- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.921
selam kizlar nasilsiniz???filizcim hamsi varmis dun aksam menunde nasil canim cekti anlatamam burda bulamiyoruz cunku hamsiyi( bende firinda sebzeli somon yapicam aksama
bu sabah fazla bisey yemedim valilikte randevum vardi 1 dilim ekmege yag ve bal surup yedim ciktim gelincede yarim dilim kek yedim o kadar....
aaaa hamsi bulunmazmi yaaa
ben belcikadayim ama taa buralarda bile buluyorum yaniii..
sen nerdesinki simdi?
canim afiyet olsun zeytinyagli kerevizi nasil yapiyorsun tadi nasil oluyor ben hic yapmadim...ogluma bebekken mamalarindan yediriyordum cok kotu kokusu vardi o bile zor yiyordu o yuzden cesaret alip yapamadim ama denemek istiyorum...kabak tatlilari fazla kacmis biraz ama sabah iyi orantilamissin aferin
28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar
isim------------------------------------kilo
mehay---------------------------------64.5
paytak_paytak_kosan_koala ------------68
Listede bulunmak isteyenler adini ve kilosunu yazsin...
canım annem yapmış ama bayılıyorum ben doğrususorayım nası yapmış,vereyim inş
canım ben tam kilomu bilmiyorum doğrusu, ama ne zaman açken akşam yemek öncesi tartılsam 68 geliyorum,belki de malum döneme girdiğimden tartıya yansımıyordur bilmiyorum ama hadi beni de ekle bakalım verebilecek miyim :26::26:
canim bulunmuyor malesef onceden geliyormus kimse almiyor diye getirmiyorlarmis artik sardin var bilirsin sardalya hamsinin buyugu...ama hamsinin tadini tutmuyor...fransadayim ben....fransizca konusuluyor belcikadada fransizcan iyimi?
selam kızlar nasısınız şöyle bir ugrdaım neler yapıyoosunuzz eski topicige bir bakım dedimmm
özgeeee hamilemisin senn hemde ikizzzçok sevindimm cnm benimmm tebrik ederimmm
tırkelblede hamileee onunda ikizleri olcak inşş kızımız geliyorrrrteyze olcamm
hepinizi öpüyorummm
eh iste kimseye ihtiyac duymayacak kadar hallediyorum islerimi cok sukur
fransaya alisverise geliyorum bazen.4 murs den duvar kagidi falan aliyorum.evimi insaat yaptiriyorum bazen brikoya geliyorum.
tamam canim annene sor bana anlat bekliyorum....senide 68 kilo olarak listeye ekliyorum yalniz kilo bildirim gunu sabah erkenden tartilip kilonu bildir canim ...liste sonuclari ogleden sonra aciklanacak cunku...bakalim kimler basarili olmus kimler bogazini tutamamis cikacak ortaya
niye buraya geliyorsun kiz orda yokmu bunlar???kac sene oldu belcikaya geleli???
Bildiri: Yarisa katilan arkadaslardan bir ricam olacak ,lutfen herkes kilo bildirim gununde oglen saat 13:00 ' dan once kilo bildirimini yapmis olsun ki bende listeyi ona gore duzenleyeyim...
Kilo bildirim gunumuzu her hafta cuma olarak belirliyorum... Hepinize basarilar...
9 yil oldu geleli.oraya geliyorum cunku alisveris icin auchan a geliyordum onceden gezmekicin.burdada var tabi ama oylesine gezioduk.sonra 4 murs u farkettim.burada da farkli magazalar var tabi ama 4 murs yok.cok renkli oldugu icin bayildim.zaten 40 dk uzakliktayiz maubeuge e. esim de brikonun reklamdaki urunleriyle cok ilgileniyor.kendisi chauffagiste++ yeni grossiste acti.iste boyle seker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?