Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mutfaklarda geziniyorum valla :(
canım 2 haftadır azmimi kaybedip 54.2 olmuştum ama tekrar başlıorum yıLmıyorum ! Çok üzgünüm çoook

az kendine hakim olsan verirsin şekerim daha çok gençsin sen,spor yap,abur cubur yeme,az,öz dengeli beslen bakayım hadi göreyim seni

hala surat asıyor ya,bak ablaların sana nasıl güveniyor az da sen güven bakem !

güzelim şu andan bahsetmiyorum ki ben...sonuçta sen o kiloya indin dimi...şimdi niye yapamayasın...

oooooo masallah bugun topikte baya kisiler olmus kizlar bos birakmayalim benimde vaktim oldukca girmeye calisiyorum simdi isteyim bi bakim dedim nasilsiniz diye
eee nasilsiniz diyetler ne allemde
bambaska ben canim nasil olsa donup dolasip buraya gelcen demedimmi ben
insallah yarin baslarsin bundan emin ol

İyi akşamlar arkadaşlaR geçen haftadan beri dr a gidip geliyorum,akşam nete bakacak halim kalmıyor ...Ellerimdeki şişlikler sedef romatizmasıymış.
Benim yaşım 40 2 yıldır erken menepoza girdim.Ultrasondu tahlil di mamografi derken koşturup durdum.Yarında ultrasonum var sonra hepsini toplayıp dra götürücem.Hormon ilacını bırakıcam galiba.Çok zararlı olduğunu söylüyorlar..

işte böyle yazdıklarınızı en kısa zamanda okuyacağım.Yürüyüşlerimi yapıyorum,lahana suyunu da içiyorum ama çok dikkatli beslenemedim yine çünkü hep dışarıdaydımm:1no2:

herkese merhabalarsengözlerimebaksanab
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz:lepi:
samanyolu geçmiş olsun canım ama kafana göre ilaçlarını bırakma :kızgın:benim annem 30 yaşında girdi menepoza ama ilaçlarla 4 sene öncesine kadar devam etti evet ilaçların bazı yan etkileri oluyor ama adamlarda onca sene okuyorlar yapabileceğimiz tek şey dr güvenmek ama tedbiri elden bırakmamak tekrar geçmiş olsun şeker:1hug:
bu arada aranızda beni özlemeyen arkadaşlar varsa sizlere de küstümmmnaniknanik

selam kızlar ben bu aralar kilo veremiyorm yememe de dikkat ediyorm spor yapmıyorm ama zaten bebeğim ve ev işi beni o kadar yruyorki gecede kızım uyudktan sonra da kpss ye hazırlanıyorm çalışırken bişey yemiyorm bi kahve içiyorm
bugün yediklerimi yazıvereym
sabah biraz beyaz peynir biraz kaşar 4 tane zeytin 2 dilim kepek ekmek
arada bi tane şekerpare
öğlen bir kase mercimek çorbası bir dilim kepek ekmek arada bir portakal
akşama da bol salata saç kavurma 2 yada 3 kaşık pilav
sizce yediklerim fazlamı niye kilo veremiyorm acaba

bugün saat 3te yeşilcayımı içtim,akşam brokoli salatası sarmısaklı yogurtlu,4domates,4tane biber teflon tavada suyla buharıyla pişiyor,2dimde kepekli ekmek yedim.1saat yürüyüşüm var,1tanede armut yer yatarım.şimdi yürümeye gideyim hoşçakalın kızlar.

selam kızlar ben bu aralar kilo veremiyorm yememe de dikkat ediyorm spor yapmıyorm ama zaten bebeğim ve ev işi beni o kadar yruyorki gecede kızım uyudktan sonra da kpss ye hazırlanıyorm çalışırken bişey yemiyorm bi kahve içiyorm
bugün yediklerimi yazıvereym
sabah biraz beyaz peynir biraz kaşar 4 tane zeytin 2 dilim kepek ekmek
arada bi tane şekerpare
öğlen bir kase mercimek çorbası bir dilim kepek ekmek arada bir portakal
akşama da bol salata saç kavurma 2 yada 3 kaşık pilav
sizce yediklerim fazlamı niye kilo veremiyorm acaba

sabah ögünün çok güzel ama arada şekrpare yemen yanlış yasak tatlı canın cektiyse meyve yada sütlü tatlı yemelisn mesela puding,oda cok nadir regli günlerinde:))öglende cok güzel,akşamda sac kavurmayı çok yemediyesen 3 köfte büyüklügünde et öneriliyor,akşam pilavda yemişsin ekmek yemediysen sorun yok,gayet güzel.sende benim gibi tatlıcısın anlaşılan:)))sıkma canını meyveye yönel canımcım herşeyi düzgün yaptıgına inanıyorsan kilo birsüre duruyor,sonra patır patır düşüyor,sende gayet iyi gidiyorsun,durmak yok devammmmmmmmmmmm:)))zayıflayacaz pes etmek yok bırakmaık yok ya verecez kiloları ya verecezzdelikafadulden

Back