Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

10-17 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique................................56

myocean76..................................57

dimplehawk..................................59.6

whitehall......................................70

kuzuzuzumbambino.....................71

aSkiTo........................................74.4

GökyüzündeDans........................57

moonserose0…………………........60

cimcime81………........................99,1

akrep33......................................62.9

Samanyolu………........................66.1

yarisci……………….....................80

bambaskaben.............................54.2

hidennisko..................................80

hatice27.....................................64.3

loliz............................................60

melihim......................................65

bilgen35.....................................83.4

muson.......................................61.4

reyyan_06………….....................74

princess of rain…........................69

u2rem........................................75

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.:enbuyukkk:

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz)klava:

listeyle cimcime arkadasimiz ilgilencek bende arada gelip yardim ederim,yogun oldugumdan dolayi ilgilenemiyorum
şutarafagitti

cimcimem canim benim listeyi eklerken alttaki notuda yaz okis hadi optum seni kolay gelsin aradad eklersin listeyi yada ben yaparim girdikce

ay kızlar ne olmuş bize bu hafta kimse doğru dürüst kilo verememiş bende hiç veremedim dün kilo bildirimi yapamadım 61.7 kiloyum cimcimecim bende 400 gr almışm of iyiki benide eklemişiniz hepinize kolay gelsin bide şu karbonhidrat diyetini yapan arkadaşlar kilo verebildinizmi sempatik vermiş başka veren varmı bende yapmayı düşünüyorm tavsiiye edermisiniz

günaydın kızlar,dimple..ciğim dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltımı yaptım
öğlen: 1 tabak patates yemeği,yarım dilim kepek ekmeği
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük tas yoğurt
ara:1 adet elma
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın arkadaşlarrrr a.s.

ooo iyi gidiyorsun bakıyorumm :jeyyar:
benim dünkü yaediklerim
sabah: yarım simit+çay
ara: kahve
öğlen: 2 kepçe nohut+1 dilim kepekli+1 bardak ayran
ara: nescafe
akşam: çorba+bikaç kaşık yoğurtlu ıspanak+bikaç dilim haşlama patates+2köfte
ara: nar suyu+fındık

"sabahta 1 saat tempolu yürüyüş"

gecmiş olsun cimcimecim,sonra eklersin beni önemli degil canımcım.sabah 1dilim kepek ekmegi biraz peynir yedim.ackarnına sogansuyu içtim,3kayısı ve 1bardak ılık su içtim.saat 10da birsalatalık yerim.saat 11.5da bir süt içerim:))

canımcım diyetisyenim simitte cok kalori oldugunu söylemişti,simit kilo vermeyi durdurdugu gibi sürekli yiyince kilo bile aldırıyormuş.simit pogaca türü şeyler yasaklı ürünlerden diyet listelerinde.paylaşayım dedim canımcım.a.s

herkese günaydın kızlar

benim rakibem ortalıklarda görünmüyor yine.hideniskonun nerelerde olduğunu bilen var mı?:1no2:fisfisfis

ben dün akşam itibariyle spoara başladım.35 dak tempolu yürüyüş+10 dak bisiklet çevirme+10 dak step
hihoyyytkaydirigubbakcemile2
sporun faydasınıda bugün tartıda gördüm çokk mutluyum:lepi::dance::teytey:

hayatım rakibem yok sanırım ama ben cevaplayabilirim, normalde simitle kahvaltı yapmaz kendileri küçücük bir sandviç yerki resmini dahi gördüm minicik , sanırım sandvici olmadığından yedi.annemin diyetisyenide öğlen yemeği için zorda kalırsan yarım simit tüketebilirsin demişdi.zaten mühim olan dengelemek bence değil mi?

ilgin için tşk zeynepçim a.s. haklısın özellikle susam oldukça yağlı bişey olduğundan kalorisi fazla
amaaa ;
sevgili rakibim beni nasıl da tanımış hemen yazmış cevabı Şeniz

dün dr. a gittim mecburen dışarda yaptım kahvaltımı o yüzden öle oldu yerimseniben

rakibim bu hafta yarıştayızzz unutmadın dimiii :jeyyar: hatırlatayım dedimm kaydirigubbakcemile3

ne alcan bana düşündün müü :jeyyar: (bu arada bende düşünüyorum merak etme nolur nolmaz dimi delikafadulden.. hee bi de samsun da mı yaşıyordun cnm)

kızlar dün çıldırdım internetim yoktu o kadr baktım gelmedi buraya yazamayınca büyük bi boşluk oluyo bende
kilo verenleri tebrik ederim
bi arkadaş sormuş kim kilo verdi diye ben o diyetle 2 günde 1.5 kilo verdim ve geçen hafta yemeği çok abartmama ve regli olmama rağmen yarım kilo tek aldım dün tkrar başladım bgnde devam ediyom allah kısmet edrse cuma gününe kadr devam etçem
cmt günümüz var bozulur büyük ihtimalle pazar tkrar dvm etçem

geçmiş olsun şekerim niye gittin ki dr a,inşallah önemli bişey değildir? yarış son hzıla devam ediyor hayatım, ben samsunda yaşıyorum evet sende istanbul sanırım ama aslen istanbullu değilsindir muhakkak

merhaba arkadaşlar ben geçen yıl diyete başalmış 75 kilodan 58 kiloya 7 ayda ulaşmıştım ama o zorlu geçen diyet günlerimi unutmuş olmalıydımki bu yıl şubat ayı içerisinde ibre taki 67 yi gösterene kadar
4 şubatta 67 ile tekrar başladım ve bugün itibariyle kilom 64,2 sizden ricam geçen yıl sürekli takipçisiydim bu sitenin ve çok motive oluyordum bana yardımcı olmanız ve diyet grubuna dahil etmeniz kendim hemşireyim ve size günlük yediklermim yazmak istiyorum.
SABAH 7,30 BıR DıLıM LıGHT ETıMEK VE ÜZERıNE SÜRÜLMÜŞ LıGHT PEYNıR
SAAT 10-10,30 BıR MEYVE VEYA DıYET BıSKıVı
ÖĞLEN 12,00 HASTANEDEN YEDıĞıMıZ ıÇıN GENELDE ÇORBA VEYA SEBZE YEMEĞı (EKMEKSıZ)
SAAT 2,30 MEYVE YADA LıGHT BıSKÜVı
AKŞAM 17-17,30 YOĞURT/ÇORBA/SEBZE YEMEĞı/SALATA7MAKARNA (GÜNE GÖRE DEĞıŞıYO)
SAAT 19-20,30 MEYVE VE TABıKı GÜNDE 2,5 SU

BU ARADA KIZLAR GNÜDE ıKı BARDAK YEŞıL ÇAY ıÇıYORUM AKŞAMLARI YARIM SAAT ZAYIFLAMA KEMERı ıLE ÇALIŞIYORUM VE GÜNDE 100 MEKıK ÇEKıYORUM BENıM AMACIM TEMMUZA KADAR 55 KıLO OLMAK SıZCE BU BıR HAYALMı
BANA YARDIMCI OLUN VE ARANIZA ALIN BELKı BU ıŞE YARAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…