Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben yine takıldm arkadaşlar bünye bu düzene alıştı heralde artık kilo vermem git gide zorlaşıyo ama bu benim en zayıf halim evlendiğimdede bu kiloydm doğum beni mahvetti kızımın doğum gününe kadar umarm 58 olurm önümde 2 ay var veririm heralde

var yaa sinir oluyorum kilo hakkında espiri yapanlara :mymeka: taktı millet bana sen nekadar kilo aldın diye yaa şişko diyolar kocaman diyolar pffffklava: görürsünüz siz

çok birkilon yok gişemcim dert etme canım gider hepsi saglıklı ol sen yeter:)))burda hepimiz birbirimize destek olarak zayıflıyoruz hoşgeldin aramıza:))yine kopyala yapıştır yapcam çok yorgunum özür kızlar bugün aşırı yoruldum iştee.merhaba kızlar nasılsınız akşama kadar özlemişim sizleri valla:))bugün akşam 5domates 6biber tavada suda buharla pişmiş halde yedim.nefis oluyor deneyin kızlar.2dilim kepek ekmegi yedim,1salatalık yedim.1saat yürüyüş yaptım sonra acıktıgımı hissettim 4 domates yedim diyetimde domates serbestt acıktıkca herzaman yiyebilirsin dedi doktorum 2biber yedim,1armut yedim.aaa unuttum birde cilek yedim 5tane ama biraz büyüktü hormonluydu:))tadıda yoktu aslında ama ensevdigim meyve cilek ve armuttur hergün yesem bıkmam:))

Günaydın kızLar geLen arkadaş hoşgeLdin canım a.s.
Dün kuzenimLe konuştuk pazar gününden itibaren 1 saat yürücez her gün :)))))
Karbonhidrat diyetini de bırakıyorum daha sağlıklı beslenecem abur cubur çıkıyor hayatımdan :))))
Bugün çok mutLuyum sabah 1 eLma yedim öğlede mercimek çorbası yerim beLki bu hafta çok iddalı değilim belki ama haftaya verecem :))
Ayrıca kuzenim bana şey dedi 2 hafta diyet yapmış 7.5 kilo vermiş sonra spor da yapmış güzel korumuş kilosunu zor aLmış o yüzden onun koruması aLtına girecem :))))))
Ne çok güLen yüz var mesajımda :teytey::lepi:

canım benim ..çok sevindim senin adına....hep böyle kararlı ol ..sadece bu diil her konuda..a.s.

ya benim baya yavaşladı kaç haftadır en fazla 500 gr verebiliyorum..bu hafta biraz değişiklik yapmam lazım..haftaya hiç veremem..regl olucam..

günaydın kızlar,aferim başbaşkacığım hep böyle kararlı ol ve hedeflerine ulaş.rakibeciğim yoksun ortalıklarda gelde kucaklaşalım bir :))
dünki yediklerim
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:1 tabak kara lahana kavurması
ara:1 elma
akşam: 1 tabak tavuk güveci
ara:1 portakal
herkese kolaylıklar dilerim

evet canım yürümeye çalışıyorum elimden geldiği kadar

dün yarım saat spor yapmıştım ama ısınma hareketlerini yapmadım sıkılıyorum diye bacaklarım falan ağrıyo biraz
sabah elma yemiştim çok acıktım ama engel oluyorum kendime birde bu sıralar ister yemek yemiyim ister çok yiyim acayip acıkıyorum ya sofradan kalkıyorum yine açım bir şey anlamadım :uhm:

9:30 da ebru şallıyla plates var tv 8 de yapsana sende bende onu bekliyorum..bu arada bende kahvaltıda meyva yedim ..ama bir bardakta süt mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…