• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet öyleydi bebem , zor geçti vallaaa:43:
neyse ki artık burdayım:23:
iyiyim sen nasılsın güselcimmm:48:

iyiyim canım bende daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum

kız özge hamile misin??:1::1:
nasıl diyet yapcan ki şimdi??neyse tebrik ederim...Allah sağlıklı bi bebiş nasip etsin...ama şaşırdım haaa,ne yalan diyim,kaza bebek galiba??

diyet yapamıcam sizi takip etçem
kaza sayılmaz ama bu kadar çabuk beklemiyordum da

hamileliğin hayırlı olsun kuzummm,şimdi gördümm:nazar:
ay yoksa ikiz miiiiiii:52::52::52::52::52:
neden iyi olmaya çalışıyorsun,hayırdır?
hamilelik zor mu geçiyorr

Kızlar merhaba,

Oncelikle oyelken hamilileğin için tebrik etmek isterim canım, Allah sağlıkla sıhhatle güzeeeel bir bebek versin sana inşallah. :emir_bebek::nazar::nazar:

Ben de kendi zayıflama hikayemi paylaşmak istiyorum. Üniversite yıllarında incecik bir kızdım, iş hayatına başlayınca bilgisayar başında oturarak çalışmaktan ve tatlıya olan düşkünlüğümden istemediğim kadar kilo aldım. Ondan sonra da habire diyet yaparak hayatımı geçirmeye başladım. Bütün diyetlerim hüsranla sonuçlandı, çünkü 1-2 ay devam edip 3-5 kilo veriyordum, sonra tabi saldırıyordum bütün yiyeceklere, kiloları da gerisin geri hem de fazlasıyla alıyordum. Annemin ısrarları sonucunda spor salonuna yazıldım, bu iş sporsuz olmayacak dedim. Oradaki hocalarımında yönlendirmelerine harfiyen uydum, bir de açıkçası diyet yapmadım, diyet rejim kelimelerini kafamdan tamamen çıkardım, psikolojimi bozuyordu ve aklıma bir sürü şey geliyordu, canım birşeyler çekmeye başlıyordu. Ne yaptınız derseniz, sadece yeme yeme alışkanlıklarımı değiştirdim, sağlıklı beslenmeye başladım, zararlı olan şeyleri çıkardım hayatımdan, tam 7 ay içinde 16 kilo verdim, verdiğimi kiloyu da hala almış değilim. Hepimiz insanız tabiki canım arada abur cunur börek çörek ve en önemlisi tatlı çekiyor, o zaman da bu tarz şeyleri arada yemek için kendime izin veriyorum. İnanın yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiğinizde arada kaçamak yapsanız bile ölçüyü kaçımıyorsunuz, hatta bu kadar spor yapıyorum, herşeyi mahvetmiyim psikolojisi içinde oluyorsunuz, hatta zamanla mideniz küçülüyor.

Tabi benim şansım spor yapabiliyor olmam, evli çocuklu hanımlara bunu söylemek o kadar kolay değil. Onların programları çok yoğun oluyor (ev işleri, eşleri, çocuk vs vs) ama yapabiliyorsanız haftada 3-4 gün evde bile yapabiliyorsanız egzersiz yapın derim, yada yürüyüş olabilir mesela. Ben 16 kiloyu yavaş yavaş ve sağlıklı bir şekilde verdim. Geçen bayram kendimi serbest bıraktım canımın çektiği herşeyi yedim :)) kilo bile almamışım. O kadar mutlu oldumki anlatamam.

Ayrıca sağlık sorunları nedeniyle kilo veremeyenlere birşey diyemem, onların doktor kontrolünde zayıflaması daha sağlıklı. Kendinizi diyet yapıyorum diye asla aç bırakmayın, ben zamanında çok yaptım, vücut o kiloları aynen geri alıyor maalesef.

Umarım bu başlıktaki herkes istediği kadar zayıflayabilir, ben son 1 yıldır çok mutluyum, aynaya baktıkça daha mutlu olyorum. Umarım isteyen herkes benim gibi hissedebilir.

Hepinize selamlar

saol canım teşekkür ederim,

bence evli ve özellikle çocuklu kadınlar beceriklilik konusunda biz bekarlara göre çok daha iyiler. Evle, kocayla, çocukla uğraşmak kolay mı?

inaşllah burada zayıflamaya çalışan tüm prensesler en kısa sürede amaçlarına ulaşır :))

saol canım teşekkür ederim,

bence evli ve özellikle çocuklu kadınlar beceriklilik konusunda biz bekarlara göre çok daha iyiler. Evle, kocayla, çocukla uğraşmak kolay mı?

inaşllah burada zayıflamaya çalışan tüm prensesler en kısa sürede amaçlarına ulaşır :))

inşallah canım ağzın bal yesin :70:

Back