- 4 Şubat 2009
- 161
- 0
- 96
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.421
İyi akşamlar arkadaşlaR geçen haftadan beri dr a gidip geliyorum,akşam nete bakacak halim kalmıyor ...Ellerimdeki şişlikler sedef romatizmasıymış.
Benim yaşım 40 2 yıldır erken menepoza girdim.Ultrasondu tahlil di mamografi derken koşturup durdum.Yarında ultrasonum var sonra hepsini toplayıp dra götürücem.Hormon ilacını bırakıcam galiba.Çok zararlı olduğunu söylüyorlar..
işte böyle yazdıklarınızı en kısa zamanda okuyacağım.Yürüyüşlerimi yapıyorum,lahana suyunu da içiyorum ama çok dikkatli beslenemedim yine çünkü hep dışarıdaydımm:1no2:
ben 15 yaşındayım canım ..
İyi akşamlar arkadaşlaR geçen haftadan beri dr a gidip geliyorum,akşam nete bakacak halim kalmıyor ...Ellerimdeki şişlikler sedef romatizmasıymış.
Benim yaşım 40 2 yıldır erken menepoza girdim.Ultrasondu tahlil di mamografi derken koşturup durdum.Yarında ultrasonum var sonra hepsini toplayıp dra götürücem.Hormon ilacını bırakıcam galiba.Çok zararlı olduğunu söylüyorlar..
işte böyle yazdıklarınızı en kısa zamanda okuyacağım.Yürüyüşlerimi yapıyorum,lahana suyunu da içiyorum ama çok dikkatli beslenemedim yine çünkü hep dışarıdaydımm:1no2:
bana selam yok mu :dilcikar:günaydın kızlar, geçmiş olsun arkadaşım ALLAH şifa versin.
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefa geldiniz,
kızlar ne oldu niye kilo bildirimi bugün yapılıyo ben bişeyler kaçırdm heralde
kızlar ne oldu niye kilo bildirimi bugün yapılıyo ben bişeyler kaçırdm heralde
selam kızlar,nasılsınız
ben bu haftada verebileceğimi sanmıyorum,ilk kiloyu rahatça verdim.
şimdi sporda yapmama rağmen oynamıyor,inşallah pazartesiye kadar verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?