- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.261
ooooooo iyi olmazi hemde cok iyi ,tup bebek yapti tuttu ve hamile o simdi oyuzden birakti senelerdir ugrasti yazik en sonunda hamile kaldi cok sevindik oyuzden gelpmiyo fazla
ayyy negüzel kilo verenleri gördükçe çok mutlu oluyorum darısı bana tüm kilo veremeyenlerin başınaaaa:))kızlar az önce yemege davetliydim iş yemegi çok güzel şeyler vardı ama hiçbirinden yemedim sadece cay içtim ayıp oldu ama acıkca söledim diyetteyim diyee anlayışlı karşıladılar allahtann,ye ye diye ısrarda ettiler ama ben tekbir lokma bile almadım aferin deyin bana:))bu iş olcak gitcek bu kilolar 2009 kilolara veda yılı olcak bebişim olcakk allahım bebek çok istiyorumm yaa,sen nasip et bana bebek allahım aminnnnnnnnnnnnnnn..
ayyy negüzel kilo verenleri gördükçe çok mutlu oluyorum darısı bana tüm kilo veremeyenlerin başınaaaa:))kızlar az önce yemege davetliydim iş yemegi çok güzel şeyler vardı ama hiçbirinden yemedim sadece cay içtim ayıp oldu ama acıkca söledim diyetteyim diyee anlayışlı karşıladılar allahtann,ye ye diye ısrarda ettiler ama ben tekbir lokma bile almadım aferin deyin bana:))bu iş olcak gitcek bu kilolar 2009 kilolara veda yılı olcak bebişim olcakk allahım bebek çok istiyorumm yaa,sen nasip et bana bebek allahım aminnnnnnnnnnnnnnn..
zeynepcim.bende senin gibi kilo verip bebek sahibi olmak istiyorum...umarım herşey istediğin gibi olur...hadi hayırlısı...a.s.
tebrik ederim arkadaşım,güzel bir masa karşısında durmak çok zor delikafadulden
Rabbim size ve çocuk isteyen bütün arkadaşlara nasip eder inşallah :Saruboceq:
cimcimem canim benimya cok tesekkur edrim inan cok sevindim gercekten yetisemiyorumrica ederim ne demek..burası benim ilk göz ağrım:))))))
e sempatiğim zorlanıyosa birimiz yardım edicez dimi..
1, ....askito:lepi::hooray:
2,...sympathique:teytey::lepi:
3,...cimcime81:lepi:
eneem ben birinci olmusum kuuuuuuuuuu
hani pastaammm :jeyyar:
yahu ne yapıyorsunun bu yarısmada benide aranıza alın bir suru mesaj var okuyamadım hepsini kısaca anlatırsanız sevinirim kilo vermeliyim cokcaaaaaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?