya eger yemeseydın depodan erıtırdın yedın onları erıttın dıye dusun canım
aaaa bende bılmıyordum oğrenmıs oldum canım saol
bende dun 3ogun lapa yaptım mmmm nefıstı aksam elma cayımı ıctım 1lıtre aralarda bır bucuk elma bır avuc kavrulmus fındık aksam cubuk kreker yedım ve sonucunu bu sabah cok gzl gordum daha ıyıde olabılırdı ama bır gunde bu bıle cok gzl
süpper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?