- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.561
gelelimmm,koşuşturma sonucu kilolardan da kurtuluruz
günaydın kızlarrrr.
özgeeeeeeee inanmıyorummmmmmmmmmmm
şok oldumm tüylerim diken diken oldu çok heycanlandım ikiz mi yaaaa ayyyy
çok güzel çokkkk darısı başıma yaaaaaa çokk mutlu oldum gerçekten
kızım boşver kiloyu düşünme bile ye iç bebişlere iyi bakkkkkk :)
kızlar hani listemiz....artık başlayalım maratona...böyle kilo verilmiyo.birbirimizi motive etmemiz lazım...lütfen kaptan listeyi hazırla!!!
günaydın kızlarrrr
bildirim yapıyorummm : 60
Oyelken tebrik ederim, ikiz bebişler bekliyormuşsun, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş
artık kimse bildirim yapmıyor canım
aa neden :26::26::26:
günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah
mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi ki dogdun canım arkadasım doğum günün kutlu olsun dünyanın en yakışıklı delikanlısının annesi.allah oğluşun kocişinle sana sağlıklı ve upuzun bir ömür nasip etsin kuzuumm
Mehay doğum günün kutlu olsun, daha güzel senelere inş :)
tesekkur ederim canim benim...
Emyay, geçmiş olsun canım. İnş bir an önce atlatırsın ama doktor önermediyse gereksiz antibiyotik kullanımı yapma canım, vücuttaki yararlı bakterilere de zarar verip bazı hastalıklara ve vücut direncinin düşmesine sebep oluyor.
mehaycımmm hoşgeldin canımmmm özlemişiz seniii
çok sağol canım diyet yapamam ama sizi takip ederim
tebrik ederim canım konu taşınmış
ooo mehay çok azimli gördüm seni
bilgeeee hoşgeldinnnn
cornella hoşgeldinnnn
kızlaaaaaarr bende geldim bugün diyette 3.günüm.geen ramazanda 5kilo vermiştim bu ramazamda veremedim hiç akisne aldım 64 oldum..sıkı bidiyete başladım bende mehaycim bende varım..ayr budefa altın çileğede başlıyorum meyvesine ama..sabahları kahvaltıdan önce 2tane yiyip ardından bol ılık su içiliyomuş..
kevser cim sende hoşgeldinnnn
günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah
ee herkes burda olduğuna göre sana da azim gelir tabii merve
ayyy canim azim var olmazmi hemde zirvedeama vakit yok buraya girmeye ben isleri bitirip girince oglum uyaniyor eskisi gibi girip spor ve diyete dair yaptigim herseyi paylasip uzun uzun sohbetler yapmak onerilerde bulunup tavsiyeler almak istiyorum ama nerdeeeeeee
iyi geceler kızlar nasılsınız.benim moralim hiç iyi değil şu bilgisayarı açmaya bile elim kolum kalkmıyo.çok sıkıldım kilolardan bi an önce motive olmam lazım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?