- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.881
xenical dunyaca unlu ,obezite tedavisinde cok sIk kullanilan bir ilac.tabiki tek basina hicbir ilac cozum degil fazla kilolara.diyet sart.ama en azindan ogunlerle beraber kullanildiginda yediklerimiz -in icindeki yagi alip (ishal ederek ) disari atiyo.benim de cok uzun suren bagirsak problemim vardi zaten.siskinligimi alior ve en azindan yedigim seylerin yag kaynakli kalorilerinin bertaraf edildigini biliorum ve icim rahatlio az da olsa
filizcim sen dediğimi yap, öğünde ii beslen aralarda böylee kısırlar yemek istemezsin aç olmazsan...
egzersizlerimizi de yapıyoruz değil mi, yoksa bir benim de bacaklarım kopacak gibi 2 gündür
filiz ilaç adı vermek yasak .üyelıgın iptal olmasın cnm .....
insallah ictigin kola lighttir.yoksa biliyosun bir teneke kolanin icinde 14 kup seker var diyolar.hatta daha fazlasii
ben artik eve normal icecek almiorum.light hepsi.bari oradan yirtalim azicik.haa bu arada ben hemen hemen her ogunumle beraber xenical kullaniyorum.daha once aciklamistim tekrar hatirlatiim dedim.boylece bagirsak problemim cozulmus oldu.
aaa gercektenmii!!!!!cok ozur diliyorum ya
siz duymayin sakin tamammi??
olmaz insallah bisey.daha once de yazmistim bilmeden:18:
giremedm nezamandr listeyi yap istersen bilgcm sen merve sanırım giremiyo buaralar.
mehay ben burdayım canım kevser ben
kimseler gorunmuyo halaa.kahvalti menum:
2dilim siyah ekmekle yapilmis tost+4yesil zeytin
giremedm nezamandr listeyi yap istersen bilgcm sen merve sanırım giremiyo buaralar.
mehay ben burdayım canım kevser ben
kizlaaarrr gunaydiin
nerelerdesiniz ya gelin artik hadi.ben doktordan geldim az once yine yatirdim ignelerimi tabiki
biliyosunuz bu hafta kendimi tutamadim surekli yedim ictim.ac degilken bile tika basa yemistim.doktorada cekinecekine gittim.
ben kesin enaz 1 kilo almisimdir buhafta kusura bakmayin falan diyerek girdim doktorun yanina.
gec bakalim once bi olculerine bakalim o zaman dedi
hem kalcadan,hemgobekten 1.5 cm kaybetmisim.
inanamadim.sonra kilom da 71.8 olmus.biran evvel cetvelimi de degistirmeliyim.
anlamadim ben bu isi.sizin bir fikriniz varmi nasil oldu bu is?
yedim yedim kilo kaybettimne guzel sey yaa.
5 kilo vermis gibi sevindim
Kizlar yorum ve elestirilerinizi bekliyorum diyet listelerim icin...
canım ara öğünlerini ihmal etme, metabolizman çalışır böylece. hem aç oldğunda sonraki öğünde çok yemek yemek isteyebilrsin...
öğlen bir öğün kellogs bar az gelmeyecek mi, sonradan atıştırma ihtiyacı hissetmeyesin ?
akşamki gayet uygun geldi bana...
canim hergun boyle yemiyorum 3 ogun yerim mutlaka aralardada acikirsam biseyler ama bugun gec kalktim hic canim istemiyor bisey su saatte bide aksama 1 tabak sarma var oglen cok yemiyeyim dedim o yuzden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?