- Konu Sahibi lightcola fun
- #53.861
ogle yemegim:1 kucuk porsyon makarna (biraz ketcap ve yogurtla birlikte
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim oncelikle aramiza hosgeldin... diyet menun guzel arada benimde uyguladigim diyet menusune benziyor ama hep boylemi yiyorsun yani hemen hemen hergun bu tarzmi? hic salata sebze yemekleri corba veya kurubaklagillerden tuketmiyormusun? bide senin boyun kac 48 kiloya dustum demissin bir ara uzun boyluysan feci bir hale gelmissindir sen???merhaba kızlar hepinize kolay gelsin öncelikle,
üç haftadır diyet yapıyorum. 4 kilo verdim.
günde en az yarım saat tempolu yürüyüş koşu karışık, yarım mekik ve kol egzersizleri toplam 45 dakika falan spor yapıyorum.
Hemen her hafta başka bir diyet programı uyguladım. Ancak bana en mantıklı gelen ve beni en az zorlayan eskiden de uyguladığım kırmızı et ağırlıklı diyet oldu. Hem uzun süre tok kaldım hemde yağdan daha çok verdim. bi ara 58 kilodan 49 kiloya düşmüştüm bu diyetle
örnek menüm:
Sabah: bir dilim kızarmış kepek ekmeği,
1 yumurta, biraz peynir domates salatalık.
öğlen: haşlanmış brokoli üstüne sarımsaklı yoğurt ve pul biber.
akşam: 2 dilim ince biftek bolca salata.
(ekmek yemiyorum çünkü canım istemiyor, vucudum karbonhidrat istediği günler yiyorum ama)
arada bi dilim kek yada çikolata yiyorum. -iki gündür-yada meyve.
şimdi kurban bayramı da geliyor. etlerin yağsız kısımlarından ayırıcam, biftek haline getirdikten sonra tost makinesinde pişiricem.
Şimdi 70 kiloyum ve yağdan veriyorum. hedefim ayda 4 kilo. kilo vermeye devam ettikçe paylaşırım kolay gelsin :)
canım hoşbulduk, hep böyle yemiyorum cnm herşeyden yiyorum. daha doğrusu diyet süresince vucudum neye ihtiyacı olduğunu söyledi. bende ona uydum. makarna, pilav, kurufasulye ve yeşil mercimek de yedim. ama kırmızı et ekstra zayıflatıyor bunu biliyorum.canim oncelikle aramiza hosgeldin... diyet menun guzel arada benimde uyguladigim diyet menusune benziyor ama hep boylemi yiyorsun yani hemen hemen hergun bu tarzmi? hic salata sebze yemekleri corba veya kurubaklagillerden tuketmiyormusun? bide senin boyun kac 48 kiloya dustum demissin bir ara uzun boyluysan feci bir hale gelmissindir sen???
canım hoşbulduk, hep böyle yemiyorum cnm herşeyden yiyorum. daha doğrusu diyet süresince vucudum neye ihtiyacı olduğunu söyledi. bende ona uydum. makarna, pilav, kurufasulye ve yeşil mercimek de yedim. ama kırmızı et ekstra zayıflatıyor bunu biliyorum.
Ölçümlerimi yaptırıyorum ve güzel olan ağırlıklı olarak yağdan veriyo olmam.
Boyum 1.68. 47 kiloya kadar düştüğüm zamanlar 20'li yaşlarımdaydım. Sadece protein ve sebze tüketerek zayıflamıştım. Şimdi 33 yaşındayım istesemde o kadar zayıf olamam. hedefim 55 kilo olmak. ince kemikli olduğum için kilo hiç hoş durmuyor bende![]()
ben az once 1posyon kisir yedim![]()
1 porsiyodan bisey olmaz onu bir ogun olarak dusunebilirsin yaninda fazladan biseyler yemediysen![]()
evliyim ama çocuğum yok cnm. şimdiye dek çocuk istemedim. 6 senelik evliyim. zayıfladıktan sonra çocuk düşünüyorum senin gibi.canim hemen hemen ayni boydayiz bende 1.70 im 55 kiloykenki zamanlarimda çok zayifsin diyordu herkes ama ben her giydirdigimi yakistiriyordum ustume o yuzden iyiydi kilom bence ama kendimi 48 dusunemedim hic yani istemem 52-53 olsam yeter bu kadar zayif olmak istememdeki nedende tekrar hamile kalip bebek yapmak istemem...yani kilolu hamile kalmak istemiyorum ekstra kilolarda alininca cok rahatsiz oluyor insan cunku haliyle...sen evlimisin cocuk varmi??
yemedim baska bisey ama zaten 3 saat once makarna yemistim ogle yemegi olarak.simdi de kisir .bi garip oldu bu beslenme sekli.
simdi de cikolatali sufle yapicam.cocuklar istediler.ama bana da yazik yaniiiii!!!nasil yememeyi basariim ki ben boyleee!!
yemedim baska bisey ama zaten 3 saat once makarna yemistim ogle yemegi olarak.simdi de kisir .bi garip oldu bu beslenme sekli.
simdi de cikolatali sufle yapicam.cocuklar istediler.ama bana da yazik yaniiiii!!!nasil yememeyi basariim ki ben boyleee!!
ahh bu çoçuklar benımkıde pizza istedı( malesef 2dılım pızza yedım 1bardakta kola içtim ama bugunu böle kapatırım yoksa butun çabam boşa gıdıcek offf ya
xenical nedir acaba?insallah ictigin kola lighttir.yoksa biliyosun bir teneke kolanin icinde 14 kup seker var diyolar.hatta daha fazlasii
ben artik eve normal icecek almiorum.light hepsi.bari oradan yirtalim azicik.haa bu arada ben hemen hemen her ogunumle beraber xenical kullaniyorum.daha once aciklamistim tekrar hatirlatiim dedim.boylece bagirsak problemim cozulmus oldu.
xenical nedir acaba?