• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Marul, maydonoz, roka, dere otuyla bol yeşillik kullanarak yaptığım koca bir kase salata yiyorum bazı öğlen veya akşam öğünlerinde de... Salataya bazen peynir veya haşlanmış tavuk da ilave ediyorum ben.

Mercimek çorbası gibi içinde şehriye vs olmayan çorba olduğu zamanlarda filan da bir kase çorba içiyorum yanına biraz salata yapıp

Slm arkadaslar sabah yarim kepekli simit domates biber biraz peynir ve 1bardac sekersiz cay ictim cok sistigim icin oglen yemedim ama saat 5de malesef bigmac yedim:((hafta sonlarim kotu oluyo ama dahada hicbisey yemem simdide form cayimi iciyorum gece yatmadanda tarcinli suyumu icerim bide 200mekik cekiyorum yatmadan

Kızlar bende yarından itibaren baslıyorum diyete sıkı sık yiyerek ve sporla bslamak istiyorum 160 boyum 62 kiloyum .hedefim 52 kilo olmak dügünüme kadar :21:Forum da bircok diyet yöntemleri var acıkcası kafam cok karıstı hepsinide okuyamıyorum sanırım sık sık yiyerek ve kacırmadan ölcüyü tabiki bir de sporla ohhh mis :3: bu işi halledebilriim diye düsünüyorum bakalım yarın nasıl olcak :1: Şuan istek tavanda umarım bu gayret bitmez tükenmez arkadaşlar :8:

slm kızlar kahvaltıda yarım sımıt bıraz peynır ve 1çay kasıgı recel yedım sımdıde kahvemı içiyorum sanırım öglen bısey yıyemıcem cunku kahvaltımı gec yaptım saat 12ye gelıyodu

Kızlar bende yarından itibaren baslıyorum diyete sıkı sık yiyerek ve sporla bslamak istiyorum 160 boyum 62 kiloyum .hedefim 52 kilo olmak dügünüme kadar :21:Forum da bircok diyet yöntemleri var acıkcası kafam cok karıstı hepsinide okuyamıyorum sanırım sık sık yiyerek ve kacırmadan ölcüyü tabiki bir de sporla ohhh mis :3: bu işi halledebilriim diye düsünüyorum bakalım yarın nasıl olcak :1: Şuan istek tavanda umarım bu gayret bitmez tükenmez arkadaşlar :8:

aynı durumdayız:1:

kahvalti da 2 zeytin,1 dilim tahilli ekmek ve kucuk bir kase tarhana corbasi ictim.(saat 8 de)
yokmu menu yazan!!!!

hoşgeldn filizcm :3: az değilmi menün hiç acıkmıyomusun

slm kızlar kahvaltıda yarım sımıt bıraz peynır ve 1çay kasıgı recel yedım sımdıde kahvemı içiyorum sanırım öglen bısey yıyemıcem cunku kahvaltımı gec yaptım saat 12ye gelıyodu

sende h.geldn canm

bende bugünden itibaren leslie başlıyorum:8: nekadr yedikelrmize dikkat etsekte hareketsiz olmuyo:31: hızladnrcam inş buhafta ii sonuç alırım

slm arkadaslar bugunku yemek işimi bıtırdım 1kase corba içtim yogurt salata ve 4kasık yagsız erişte yedım bırazdanda yeşilcayımı içerim inş daha hiçbısey yemem:)

ben cok sacma bisey yaptim oglen 3 tane sigara boregi yedim:59:
:43:bikac saat once de 2 kasik makarna..
amaaksam icin brokoli hasladim.yanina cacik yapar yerim artik:63:
cok bile bana:43:
kahvaltidan ogleye kadar benim icin pek sorun olmuyor.tam 4saat sonra acikmis oluyorum.alisti bunyem artik bu saate.:nazar:

dün sabah izin günümdü. yarım yağlı peynir tuzsuz zeytin ve salatalık domates yedim kahvaltıda. içine sadece bir yemek kaşığı yağ koyarak taze fasulye yaptım tabi tuz da koymadım. öğlen de akşam da onu yedim. yarın da yine sadece 1 yemek kaşığı yağla tava yapacağım. aralarda salatalık elma ya da öle bişey yedim. 2 kere filan sallama yeşil çay içtim. 5 kilo vermek istiyorum 1 ayda.işte böyle :) hepimize kaçamaksız günler :)

dün sabah izin günümdü. yarım yağlı peynir tuzsuz zeytin ve salatalık domates yedim kahvaltıda. içine sadece bir yemek kaşığı yağ koyarak taze fasulye yaptım tabi tuz da koymadım. öğlen de akşam da onu yedim. yarın da yine sadece 1 yemek kaşığı yağla tava yapacağım. aralarda salatalık elma ya da öle bişey yedim. 2 kere filan sallama yeşil çay içtim. 5 kilo vermek istiyorum 1 ayda.işte böyle :) hepimize kaçamaksız günler :)

hic gelmeyeceksin sandim:1:
sen yine i$i cok sIKI tutuyorsun.insallah o 5 kiloyuda verirsin hemen.
ben de bugun kahvaltida :56:
1 tane cok kucuk sandvic ekmegi (light krem peynirle beraber)
4 yesil zeytin
yedim
simdi de sekersiz form cayimi iciyorum.

kacamaksiz gunler dilegin en cok benimle ilgili bence cunku ben bildigin gibi kacamak yapmadan gunu kapatamiyorum.6 gunum kaldi.bakalim sonuc ne olacak.:54::54:

ben cok sacma bisey yaptim oglen 3 tane sigara boregi yedim:59:
:43:bikac saat once de 2 kasik makarna..
amaaksam icin brokoli hasladim.yanina cacik yapar yerim artik:63:
cok bile bana:43:
kahvaltidan ogleye kadar benim icin pek sorun olmuyor.tam 4saat sonra acikmis oluyorum.alisti bunyem artik bu saate.:nazar:

neresi fazla 3taneck börekten nolack:1:bence akşamla dengelemişsin

my-love kilo cetvelini nasil yaptin?bana da ogreeettt lutfeeennnn

tabiki benmde yapmam zaman aldı 1dk bakayım önce:61:

sabah2tane altın çilek(meyvesi)
bol ılık su
2br şekersiz çay
patates salatası
1kk peynir
1domates,1salatlık
1dilm ekmek

spor
leslie 3mil :8:

Slm kizlar sabah 1dilim tam tahilli ekmek yarim domates birazda peynir yedim simdide kahvemi iciyorum ya biturlu kahveden vazgeceniyorum icmeden kendime gelemiyorum kaloriliama 3ü biarada :((tek vazgecemiyecegim sey

aksam yemegim:
1 kase tavuk suyuna sehriye corbasi
ogleden sonra ara ogun olarak 1 biskuvi yedim (50 kalori)
o yuzden pek ac degildim.sadece corba ictim.ama malum benim istahim bu saatten sonra aciliyor.

ya kızlar bana ne oluyor bilemiyorum:14::14::14:akşama kadar tutuyorum kendimi,akşam yemeğinden sonra,çikolatalara,bisküviler...offffffff..ne oldu bana yaaa:14::14::14:bugün yine vicdan azabı çekiyoum..Allahım yardım et...kızlar motivasyon mesajlarınızı bekliyorum...:47::47:

Back