- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.301
geçmiş olsun şekerim niye gittin ki dr a,inşallah önemli bişey değildir? yarış son hzıla devam ediyor hayatım, ben samsunda yaşıyorum evet sende istanbul sanırım ama aslen istanbullu değilsindir muhakkak
mesela kilo cetveli nasıl yapılıyor
kızlar dün çıldırdım internetim yoktu o kadr baktım gelmedi buraya yazamayınca büyük bi boşluk oluyo bende
kilo verenleri tebrik ederim
bi arkadaş sormuş kim kilo verdi diye ben o diyetle 2 günde 1.5 kilo verdim ve geçen hafta yemeği çok abartmama ve regli olmama rağmen yarım kilo tek aldım dün tkrar başladım bgnde devam ediyom allah kısmet edrse cuma gününe kadr devam etçem
cmt günümüz var bozulur büyük ihtimalle pazar tkrar dvm etçem
cimcimem canim gecmis olsun neyin var arkadasi ben ekledim dedimya arada yardimci olurum diyecanım benim kusura bakma nolur..biraz rahatsızım ...o yüzden çok ilgilenemedim....şu an kendi bilgisayarımda diilim...söz yarın ekliycem olur mua.s.
Ben nİye yokum cİmcİmecİm yaa hanİ ben nerdeyİm(((bende katılmak İstİyorum yarıŞmayaa
arkadaslar nasil gidiyo diyetler bu hafta herkes kendini saldi cok kisi kilo verememis neen duruldunuz boyle hadin bira gaza gelin azimli olun bana degil kendinize verceksiniz killarinizi ,kendinizi incelmisgorunce sevincten ucacaksiniz ama hala bogazimiza bi dur diyemedik
bu yasimiza kadr yemisiz zaten bikac ay sabredemicezmi hadi gein kendinize
sağol tatlım dermatolojiye gittim alerji için. önemli bişey değil şükür iki a.s
evettt yarış devam ediyorrr son hızıyla ... :lepi: mesela bugün tatlı vardı 1 tane yicektim normalde yyarıştayız diye yemedimm :teytey:
doğma büyüme istanbulluyum fakat tabi aslen göçmeniz yerimseniben
niye muhakkak dedinn ki nerden bildinn :sm_confus
önemli birşey olmamasına sevindim şekerim,bende bu öğlen çorba içtim sadece vaktim olmadı yemeğe şimdi istesem yerim ama yemeyeceğim :jeyyar: bir avuç nohut yeter akşama kadar.muhakkak aslen istanbullu değilsin dedim çünkü istanbullu olupta istanbulda yaşayam yok denecek kadar az insan var. gurbetçi ilimiz olduğğu için istanbullu bulmak zor orda.akşamada yemekten sonra 50 dak spor yapmayı planlıyorum.koşacaktım ama burda fecii yağmur yağıyor ve hava çok soğuk
önemli birşey olmamasına sevindim şekerim,bende bu öğlen çorba içtim sadece vaktim olmadı yemeğe şimdi istesem yerim ama yemeyeceğim :jeyyar: bir avuç nohut yeter akşama kadar.muhakkak aslen istanbullu değilsin dedim çünkü istanbullu olupta istanbulda yaşayam yok denecek kadar az insan var. gurbetçi ilimiz olduğğu için istanbullu bulmak zor orda.akşamada yemekten sonra 50 dak spor yapmayı planlıyorum.koşacaktım ama burda fecii yağmur yağıyor ve hava çok soğuk
çorba içtim dedin de o nohutu anlamadımm.. he bi de beni geçcem diye de sağlıksız beslenme bakiimm :mymeka: hem niyee bu kadar çabalıyon ki yaa kaydirigubbakcemile3
bende spor falan bişiler yapim akşam yoksa kırıp geçircen beni :1shok:
şişgo cum toobig cim hoşgeldiniz..ama moonserose çok haklı ikinizin ismide çok karamsar arkadaşlar...sonuçta siz bu raya bundan kurtulmak için gelmediniz mi...toobigcim bu arada kilonu blirtmemişsin canım
bakalım görcez yakındaa :jeyyar:
isim tamamda degişikliği nerden ve nasıl yapcas:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?