Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ooooooo iyi olmazi hemde cok iyi ,tup bebek yapti tuttu ve hamile o simdi oyuzden birakti senelerdir ugrasti yazik en sonunda hamile kaldi cok sevindik oyuzden gelpmiyo fazla

ay inanmiyorum ya hamilemidelikafadulden sonunda rabbim yuzunu guldurdu :CüvCüv:insallah sira bizlere ve bizler gibi bebis isteyenlere gelirsenağlama

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................56.8.................56. ...........................800 gr vermis

myocean76.. ............................56.5.................5 7............................500 gr almis

dimplehawk...............................59.9..... ............59.6.........................300 gr vermis

whitehall....................................70... .................70........................... kilo verememis

kuzuzuzumbambino....................71............ ........71...........................kilo verememis

aSkiTo.......................................75.5. ................74.4.........................1.1 kilo vermis

GökyüzündeDans........................57.......... ..........belli degil

moonserose0 .............................60................... .60...........................kilo verememis

cimcime81.................................99.7.... ...............belli degil

akrep33.....................................62.9.. ..................belli degil

samanyolu.................................66.2.... ...............66.1........................100 gr vermis

yarisci.......................................79.5 ....................80..........................50 0 gr almis

bambaskaben.............................53.2...... .............belli degil

hidennisko..................................80.... ..................belli degil

hatice27.....................................64.3. ...................belli degil

loliz............................................6 0......................belli degil

melihim......................................65... ....................65..........................ki lo verememis

bilgen35......................................83.4 ....................belli degil

muson.........................................61.4 ...................belli degil

reyyan_06....................................74... ...................74.........................kilo verememis

princess of rain ............................69.................... ..69.........................kilo verememis

u2rem..........................................75. .....................belli degil

listenin son hali bu cimcime kolay gele canim ayrica tesekkurler listemize sahip ciktigin icin

rica ederim ne demek..burası benim ilk göz ağrım:))))))
e sempatiğim zorlanıyosa birimiz yardım edicez dimi..

ayyy negüzel kilo verenleri gördükçe çok mutlu oluyorum darısı bana tüm kilo veremeyenlerin başınaaaa:))kızlar az önce yemege davetliydim iş yemegi çok güzel şeyler vardı ama hiçbirinden yemedim sadece cay içtim ayıp oldu ama acıkca söledim diyetteyim diyee anlayışlı karşıladılar allahtann,ye ye diye ısrarda ettiler ama ben tekbir lokma bile almadım aferin deyin bana:))bu iş olcak gitcek bu kilolar 2009 kilolara veda yılı olcak bebişim olcakk allahım bebek çok istiyorumm yaa,sen nasip et bana bebek allahım aminnnnnnnnnnnnnnn..

zeynepcim.bende senin gibi kilo verip bebek sahibi olmak istiyorum...umarım herşey istediğin gibi olur...hadi hayırlısı...a.s.

tebrik ederim arkadaşım,güzel bir masa karşısında durmak çok zor delikafadulden

zeynepcim.bende senin gibi kilo verip bebek sahibi olmak istiyorum...umarım herşey istediğin gibi olur...hadi hayırlısı...a.s.

Rabbim size ve çocuk isteyen bütün arkadaşlara nasip eder inşallah :Saruboceq:

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................56.8.................56. ...........................800 gr vermis

myocean76.. ............................56.5.................5 7............................500 gr almis

dimplehawk...............................59.9..... ............59.6.........................300 gr vermis

whitehall....................................70... .................70........................... kilo verememis

kuzuzuzumbambino....................71............ ........71...........................kilo verememis

aSkiTo.......................................75.5. ................74.4.........................1.1 kilo vermis

GökyüzündeDans........................57....... ... ..........belli degil

moonserose0 .............................60................... .60...........................kilo verememis

cimcime81.................................99.7.... ...............belli degil

akrep33.....................................62.9.. ..................belli degil

samanyolu.................................66.2.... ...............66.1........................100 gr vermis

yarisci.......................................79.5 ....................80..........................50 0 gr almis

bambaskaben.............................53.2...... .............54.2

hidennisko..................................80.... ..................belli degil

hatice27.....................................64.3. ...................belli degil

loliz............................................6 0......................belli degil

melihim......................................65... ....................65..........................ki lo verememis

bilgen35......................................83.4 ....................belli degil

muson.........................................61.4 ...................belli degil

reyyan_06....................................74... ...................74.........................kilo verememis

princess of rain ............................69.................... ..69........................kilo verememis

u2rem..........................................75. .....................belli degil

bambaşkam aldım ben listeyi canım...1-2 hafta bi denicem eğer yapamazsam sana devrederim kuşum...

GökyüzündeDans........................57.......... ..........57

cimcime81.................................99.7.... ...............99,1………………..600gr vermiş

akrep33.....................................62.9.. ..................62,9

bambaskaben.............................53.2...... .............54,2………………1 kilo almış

hidennisko..................................80.... ..................80

hatice27.....................................64.3. ...................64,3

loliz............................................6 0......................60

melihim......................................65... ....................65..........................kilo verememis

bilgen35......................................83.4 ....................83,4

muson.........................................61.4 ...................61,4

princess of rain ............................69.................... ..69.........................kilo verememis

u2rem..........................................75. .....................75

arkadaşlar kilo bildirimi yapmayanları sabit geçtim..

10 mart-17 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique..........................56..

myocean76...................................5 7

dimplehawk..... ...........................59.6

whitehall... ....................................70

kuzuzuzumbambino............ ........71

aSkiTo.......................... ................74.4

GökyüzündeDans........................57

moonserose0………………….......60

cimcime81………..... ...................99,1

akrep33.........................................62.9..

Samanyolu……….... ..................66.1

yarisci………………......................80

bambaskaben.............................54.2

hidennisko...................................80

hatice27.......................................64.3.

loliz..............................................60

melihim................ ......................65

bilgen35.......................................83.4

muson.........................................61.4

reyyan_06…………... ...................74

princess of rain…..................... ..69

u2rem..........................................75.

herkese başarılar arkadaşlar

Son düzenleme:
yahu ne yapıyorsunun bu yarısmada benide aranıza alın bir suru mesaj var okuyamadım hepsini kısaca anlatırsanız sevinirim kilo vermeliyim cokcaaaaaaaa:çok üzgünüm:

rica ederim ne demek..burası benim ilk göz ağrım:))))))
e sempatiğim zorlanıyosa birimiz yardım edicez dimi..
cimcimem canim benimya cok tesekkur edrim inan cok sevindim gercekten yetisemiyorum
hani herkes sabah bildirse kilosunu tamam dicem ama aksama kadar suruyo ve yeni liste falan derken ,sen yap baklim tabi bos kaldikca ben yadim ederim sana
canim bu arada kilo bildirim yapmayanlari ben o hafta listeden cikariyodum ve paylasimda bulunmalarini yaziyodum ben yapim simdi sen devam ettir okissss:1hug:
1, ....askito:lepi::hooray:

2,...sympathique:teytey::lepi:

3,...cimcime81:lepi:

e tabi 2. olurum malsef bu hafta cok kisi kilo verememis ,kimse kendini toparlayami ,neyse insallah bu hafta verirle, ben verdikce mutlu oluyorum mutlu olmak isteyen versin derim

eneem ben birinci olmusum kuuuuuuuuuu

hani pastaammm :jeyyar:

canim benim ben bu hafta listeyle pek ilgilenemedim artik cimcime arkadasimiz ilgilencek ama illeki hakettim 1. oldum diysan al ben sana verim pastani ama simarma ok
ha bu arada tebrikler masallah cok guzel veriyosun cok azimlisin hadi canimya ulas su mutlu sona ,ozamana kadar birakmak yok:hooray:

yahu ne yapıyorsunun bu yarısmada benide aranıza alın bir suru mesaj var okuyamadım hepsini kısaca anlatırsanız sevinirim kilo vermeliyim cokcaaaaaaaa:çok üzgünüm:

canim hosgeldin bu yarisma kilo verme yani diyettekilerin yarismasi bir hafta boyunca diyet yapiyosun kim ne kadr kilo vermis pazartesiden pazartesiye kilo bildiriyosun ve 1.2. ve 3. seciyoruz arlarda girip paylasimda bulunuyosun ,arkadaslarl tanis yani guzel motive olup insallah yavas yavas kilolarindan kurtuluyosun
oncelikle seninistemen gerekli
ben bu bolume geldigimde 62 kiloydum okadr cok arkadasim oldu saolsun onlar sayesinde kendi cabamla iste 56 oldum niyetim 50 insallah verebilirim
send gel neden veremeyesin vernlerden neyin eksik
ve kac kilosun kac olmak istiyosun yarismaya katilmak istiyomusun zate bugun basladi bir haftalik yarisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…