- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.901
günaydın kızlar,nasılsınız görüşmeyeli? rakipciğim işler birikmiş ancak yazabiliyorum ne yediğimi gerçi sende yazmamışsın henüz. 2 dilim kepekli ekmek,4 zeytin,2 dilim peynir,1 çay kaşığı bal ve 1 koca bardak süt içtim
diyet yöntemleri bölümünde var yeni bi topik yediklerine göre puan alıyon 50 puaı aşmaman lazım yapanlar çok iyi kilo vermiş ve çok eğlenceli ototmatik abur cuburu kesmek zorunda kalıyon
allah şu kötü alışkanlıktan kurtarsın bizi bendede var güya bıraktım uğruna 2 kilo aldım bi sinirlendim tatsız şeyler yaşadınm hop tekrar ona sarıldım sanki geçiriyo gibi
benimde toplantım var bende gidiyom okula şimdi dönünce görüşürüz
selamlar..
yarışçım biz kaplumbaga hesabı ağııır ağğııır
bende 80 :)) :roflol: :roflol:
görünüyor ki lahana pek de işe yaramamış :roflol:
canim bende bu puan diyetini ariyordum cok tesekkürler..sigarayi biraktigindan dolayi aldin demek ki ben en iyisi bu ara birakmayim
iyi hadi inşallah istediğin gibi sonuç alırsın bende yarından itibaren puanlı karbonhidrat diyetine başlıycam protein diyetini gözüm kesmedi
aç kalmıyonmu[/QUOTE
Aslında pek açlık hissetmiyorum bana zor gelen kısmı ben eti sevmem.Ama karbonhidratsız diyetlerle çok güzel kilo veriyorum biraz dayanacağım o yüzdena.s
bence mutlaka dene çok zevkli ve aç kalmıyosun puanı düşük olanlardan bol bol yenebilir mesela ben çok sevdim bu diyetisositososito
pardon ama ödem in anlami ne oluyor fisfisfis mrk ettimSelam kızlar bir süredir paylaşımda bulunamadım kusuruma bakmayın.Eklemleri şişti yine ve bir türlü teşhis konulamıyor.Ayrıca ödem de var.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...Tartıya çıkmaya korkuyorum valla.Yüzüğüm bile parmağıma girmiyo düşünün yani..Bu ödemden nasıl kurtulucam...:uhm:
Bi dakika ya puanlı diyet ne bana da anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?