- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.281
Benİ unuttunmu((herv yarıŞmaya varım ben ama
günaydın arkadaşlarrrr a.s.
ooo iyi gidiyorsun bakıyorumm :jeyyar:
benim dünkü yaediklerim
sabah: yarım simit+çay
ara: kahve
öğlen: 2 kepçe nohut+1 dilim kepekli+1 bardak ayran
ara: nescafe
akşam: çorba+bikaç kaşık yoğurtlu ıspanak+bikaç dilim haşlama patates+2köfte
ara: nar suyu+fındık
"sabahta 1 saat tempolu yürüyüş"
canımcım diyetisyenim simitte cok kalori oldugunu söylemişti,simit kilo vermeyi durdurdugu gibi sürekli yiyince kilo bile aldırıyormuş.simit pogaca türü şeyler yasaklı ürünlerden diyet listelerinde.paylaşayım dedim canımcım.a.s
ilgin için tşk zeynepçim a.s. haklısın özellikle susam oldukça yağlı bişey olduğundan kalorisi fazlacanımcım diyetisyenim simitte cok kalori oldugunu söylemişti,simit kilo vermeyi durdurdugu gibi sürekli yiyince kilo bile aldırıyormuş.simit pogaca türü şeyler yasaklı ürünlerden diyet listelerinde.paylaşayım dedim canımcım.a.s
hayatım rakibem yok sanırım ama ben cevaplayabilirim, normalde simitle kahvaltı yapmaz kendileri küçücük bir sandviç yerki resmini dahi gördüm minicik , sanırım sandvici olmadığından yedi.annemin diyetisyenide öğlen yemeği için zorda kalırsan yarım simit tüketebilirsin demişdi.zaten mühim olan dengelemek bence değil mi?
Ben yeniyim yardımcı olursanız cok sevinirim
geçmiş olsun şekerim niye gittin ki dr a,inşallah önemli bişey değildir? yarış son hzıla devam ediyor hayatım, ben samsunda yaşıyorum evet sende istanbul sanırım ama aslen istanbullu değilsindir muhakkakrakibim bu hafta yarıştayızzz unutmadın dimiii :jeyyar: hatırlatayım dedimm kaydirigubbakcemile3
ne alcan bana düşündün müü :jeyyar: (bu arada bende düşünüyorum merak etme nolur nolmaz dimi delikafadulden.. hee bi de samsun da mı yaşıyordun cnm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?