Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kıslar bende hala yerimde sayıyorum 70 kiloyum ama 1 beden incelmişim artık 40 bedenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ve bu arada diyete başlayalı bugün 74 gün oldu ve ben toplam 7 kilo verip 44 bedenden 40 bedene düştüm acayip mutluyum yaşadığım onca strese rağmen hayat genede çok güsell

tebrik ederim whitehall .. sevincini cok ii anliyorum bebis .. bende 46 bedenden 40 bedene düstüm :) diyete baslayali 2 ay 3 hafta oldu ve 16,3 kg verdim .. cok mutluyum.

herkese günaydinlar kilo veremedim bu hafta yani 74 ile devam..
ya listemi degistirmem lazim ama ne yapacam bilmiyorum ufff

tebrik ederim whitehall .. sevincini cok ii anliyorum bebis .. bende 46 bedenden 40 bedene düstüm :) diyete baslayali 2 ay 3 hafta oldu ve 16,3 kg verdim .. cok mutluyum.

askito canim ya 2 bucuk ayda nasi verdin ay gercekten süper...diyet listen nasil yani söylersen tabi...

gunaydin kizlar ay ben bu hafta kilo verememisim senağlama ne yapcam ya o kadarda dikkat etttim yedigime ictigime ama 1 gram bile yok adet sisligim var ondanmi acep 69 la devam.

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................56.8.................56............................800 gr vermis

myocean76.. ............................56.5.................57............................500 gr almis

dimplehawk...............................59.9.................59.6.........................300 gr vermis

whitehall....................................70....................70........................... kilo verememis

kuzuzuzumbambino....................71....................71...........................kilo verememis

aSkiTo.......................................75.5.................74.4.........................1.1 kilo vermis

GökyüzündeDans........................57....................belli degil

moonserose0 .............................60....................60...........................kilo verememis

cimcime81.................................99.7...................belli degil

akrep33.....................................62.9....................belli degil

samanyolu.................................66.2...................66.1........................100 gr vermis

yarisci.......................................79.5....................80..........................500 gr almis

bambaskaben.............................53.2...................belli degil

hidennisko..................................80......................belli degil

hatice27.....................................64.3....................belli degil

loliz............................................60......................belli degil

melihim......................................65.......................65..........................kilo verememis

bilgen35......................................83.4....................belli degil

muson.........................................61.4...................belli degil

reyyan_06....................................74......................74.........................kilo verememis

princess of rain ............................69......................69.........................kilo verememis

u2rem..........................................75......................belli degil

NOT

arkadaslar artik ben listeyle ilgilenmek istemiyorum ben ilgilenirim diyen varsa soylesin ve duzenlemeleri artik o yapsin ,calisiyorum bilgisayar basinda oturamiyorum, cunki kilo bildirimi sabahtan aksama kadar yapiliyo takip edemiyorum
ben yine listedeyim lutfen ilgilenmek isteyen yazsin bana

Son düzenleme:
arkadaslar lutfen biraz kendimize gelelim bu ne ya kimse kilo verememis ,haftaya kadar grm dahi olsa biraz verin hadi gaza gelin niye biraktiniz boyle yarista oldugunuzu unuttunuz galiba
ben bundan sonra listeyle ilgilenemicem ,isteyen ilgilensin

2 ve 9 mart arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. ..........................56.8.................56. ...........................800 gr vermis

myocean76.. ............................56.5.................5 7............................500 gr almis

dimplehawk...............................59.9..... ............59.6.........................300 gr vermis

whitehall....................................70... .................70........................... kilo verememis

kuzuzuzumbambino....................71............ ........71...........................kilo verememis

aSkiTo.......................................75.5. ................74.4.........................1.1 kilo vermis

GökyüzündeDans........................57.......... ..........belli degil

moonserose0 .............................60................... .60...........................kilo verememis

cimcime81.................................99.7.... ...............belli degil

akrep33.....................................62.9.. ..................belli degil

samanyolu.................................66.2.... ...............66.1........................100 gr vermis

yarisci.......................................79.5 ....................80..........................50 0 gr almis

bambaskaben.............................53.2...... .............belli degil

hidennisko..................................80.... ..................belli degil

hatice27.....................................64.3. ...................belli degil

loliz............................................6 0......................belli degil

melihim......................................65... ....................65..........................ki lo verememis

bilgen35......................................83.4 ....................belli degil

muson.........................................61.4 ...................belli degil

reyyan_06....................................74... ...................74.........................kilo verememis

princess of rain ............................69......................69........................kilo verememis

u2rem..........................................75. .....................belli degil

ben kendiminkini duzenledim.

Son düzenleme:
canim ben ilgilenmek isterim ama malum bende cok yogunum insallah icimizden birisi sahip cikar listeye.

biliyorum sende takip edemezsin suna baksana kac kisi daha bildirmedi aksama kadar takip edilcek 1.2. ve 3. secilcek ve yeni haftanin listesi duzenlencek aciln birisi gerekiyo bana bende simdi cikicam araba surcam az oncede kostur kostur dil kursundan geldim daha is var

valla ben ilgilenirim dicem ama zorlanır mıyım bilmiyorum sempatiğim...cuma günü içinde bir lisste tutuyorum çünkü...

askito canim ya 2 bucuk ayda nasi verdin ay gercekten süper...diyet listen nasil yani söylersen tabi...

tabiki söylerim canim ama belirli bir diyet listem yok..
hayatimdan neleri cikardigimi söyleyim..
adet dönemi harici seker cikolata yemiorum..
cerez yemiorum .. yani cekirdek yiorum ara ara o kadar.
sevmedigim , tadindan hoslanmadigim seyleri tüketerek moralimi bozmuyorum.
sirf diyetteyim diye kendimi meyve ve sebze icin zorlamiyorum.
ara ögünlerim yok.
ekmek : kepek ekmegi de olsa hemen hemen hic yemiyorum.
balik ve tavuk ayrica hindi cok tüketiyorum.
kirmizi eti cok nadir yiorum.
90 kilo ve üzerindekiler topiginde hemen hemen hergün yediklerimin listesini yaziyorum canim sana linki vereyim takip etmek istersen http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-50.html

bu hafta protein diyetine basladim .. 1 hafta yapcam sonra bir haftada karbonhidrat diyeti yapcam .. bu yönteme yeni basladim .. sonuc 2 günde 600 gram oldu.

kizlar liste icin bise dicem.
bende tutamam .. bebegim var sagi solu belli olmuyo .girerim giremem belli olmazda
ama en azindan saat 14 de kadar süre belirlesek.
walla size zahmet olmasin die sabah kalkar kalkmaz yazmaya calisiyorum .-tatlicadiarzu-

valla ben ilgilenirim dicem ama zorlanır mıyım bilmiyorum sempatiğim...cuma günü içinde bir lisste tutuyorum çünkü...

canim zorlancak bise yokki sen evdesin aksama kadar zorlanirmiyim diyosun
bak ben yazim sabah kalkip kahvalti hazirlayip sonra kilomu bildiriyorum ,sonra ogleye kadar dil kursum var oraya gidiyorum ondan sonra ise gidiyorum ve bugunde araba surcem iki saat yani ben bukadar yogunlugun iinde ilgileniyorumda
istersen ilgilen istemezsen baskasina daha soralim tamam cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…