- Konu Sahibi lightcola fun
- #53.741
kız kevser,doktor diyet listemi öle verdi,ben napim:)işime geliyo tabii![]()
hadiya nekadar ballısın he

selam kızlarrrr naber nasılsınızzz ben geldiimmmmmmmm
kuzucum gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kevser,doktor diyet listemi öle verdi,ben napim:)işime geliyo tabii![]()
selam kızlarrrr naber nasılsınızzz ben geldiimmmmmmmm
gecen hafta 74 kiloydum ama bugun 72.5 olmusummmmm
amadoktorumun tartisi benimkisiinden 500gr az gosteriyor. yani pazartesi gunu randevumda 72 kilo gorunurum en az insallah.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım ne var ne yok.
bugün nası liste yapıcam bilmiyorum yeni gelenler olmuş bir iki kere yazıp çıkanlar olmuş bende şöyle düşündüm bugün kim bildirim yaparsa sadece onlarla liste yapiyim zamanla eklemeler yaparız.
ben 10 gündür memleketteydim verdim derken almışım.yada yol şişliği mi bilmiyorum ama düzenim kaydı.
kendimi yeni başlangıç gösteriyorum müsadenizle ve 91 le başlamış bulunuyorum.
şimdi kayısılı form çayımı içicem.
aksama menümü yazarım öpüldünüz
Kızlar ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuyu baştan sona okuyamadım doğrusu, çok sayfa var. Nasıl bir paylaşımda bulunuyorsunuz bilmiyorum o yüzden tam olarak. Oturarak çalışıyorum, sabah 7buçukta kahvaltı yapıyorum (yapabilirsem). Öğlen şirkette yemek çıkıyor ve yarı açık büfe denebilir( 2 çeşit yemek, çorba, pilav, salatalar, yoğurt)
akşam da evde ancak 8 gibi yiyebiliyorum :2:
sabahları ancak Kellog's Special K yiyorum sütle, öğlen 12.30-13:00 e kadar ancak bi fincan yeşil çay içiyorum. Yemekte dayanamayacağım bişey çıktığında yiyorumhele akşama kadar yine anca 1 yada 2 fincan daha yeşil çay içiyorum ve aradan geçen nerdeyse 7 saat sonrasında ii bir akşam yemeği yiyorum:26: bende durum normalde olmasının tam tersi sanırım, yani sabah altın, öğlen gümüş akşam bronz derler ya yemek menülerinde ben onu yapamıyorum
![]()
boyum 166 ve kilom da nerdeyse 69 olmuş
şimdi soruyorum size, eminim ki aranızda diyette uzmanlar var
1. sabahları yine special K, öğlenleri yalnızca çorba+salata+yoğurt ve akşamları da olabildiğine az yersem zayıflayabilir miyim?
2. Ara öğün yapmalı mıyım, çünkü sabah-öğlen(5 saat) ve öğlen-akşam (yaklaşık 7 saat) araası uzun oldğndan akşam dozu kaçırıyorumyapmalı isem ara öğünde ne yiyebilirim?
çok uzun oldu ama kusura bakmayın emi canlarım, umarım sıkılmadan okur ve cevaplarsınızsonra gelsin başka sorular
ha bu arada bir de oturarak çalışmanın getirdiği bacaklarda kalınlaşma ve totoda büyüme mevcud![]()
nolur yardım ediinn![]()
slm arkadaslar bu hafta en kötü benım 500 gr vermısım 74.500 olmusum cok sıkı tuttum ama anlamadım nıye bole oldu dun kacırdım baya hemde ondanmı acaba baya moralım bozuldu ama bakalım
bozma moralini arkadasim sen.nasil olsa gidecek bu kilolar.sen yemedikce kalici olamazlar ama dimi
rejimini bozma.nasilolsa olmuyor deyipsakin birakma kendini.ben sana guveniyorum.kacamak yapmamaya calis.ne kadar uzuldugunu dusun.sonrasinda seni uzecek seyi neden yapasinki
bak benimkarnim duzlesmeye basladikca daha bir dikkat etmeye basladim yediklerime.sebzemi ve meyvemi de eksik etmedigim icin galiba yaglardan kaybediyorum.yaglarin da hacmi genis ,agirligi az oldugu icin pek gorunmuyor sanirim tartida .sen de bolsebze ye.biliosun benim cogunlukla yedigim dey brokoli ve kozlenmis patlican(yogurtlu).tost yapsam bile icine domatesimi koyuyorum.
hadi bir daha uzgun gormek istemiyorum seni.yediklerini yaz yine.bekliyorum![]()
merhaba koala
ben de yeni sayilirim bu sitede ama yillarimi diet yapmaya adadigim icin aslinda bu konuya cok da yabanci degilim.
bence hepimiz aslinda ne yapilmasi gerektigini biliyoruz.sorun,bunu uygulamaya gecirirken ortaya cikiyo.
acliga yenilmek sonrasinda cok pismanlik versede, o kriz aninda gozumuz hicbirsey gormuyo.:30kahvalti ve ogle yemegi arasinda kucuk bir meyve acligini bastirir ve metabolizmani hizlandirir bence.ogleden sonra belki kuru meyveli biskuvi cesitlerinden 1 yada 2 tane ,veya yine bir elma fena olmaz.7 saat gercekten cok uzunmus.hatta benim doktorum bana 1 kase yogurt (light olursa iyi olur)yersem acligimin buyuk olcude bastirilacagini soylemisti.ara ogun olarak super oluyo.boll su icmeliyiz.
ayrica special k yiyerek nasil dayaniyorsun ogleye kadar bilmiyorum.bence bir dilim kepekli yada tam tahilli ekmek ilebirlikte light beyaz peynir super bir kahvalti.tok tutuyor.tabiki herkesin kendi damak zevki
yediklerine dikkat et.ozellikle aksam yagli yemeklerden ve sonrasinda abur cuburdan uzak dur.sekerli gidalar bizim icin bomba gibi unutma.
hadi bakalim sen de basla diete.neler yedigini bize yazarsan bence yerken daha dikkatli olursun.kolay gelsin
![]()
ogle yemegimi yedim:
domates soslu biber tursusu ile 1bucuk dilim siyah ekmek.
ya $u tursu bitsede kurtulsam.gozumun onunde durdukca yiyorum..
aaaa aah o kadarcık mı, turşu ve ekmek o kadr mı :2:
ben naapcam yaa, çorba salata yoğurt bile sanki azmış gibi geliyo
pazartesi düzenli bir hayata geçicem ama söz...![]()
yok aslinda o kadar degil
yemekten 15 dk once 2 dilim kavun yedim.
ayrica birsey dikkatimi cekti.kayisili form cayi daha cok etklili bence digerlerinden.kayisili olan paket bitti.digerine gectim normal form cayina yani.ama hic faydasi olmadi banaaa.acaba kayisiyi ayriyettenyesem olurmuki![]()