Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geçmiş olsun şekerim niye gittin ki dr a,inşallah önemli bişey değildir? yarış son hzıla devam ediyor hayatım, ben samsunda yaşıyorum evet sende istanbul sanırım ama aslen istanbullu değilsindir muhakkak

sağol tatlım dermatolojiye gittim alerji için. önemli bişey değil şükür iki a.s
evettt yarış devam ediyorrr son hızıyla ... :lepi: mesela bugün tatlı vardı 1 tane yicektim normalde yyarıştayız diye yemedimm :teytey:
doğma büyüme istanbulluyum fakat tabi aslen göçmeniz yerimseniben
niye muhakkak dedinn ki nerden bildinn :sm_confused:

kızlar dün çıldırdım internetim yoktu o kadr baktım gelmedi buraya yazamayınca büyük bi boşluk oluyo bende
kilo verenleri tebrik ederim
bi arkadaş sormuş kim kilo verdi diye ben o diyetle 2 günde 1.5 kilo verdim ve geçen hafta yemeği çok abartmama ve regli olmama rağmen yarım kilo tek aldım dün tkrar başladım bgnde devam ediyom allah kısmet edrse cuma gününe kadr devam etçem
cmt günümüz var bozulur büyük ihtimalle pazar tkrar dvm etçem

hangi diyet listesini uyguluyorsunuz bende diyet yapmaya çalışıyorum ama çok katı listeler yapamıyorum 1 haftadan sonra kendimi cok mutsuz hissediyorum ve diyet işkenceye dönüyor :bbo:

kızlar ben şimdiye kadar hiç bu lapa diyetini yapmadım ama kısmetse haftasonu deneyeceğim bununla ilgili yazılanları okudum ama herkes farklı bişey yazmış beni bu konuda bilgilendirirmisiniz nasıl yapılır yanında neler yenir içilir su içmememizmi lazım yada süt ürünleri almamalımıyız bekliyozum tşlerrrrrrrr

10-17 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique................................56

myocean76..................................57

dimplehawk..................................59.6

whitehall......................................70

kuzuzuzumbambino.....................71

aSkiTo........................................74.4

GökyüzündeDans........................57

moonserose0…………………........60

cimcime81………........................99,1

akrep33......................................62.9

Samanyolu………........................66.1

yarisci……………….....................80

bambaskaben.............................54.2

hidennisko..................................80

hatice27.....................................64.3

loliz............................................6 0

melihim......................................65

bilgen35.....................................83.4

muson.......................................61.4

reyyan_06………….....................74

princess of rain…........................69

u2rem........................................75

zeynep2630................................88

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

(lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

listeyle cimcime arkadasimiz ilgilencek bende arada gelip yardim ederim,yogun oldugumdan dolayi ilgilenemiyorum

canım benim kusura bakma nolur..biraz rahatsızım ...o yüzden çok ilgilenemedim....şu an kendi bilgisayarımda diilim...söz yarın ekliycem olur mua.s.
cimcimem canim gecmis olsun neyin var arkadasi ben ekledim dedimya arada yardimci olurum diye
Ben nİye yokum cİmcİmecİm yaa hanİ ben nerdeyİm:((((bende katılmak İstİyorum yarıŞmayaa

ben ekledim canim seni hani bhakalim bir hafta boyunca yaristasin insallah bizlerle kilo verirsin
kilonu cizelgendeki gibi yaptim ama yanlissa sonra duzenleriz

arkadaslar nasil gidiyo diyetler bu hafta herkes kendini saldi cok kisi kilo verememis neen duruldunuz boyle hadin bira gaza gelin azimli olun bana degil kendinize verceksiniz killarinizi ,kendinizi incelmisgorunce sevincten ucacaksiniz ama hala bogazimiza bi dur diyemedik
bu yasimiza kadr yemisiz zaten bikac ay sabredemicezmi hadi gein kendinize

arkadaslar nasil gidiyo diyetler bu hafta herkes kendini saldi cok kisi kilo verememis neen duruldunuz boyle hadin bira gaza gelin azimli olun bana degil kendinize verceksiniz killarinizi ,kendinizi incelmisgorunce sevincten ucacaksiniz ama hala bogazimiza bi dur diyemedik
bu yasimiza kadr yemisiz zaten bikac ay sabredemicezmi hadi gein kendinize

bende katılabilir miyim?nasıl bir yarısma bu?

sağol tatlım dermatolojiye gittim alerji için. önemli bişey değil şükür iki a.s
evettt yarış devam ediyorrr son hızıyla ... :lepi: mesela bugün tatlı vardı 1 tane yicektim normalde yyarıştayız diye yemedimm :teytey:
doğma büyüme istanbulluyum fakat tabi aslen göçmeniz yerimseniben
niye muhakkak dedinn ki nerden bildinn :sm_confus

önemli birşey olmamasına sevindim şekerim,bende bu öğlen çorba içtim sadece vaktim olmadı yemeğe şimdi istesem yerim ama yemeyeceğim :jeyyar: bir avuç nohut yeter akşama kadar.muhakkak aslen istanbullu değilsin dedim çünkü istanbullu olupta istanbulda yaşayam yok denecek kadar az insan var. gurbetçi ilimiz olduğğu için istanbullu bulmak zor orda.akşamada yemekten sonra 50 dak spor yapmayı planlıyorum.koşacaktım ama burda fecii yağmur yağıyor ve hava çok soğuk

gel canım buyur hoşgeldin aramıza da ben o ismi beğenmedim peşin söyleyeyim ne o şişgoo filan sana başka isim bulalım

önemli birşey olmamasına sevindim şekerim,bende bu öğlen çorba içtim sadece vaktim olmadı yemeğe şimdi istesem yerim ama yemeyeceğim :jeyyar: bir avuç nohut yeter akşama kadar.muhakkak aslen istanbullu değilsin dedim çünkü istanbullu olupta istanbulda yaşayam yok denecek kadar az insan var. gurbetçi ilimiz olduğğu için istanbullu bulmak zor orda.akşamada yemekten sonra 50 dak spor yapmayı planlıyorum.koşacaktım ama burda fecii yağmur yağıyor ve hava çok soğuk

çorba içtim dedin de o nohutu anlamadımm.. he bi de beni geçcem diye de sağlıksız beslenme bakiimm :mymeka: hem niyee bu kadar çabalıyon ki yaa kaydirigubbakcemile3
bende spor falan bişiler yapim akşam yoksa kırıp geçircen beni :1shok:

şişgo cum toobig cim hoşgeldiniz..ama moonserose çok haklı ikinizin ismide çok karamsar arkadaşlar...sonuçta siz bu raya bundan kurtulmak için gelmediniz mi...toobigcim bu arada kilonu blirtmemişsin canım

daha önce de sordum kimse bişi demedi
sempatikçim sen bilirsin
ADASU arkadaşımız nerelerde..
neden çıktı listeden.. :sm_confused:
merak ettim onu fisfisfis

çorba içtim dedin de o nohutu anlamadımm.. he bi de beni geçcem diye de sağlıksız beslenme bakiimm :mymeka: hem niyee bu kadar çabalıyon ki yaa kaydirigubbakcemile3
bende spor falan bişiler yapim akşam yoksa kırıp geçircen beni :1shok:

itiraf edeyim sırf vakit darlığından çorbayla kaldım, ben nohut dedim sen leblebi anla işde canım :roflol: yok anam kırıp geçmem seni korkma spor yapıyom zaten hep ama tık yok:1no2:

şişgo cum toobig cim hoşgeldiniz..ama moonserose çok haklı ikinizin ismide çok karamsar arkadaşlar...sonuçta siz bu raya bundan kurtulmak için gelmediniz mi...toobigcim bu arada kilonu blirtmemişsin canım

Tesekkür ederim hosbuldum a.s kilomu belirtmiştim ama basaramamısım nasıl düzeltirim acaba?evet ben de ismimi degistireyim diyorum

isim tamamda degişikliği nerden ve nasıl yapcas:sm_confused:

ben yaptıklarımı yazayım o zaman sana arkadaşım sen kendine göre değerlendirirsin;
üç beyaz varya şu düşman olanından(un,tuz,şeker) bir kere onlardan uzak duruyorum.sabah kahvaltım hep klasikdir 2 dilim kepekli ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir ,4 zeytin, arada haşlanmıl yumurta veya 1 tatlı kaşığı reçel yiyorum.ara öğün olarak süt içiyorum veya 1 avuç leblebi tüketiyorum. öğle yemeğim genelde sebze yemeği oluyor,çorba varsa çoorbada içiyorum ama ekmek yemiyorum.yine ara öğünde meyve varsa yanımda meyve yiyorum.akşamda sebze yemeği bir tabak,veya çorba ile baklagil varsa 1 tabakda ondan yiyorum.pilavla makarnayı haftada bir veya 10 günde bir 4 yemek kaşığı yiyorum.akşam yemeğinden sonrada sadece meyve yemeye çalışıyorum.akşam 20,30 dan sonra hiçbirşey yemiyorum.bu arada günde en az 2,5 lt su içiyorum ve bolbol bitki çayı içiyorum.aklıma gelenler şimdilik bu kadar.haaa birde günlük yediklerimi burda paylaşıyorum ve rakibemle yarışıyorum :jeyyar:

Back