• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bayram geliyor yine tatliyi cok kaciririm kesin uff yaa vazgecemiyorum tatlidan herseyi silerim tatliyi silemiyorum hayatimdan hemde en cok kilo aldiran sey...:14::14: varmi benim gibi tatliya cok duskun olan aranizda kizlar???:50:

olmaz mı, ben :20::20: çikolatadan vazgeçemiyorum, şeker filan değil de...(belki bitterle hallederim bu sıkıntıyı)
bir de şu drajeler var ya,içi fındıklı yada üzümlü oluyor onlardan :19:
aslında şerbetli tatlı da beğenirsem, kendimi durduramıyorum :14:
benim bir de kolesterol çıktı yaklaşık 2 hafta önce.. et yemiyordum çoktandır, kavurmaya ve annemin bayram sabahı yapmayı adet edindiği ciğere de sınır koymam gerekecek.... bayram doğrusu beni de korkutuyor... :14::19::26:

olmaz mı, ben :20::20: çikolatadan vazgeçemiyorum, şeker filan değil de...(belki bitterle hallederim bu sıkıntıyı)
bir de şu drajeler var ya,içi fındıklı yada üzümlü oluyor onlardan :19:
aslında şerbetli tatlı da beğenirsem, kendimi durduramıyorum :14:
benim bir de kolesterol çıktı yaklaşık 2 hafta önce.. et yemiyordum çoktandır, kavurmaya ve annemin bayram sabahı yapmayı adet edindiği ciğere de sınır koymam gerekecek.... bayram doğrusu beni de korkutuyor... :14::19::26:

off ya tatlisizda olmuyorki bazen elma yiyeyim canim tatli isteyince diyorum ama elmayi yedikten sonra yine ustune tatli bisey yiyerek elmadan ekstra fazla kalori almis oluyorum...bayram benide korkutuyor ama ben kararliyim bayramin ilk gunu izin vericem kendime sonucta bayram ama sonraki gunler diyete devam....

kaç kilo gitmiş ya :nazar: cidden o kadr dert yanıyordun, baksana incelme varmış,insan 2 kilo verse 5 cm incelse eminim 3-4 kilo gibi durur..
spor filan mı yapıyordun canım sen, ondan mı böyle inceldin acaba merak ettim :26::nazar:
ben sabah minick bi ekmek arası domatesle peynir yanında da 5-6 dilim kavun yedim.
ara öğün saman bisküvilerden ve yeşil çay:9:
öğlen yemeğim de bi kepçe nohut, bi kepçe yoğurt, 3-4 kaşık salata, 4 minik mercimekli köfte, 4-5 parça turşu :1:
çeşit çok ama azar azar yedim, bana abartı gelmedi ama kalori olarak, siz ne dersiniz?

aslinda tam olarak kilo vermisim denilemez.72.5 kiloydum ,71.8 olmusum. biliyosun ben kilo aldim diye korkarken 700 gr bile vermis olmam beklenmedik bir seydi.heleki 1.5 cm incelmeye daha bir fazla sevindim.:46:

Kizlar bu aksam resmen kendimi kaybettim canim skkindi biraz elime geceni yedim panço gofret cokoprens biskuvi resmen gozum dondu bide regli oldum nasil pisman oldum anlatamam:(( naptim ben ya gitti butun emeklerim

Kizlar bu aksam resmen kendimi kaybettim canim skkindi biraz elime geceni yedim panço gofret cokoprens biskuvi resmen gozum dondu bide regli oldum nasil pisman oldum anlatamam:(( naptim ben ya gitti butun emeklerim

uzulme tatlim:38:
bir aksamlik kacamak bazen gerekiyor zaten.
yakin zamanda bidaha yapmamaya calisirsin.ben de yemektan sonra biskuvi,cekirdek falan yedim yine:26:
ustelik benimkisi arada sirada da degil biliyosun yer etti bende.
sen birsefer yemissin cokmu?uzme kendini ve bugun butun yediklerini hic atlamadan yaz kontrol edicem:49:

Sagol filizcim ya insani nasi motive ediyosun valla supersin arkadasim ben malum gunumun 1.gunundeyim tartildim73.300:((100gr vermisim demek butun hafta bisey yemedwn

dün akşam bir tabak dolusu z.yağlı kereviz yemeği yedim, patatesli-havuçlu fln... bir kase de naneli-pul biberli yoğurt,bir dilim ekmek...
yaklaşık 2 saat kadar sonra da 3 tane kabak tatlısı yedim :17:
sabah kahvaltıda da cornflakes yedim, yarım yağlı sütle, yanında da 1 kuru incir.
işe gelince de yeşil çayımı içtim..
öğlene Allah kerim...
bu aarada ben de dün malum günlere girdim, bu yüzden kilom çok çıkar belki,tam verdim mi vermedim mi bitince anlaşılır...

bilgeee mizikcilik yapma:20::1:
ben o malum gunlerdede yazdim ama .:56:yedim ictim yine de yazdim.buraya yazacagini bilirsen istemeden de olsa dikkat ediyo insan yediklerine.yoksa ipin ucu coktaan kacmisti zaten dimiii:7:

yani filizcim,biz önceden de yazmıyoduk,ben şuan malum günden midir ,yoksa aldım mı bilmem 1 kiloya yakın fazla çıkıyorum...:(((

selam kizlar nasilsiniz???filizcim hamsi varmis dun aksam menunde nasil canim cekti anlatamam burda bulamiyoruz cunku hamsiyi :(( bende firinda sebzeli somon yapicam aksama:56:

bu sabah fazla bisey yemedim valilikte randevum vardi 1 dilim ekmege yag ve bal surup yedim ciktim gelincede yarim dilim kek yedim o kadar....

Son düzenleme:
dün akşam bir tabak dolusu z.yağlı kereviz yemeği yedim, patatesli-havuçlu fln... bir kase de naneli-pul biberli yoğurt,bir dilim ekmek...
yaklaşık 2 saat kadar sonra da 3 tane kabak tatlısı yedim :17:
sabah kahvaltıda da cornflakes yedim, yarım yağlı sütle, yanında da 1 kuru incir.
işe gelince de yeşil çayımı içtim..
öğlene Allah kerim...
bu aarada ben de dün malum günlere girdim, bu yüzden kilom çok çıkar belki,tam verdim mi vermedim mi bitince anlaşılır...

canim afiyet olsun zeytinyagli kerevizi nasil yapiyorsun tadi nasil oluyor ben hic yapmadim...ogluma bebekken mamalarindan yediriyordum cok kotu kokusu vardi o bile zor yiyordu o yuzden cesaret alip yapamadim ama denemek istiyorum...kabak tatlilari fazla kacmis biraz ama sabah iyi orantilamissin aferin:34:

kizlar kimsenin liste yapacak zamani yok sanirim ben bu hafta calismiycam buyuk bir ihtimal o yuzden 2 haftaligina listeyi ben yaparim eskidende hep ben yapiyordum zaten...ama bebek dogunca vakit bulamadim internete girmek icin, diyette listede kaldi haliyle....daha sonrasi icin simdiden soz vermiyeyim 2 haftaligina alayim bakalim eger vakit bulabilirsem devam ederim listeye ev, is, çocuk hepsinden vakit kalirsa yaparim...simdi birdahaki haftaya kimler yaris listesine girmek istiyor soylesin ekliyeyim hemen :))

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim------------------------------------kilo

mehay---------------------------------64.5

Listede bulunmak isteyenler adini ve kilosunu yazsin...

Son düzenleme:
Back