- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.381
sen saat gibi işten çıkıyorsun?ben 7 de salonda oluyorum 8 e kadar çalışıyorum duş hazırlık falan derken birde eşimle kızımı annseinde alıyorum eve gelmem 8:40 oluyor.keşke daha erken gidebilsem spora gerçekten çok iyi geliyor insana.
ben daha yüzmeye başlamdım hoca onu haftaya verecek galiba.
bende 21 yaşında ve 2yıllık evliyim evlendiğim zaman tam 49 kiloydum ama 1 sene içerisinde tam 16 kilo aldım eşimde zayıf ve benimle devamlı dalga geçiyo şaka diyo ama benim zayıflamamı istiyo benim çocugum olmuyo ve ben kendimi yemege vuruyorum suan zayıflamak istiyorum ve zayıflıycamda eski halime gelmek için elimden geleni yapıcam diyetisyen felan hikaye bana göre sadece beyinde bitirmen gerekiyor bana göre
değil mi canım bence de kilo vermeliyim hatta bu yemeyle incecik olmalıyım ama olmuyor işde.ben hep böyle besleniyorum ve 20 günden fazladır aynı kilodayım düşün. ama bu hafta sporu arttırdım ve acayip yarış içinde olduğum için kilo veririm diye düşünüyorum.Herkese günaydın arkadaşlar
dün akşam yine spora gittim ve tam 1 saat ter attım.
spora gittiğim akşamlar akşam yemeği yinmiyor akşam üstü tost bisküvi yiyorum ama eve dönünce helede emzirme sonrası nası karnım acıkıyor anlatamam.tabi yine atıştırmadan duramıyorum.biliyorum pek iyi değil çünkü saat 9-9buçuk oluyor.ama napayım dayanamıyorum.
Moon sen bu yediklerinle bu hafta kilo veremezsen ben düşer bayılırım..Çok az yiyorsun en azından atıştırmaların gayet az bayağı kilo vermen lazım.
moon senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim
MOONNNNN :dilcikar:
arkadaşım sana özel mesaj yolladımm :1closedeyes:
ziyaretçi mesajı yolladımm :1closedeyes:
okumuyor musun onları hiç yaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
kızlar benıde aranıza almanız ıcın ne yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?