• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sorun olmaz canım ama pazartesi baslarsan cuma bildirim yaparsın cuma yarısa katılmış olursun tatlım anlaştık mı.cuma günü baslangıç,şimdiki ve hedef kg nı söylersin iyi gecelerrr :16:

tamam datlumm not ettim hemencik iyi gecelerrrr :16:

tamam şekeriimmmm not ettim hemenciikkk hayırlı geceler :16:

kuşum yeminle kaç gündür msj atcam atcam acaba müsait midir deil midir çekindim yalan yok :17: bayadır görüşemedikya çekindim bebeemm canım benm çok özledim seni valla aşkitommm öpüyorum kocaman seni :29:

tamm kuzum anlaştık ozamn gel barışalım:54: bende özledimkiiii:69: smsm yada kontrm olsa ben ulaşcaktım sana ama olmadı..

tamam datlummm not ettim git gide çoğalıcaz allahız izniyle hayırlı geceler :16:

eskisi gibi olacak yine inşş....toparlamamazı lazım bian önce:52:

kızlar bu arada nick değiştirmeyi yasaklıyorum:68::68:aklımı bulandırmayın benim,tutamıyorum aklımda zaten şurda b12 eksikliğimiz var,olan hafızamı da sizin nicklerinize harcayamam:63::63:

tamm söz:1::86:

bendee bendee zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum çünkü yemek yemeye bayılıyorum nasıl zayıflayacaksam:) boyum 1.61 kilom 62 benim acil 55 kg olmam gerek çünkü yan yğlarım iyce belirgin hale geldi hani simit bölgesi denen yer varya orası işte bide göbekimde var:(

aramızda fark yok hatta aynı sayılırız ama 55 değil 52 olmamız lazım:1:

bugünki menm
sabah öğleye doğru kalktım için kahvaltıyıda öğlen yaptım..
2br şekersiz çay
1kk peynir
2dilim kepekli ekmek
1domates
ara
1salatalık
ev temizledm kahvaltıdan sonra yağ yakmışmdr inş

ikindi
1şeftali
2 altın çilek(meyvesi)
birazdanda yemek hazırlıcam ne yapayım henüz karar veremdm daha
neyse ben şimdlkkaçtm kızlr görüşürüzzz:79:

slm kızlar burası baya hareketli geldi. ben de size katılmak istiyorum. ben dün lahana diyetine başladım 7 gün yapacağım.dün 58.7 idim boyum 158.hedefim 50 .. hepimize kolay gelsin

bendee bendee zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum çünkü yemek yemeye bayılıyorum nasıl zayıflayacaksam:) boyum 1.61 kilom 62 benim acil 55 kg olmam gerek çünkü yan yğlarım iyce belirgin hale geldi hani simit bölgesi denen yer varya orası işte bide göbekimde var:(

selam canım senin azmış yine kilon verirsin ben 30 kilo verecem yarın holywooda başlamayı düşünüyorum umarım iyi olur

kızlar bu arada nick değiştirmeyi yasaklıyorum:68::68:aklımı bulandırmayın benim,tutamıyorum aklımda zaten şurda b12 eksikliğimiz var,olan hafızamı da sizin nicklerinize harcayamam:63::63:
:60: deliii nişan atarsam ancak o zaman değiştirirm nickimi :60: nişanlımlan benm isimlerimin ilk heceleri ve onun soy adının ilk hecesi dogum tarihlerimizden oluşuyoda ondan :60: anam ne çok şey içeriyomuş :60:
Tamam bildirimimi cumaları yaparım
başlangıç kilom:81 (bir sene önce bu kilodaydım 4 aydan fazladır diyet yapmıyorum)
şimdiki kilom:71
hedef kilom:63 (belki sonra 59 a düşer ama ben bir 63 ü göreyim de :) )
tamam canım cuma gün bildiriminide yapınca yarışa dahil olmuş olursun :16:
selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim neler yapmam gerekiyor acaba kilom 96.5 boyum 1.68
canım gün içinde yediklerini,egzersizlerini diyete dair ne yaptıysan yaz bize.cumalarıda bildirimini yap saat 5 e kadar tamamdır aramızdasın :16:cuma bildirimini yapınca yarısa dahil edelim seni tatlım
canım bize takıl gaza gel :1: cuma bildirime gel listeye ekleyelim yarısa dahil ol
slm kızlar burası baya hareketli geldi. ben de size katılmak istiyorum. ben dün lahana diyetine başladım 7 gün yapacağım.dün 58.7 idim boyum 158.hedefim 50 .. hepimize kolay gelsin
cuma günü kg nı yaz canım yarısa dahil ol :16:
MERVE KAPTAN,baya kalabalıklaştık,listemizi yap da görelim,resmileşsin bu iş artık:92::92:

canım cee diyip gidenler oluyo biliyosun hemen yapmicam listeyi cuma günü bildirimlerde olsun netleşir herşey

yeni gelen arkadşlr hoşgeldiniz....yepyeni bi sezona başlamış bulunmaktayız:1: innnşşş bu yıl zayıflarız :86:

haydi kızlar yazın menülerinizi :52:

kuşum çalışmıyorum evdeyim.yaa nası bişi bilmiyorum kardeşim 2 paket almıştı 1 i hiç açılmamış duruyodu onu yicem bu hafta.2 öğün bunu yicem 1 öğün normal yemek ya kahvaltı ya öğlen ya aksam bilmiyorum artıkın bebeemm.cumaya belli olar.

kahvaltım:
-1 kase special k
-1 kupa kayısılı form çay

öğlen:
-2 küçük domates
-2 kk beyaz peynir
-2 dilim kepekli ekmek

bugün itibari ile yediklerim efendim:

kahvaltı:
light beyaz peynir,
1 tatlı kaşığı labne,
3 dilim çavdar ekmeği,
4 zeytin,
domates,salatalık,
2 şekersiz tarçınlı çay
3 adet kuru kayısı

öğlen:

45 dk.lık yürüyüş yaptım,evi temizledim...:)

6 çorba kaşığı karışık sebze yemeği
3 çorba kaşığı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

akşama da ALLAH KERİM!!

Son düzenleme:
ben bugün 1 saat yürüdüm sanırım o yüzden olsa gerek çok acktım ve aksamı fazla kaçırdım kızlar.
-1 kase lahana çorbası
-5-6 kaşık kadar nohut
-2 kaşık pilav
-2 kaşık kadarda tavuk döner
ayran

Back