- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.601
enee liste yine mi yazıldııııııı
beni de ekleyin kızlarrr,61
tamam canım yazalım senide :)
haftaya cuma saat 5 e kadar bildirim saati olsun öptüüm seni çok
Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim? Diyete ve spora pazartesi başlayacağım ama sorun olur mu?
sorun olmaz yaa,,nolcak!!ama cumadan cumaya uğrayanlardan olma...hergün uğramaya çalış...
mervecim benim hedef is: 65....
bu arada bugünkü yediklerimi yazim:
sabah:
şekersiz çay
3 kuru kayısı
light peynir
3 siyah zeytin
roka+maydonoz+domates
2 dilim tam buğday ekmeği
öğlen:
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
arakomşu geldi de:))
bi kaç peynirli çubuk kraker
bi ısırımlık coco star
şekersiz çay
akşam:
2 kaşık ıspanak
yoğurt
biraz önce de üzüm yedim...inş. bu saatten sonra daha bişe yemem
kız kevser kimdi yaaa:))merve pardon:))kızım sizde doğru düzgün nickler yazın ya...Allah Allah hangi birinizi aklımda tutim:)pöffff....bu arada kevser sanırım beni andı...ben de kilomu yazim:69 ile ben de varım...
canım kevser love_my ugramıyo o bu aralar yaaaa bende şimdi 2 kişiden oluşan minik listemizi yapim bismillah
sorun olmaz canım ama pazartesi baslarsan cuma bildirim yaparsın cuma yarısa katılmış olursun tatlım anlaştık mı.cuma günü baslangıç,şimdiki ve hedef kg nı söylersin iyi gecelerrrMerhabalar ben de aranıza katılabilir miyim? Diyete ve spora pazartesi başlayacağım ama sorun olur mu?
tamam datlumm not ettim hemencik iyi gecelerrrrhedefim 58
tamam şekeriimmmm not ettim hemenciikkk hayırlı gecelersimdiki kilom 66.6
ilk hedefim:60
olmak istedigim:55
o kevser olan bendimhakısın ama sürekli adımız değiştiği için:)
kız gelirsem valla ne yaparım seni
insan bihaber verir çook kırıldım sanaçağırdında ne zaman gelmedim :86:
kızlar artık bende eskisi gibi aranızdayım.ben diyete zaten ramazndan sonra başlamıştım ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama hala aynı kilodayım
merve gel gaza şekerm seni geçerim yoksa :)
67 kiloyla başlamıştım..şuan 63 kiloyum hedef kilomda 52
bence menün gayet iyi ıspanak nasıldı yani kıymalı pirinçli mi onu merak ettim akşam da az yemişsin bence ...bir de üzüm çok şeker içerdiği için çok yememişsindir umarım...
sorun olmaz canım ama pazartesi baslarsan cuma bildirim yaparsın cuma yarısa katılmış olursun tatlım anlaştık mı.cuma günü baslangıç,şimdiki ve hedef kg nı söylersin iyi gecelerrr
selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim neler yapmam gerekiyor acaba kilom 96.5 boyum 1.68
selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim neler yapmam gerekiyor acaba kilom 96.5 boyum 1.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?