Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla canım bende kendımı zor tutuyorum esım bana ınat rejım yapıyorum dıye ne kadar sevdıgım sey varsa aksamları gelırken alıyo ama bende o bole yaptıkca ınadıma yemıyorum:))

ayni durum benim icin de gecerli.ama bir cozum bulmaliyiz bilgecim.olmuyo bu boyle.aksama kadar dayanip aksam butun o emegimizi cope atiyoruz.tartida ayni yerde kaliyoruz.ilerleme goremeyince motivasyonumuz dusuyo.yok yok dur demeli bu ise.amanasil??????

bilge aynı sorun genel olarak hepımızde var..bende akşamdan sonra coşuyorum....kendını çaya ver böyle durumlarda yada süt iç....

canm bisküvi,çikolta tarzı şeyleri bulundurmamaya çalış öncelkle evde..şunu düşün zayıfladıktan sonra yiyabileceksin...sen her çikolata abur cubur yediğinde biadım daha geriye gidiyosun sürekli erteleniyo.zayıfla istediğin kiloya ulaş sonra ye..
ben kendimi böyle motive ediyorum valla:) canım istediği zaman abur cubur..zayıflıyayım ondan sonra yiyeym diyorum..zayıflaamdan yedimmi sürekli say baştan oluyo yani..

kahvalti menum:
1 dilim tahilli ekmek uzeri light krempeynir
4 yesil zeytin

ayrica aksam ictigim corbanin ardindan biraz haslanmis tavuk kanadi ve beyaz ekmek yedim.agir geldi galiba
yemiim diyorum ama olmuyo.mutlaka biseyler kaciyo aksamdan sonra

kızlar hepinize çoooooooook teşekkür ediyorum...bugün kendimi ii hissetmeme neden olan kahvaltım şöle:

2 bardak şekersiz ıhlamur
beyaz peynir
3 siyah zeytin
maydonoz+domates
2 dilim light kepek ekmeği
2 ısırımlık kek:)

öğleden sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum...artık olan oldu,bugünden sonra bakıcaz çaresine:)

filiz takip ediyorum seni ,ii gidiyosun:)

Slm sabah 2dilim tam tahilli ekmek biraz peynir domates biber ve birazda yumurta yedim simdide kahvemi ictim busabah biraz kacirdim malesef ne zaman tartilicaz kizlar yani bildiricez

bugün iyiyim walla:))öğlen:

6 yemek kaşığı pirinç pilavı
közlenmiş yağsız patlıcan ve kırmızı biber
yoğurt
1 dilim light kepek ekmeği

yedim ve 70 dk. hızlı tempoda yürüdüm....biraz önce de

bi küçük tost
bi bardak güllü yeşil çayımı

içerek ara öğünümü yaptım,tostun tadı damağımda kaldı ama neyse:)akşamı da bi hayırlısı ile atlatsak...

bu arada MERVE KAPTAN NERELERDESİN???

Bu aksamki menum 5kasik ispanak yogurt 2kasik bulgur pilavi 1dilm ekmek birazdanda yesil cayimi icerim ins bugunku yemek isimi bitirdim daha bisey yemem

akşam yemeğim:

6 yemek kaşığı mantar sote
2 çorba kaşığı yoğurtlu çorba

belki birazdan da bi elma yerim...

ara öğünlerde mideyi meyveyle doldursak çözüm olur sanırım :)

dün akşam yola çıkcaktı merve gelir artık sanırım

Bu aksamki menum 5kasik ispanak yogurt 2kasik bulgur pilavi 1dilm ekmek birazdanda yesil cayimi icerim ins bugunku yemek isimi bitirdim daha bisey yemem

nisamcm ekmek yerine bulgur pilavından bikaç kaşık daha fazladn yiyebilirdin bence..ii tutuyosunz kendinizi he

akşam yemeğim:

6 yemek kaşığı mantar sote
2 çorba kaşığı yoğurtlu çorba

belki birazdan da bi elma yerim...

kız ekmekleri azaltsana çok karışır gibi oldu ama ara öğünde tost yemişsnya oyüzden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…