Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar nasısınız şöyle bir ugrdaım neler yapıyoosunuzz eski topicige bir bakım dedimmm

özgeeee hamilemisin senn hemde ikizzzçok sevindimm cnm benimmm tebrik ederimmm

tırkelblede hamileee onunda ikizleri olcak inşş kızımız geliyorrrrteyze olcamm

hepinizi öpüyorummm

aaaa hamsi bulunmazmi yaaa
ben belcikadayim ama taa buralarda bile buluyorum yaniii..
sen nerdesinki simdi?

aaaa hamsi bulunmazmi yaaa
ben belcikadayim ama taa buralarda bile buluyorum yaniii..
sen nerdesinki simdi?

canim bulunmuyor malesef onceden geliyormus kimse almiyor diye getirmiyorlarmis artik sardin var bilirsin sardalya hamsinin buyugu...ama hamsinin tadini tutmuyor...fransadayim ben....fransizca konusuluyor belcikadada fransizcan iyimi?

ben simdi ogle yemegi niyetine 2 yumurtadan domatesli yumurta yapip yedim oglumla ekmek 2 dilimden fazla oldu sanirim kabugunu yedim icini ogluma yedirdim aksama ekmek yemem artik...

canım annem yapmış ama bayılıyorum ben doğrusu sorayım nası yapmış,vereyim inş

canım ben tam kilomu bilmiyorum doğrusu, ama ne zaman açken akşam yemek öncesi tartılsam 68 geliyorum,belki de malum döneme girdiğimden tartıya yansımıyordur bilmiyorum ama hadi beni de ekle bakalım verebilecek miyim :26::26:

kizlar diyet yarisi listesi yaptim gormemissinizdir belki diye tekrarliyorum listeye girmek isteyen soylesin...motivasyon için mukemmel bir fisat bu yarisarak zayiflayalim :)) hirslanalim, azimle daha cok dikkat edelim yediklerimize...çunku gordugum kadariyla kimse 4/4 luk diyet yapmiyor aklina esni yiyor

tamam canim annene sor bana anlat bekliyorum....senide 68 kilo olarak listeye ekliyorum yalniz kilo bildirim gunu sabah erkenden tartilip kilonu bildir canim ...liste sonuclari ogleden sonra aciklanacak cunku...bakalim kimler basarili olmus kimler bogazini tutamamis cikacak ortaya

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim------------------------------------kilo

mehay---------------------------------64.5

paytak paytak kosan koala--------------68

filizzz64--------------------------------71.8

Listede bulunmak isteyenler adini ve kilosunu yazsin...

Son düzenleme:
canim bulunmuyor malesef onceden geliyormus kimse almiyor diye getirmiyorlarmis artik sardin var bilirsin sardalya hamsinin buyugu...ama hamsinin tadini tutmuyor...fransadayim ben....fransizca konusuluyor belcikadada fransizcan iyimi?

eh iste kimseye ihtiyac duymayacak kadar hallediyorum islerimi cok sukur
fransaya alisverise geliyorum bazen.4 murs den duvar kagidi falan aliyorum.evimi insaat yaptiriyorum bazen brikoya geliyorum.

meliscim hosgeldin canim diyette degilmisin artik??ozge hamile canim sen nerelerdesin???

haftaya cuma sbah tartılırım inş

niye buraya geliyorsun kiz orda yokmu bunlar???kac sene oldu belcikaya geleli???

9 yil oldu geleli.oraya geliyorum cunku alisveris icin auchan a geliyordum onceden gezmekicin.burdada var tabi ama oylesine gezioduk.sonra 4 murs u farkettim.burada da farkli magazalar var tabi ama 4 murs yok.cok renkli oldugu icin bayildim.zaten 40 dk uzakliktayiz maubeuge e. esim de brikonun reklamdaki urunleriyle cok ilgileniyor.kendisi chauffagiste++ yeni grossiste acti.iste boyle seker :)

Bildiri: Yarisa katilan arkadaslardan bir ricam olacak ,lutfen herkes kilo bildirim gununde oglen saat 13:00 ' dan once kilo bildirimini yapmis olsun ki bende listeyi ona gore duzenleyeyim...

Kilo bildirim gunumuzu her hafta cuma olarak belirliyorum... Hepinize basarilar...

Son düzenleme:

:18::18::18::18::18::18::18::18:

anladim canim cok yakinmissiniz fransa sinirina...bende yakin olsam senin gibi yapardim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…