Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nihayet gelebildin hanfendii :dilcikar:
nerdesin sennn bakimm kaydirigubbakcemile
iyileştin artıkk kaçamak istemem :mymeka:

dünkü yediklerim
sabah: sandöviç+çay
öğlen: yarım kıymalı pide+ayran+salata(başka bişiy yoktu)
ara: elma+4 adet form bisküvi
akşam: 1 kepçe nohut+1 dilim kepekli+yoğurt+bikaç turşu
ara: portakal

diyet yöntemleri bölümünde var yeni bi topik yediklerine göre puan alıyon 50 puaı aşmaman lazım yapanlar çok iyi kilo vermiş ve çok eğlenceli ototmatik abur cuburu kesmek zorunda kalıyon
allah şu kötü alışkanlıktan kurtarsın bizi bendede var güya bıraktım uğruna 2 kilo aldım bi sinirlendim tatsız şeyler yaşadınm hop tekrar ona sarıldım sanki geçiriyo gibi
benimde toplantım var bende gidiyom okula şimdi dönünce görüşürüz

canim bende bu puan diyetini ariyordum cok tesekkürler..sigarayi biraktigindan dolayi aldin demek ki ben en iyisi bu ara birakmayim

selamlar..
yarışçım biz kaplumbaga hesabı ağııır ağğııır
bende 80 :)) :roflol: :roflol:

görünüyor ki lahana pek de işe yaramamış :roflol:

whitehall ciğim sağol canım bende sizleri çok özledim valla,bu haftadan geçti artık da haftaya aynı azimle sizlerleyim

dayanamadim tartildim 74 olmusum 1 kilo verdim yani. ama ben 2 kilo diye versem diyodum ya_(((( pazartesine kadar 1 kilo daha giderde 2 kilo vermis olurum insallah daha zamn var sanirim

selamlar..
yarışçım biz kaplumbaga hesabı ağııır ağğııır
bende 80 :)) :roflol: :roflol:

görünüyor ki lahana pek de işe yaramamış :roflol:

yok be hiden okadarağır gitmiyoruz aslında.haftada 1 kilo ideali aslıda ama biz biraz sabırsızlık yapıyoz.

bende inşallah spora başlıycam salon bakıyorum öle kendim yapamam çocukla zor olur.

sen çalışıyormusun belçikada,öğretmenlik mi yapıyorsun?

Merhaba zayıflamaya yardımcı olan titreşimli bel kemeri alın arkadaşlar inanın yeni çıkan modelleri süper ben 10 gündür her akşam kullanıyorum sonuç mükemmel spor yapamayan biri olarak bu kemeri daha öncede kullanıp sonuç almıştım kemerim hep bir köşede durur ihtiyaç anında kullanırdım bozulunca yenisini aldım daha gelişmiş hem ısıtmalı hemde titreşimli 10 motorlu çok güçlü ve karın bölgesiyle mide bölgesini tamamen sardığı için aynı anda iki bölgede kullanmış oluyorsunuz bir saat sürüyor kandolaşımını hızlandırıyor ve yağ yakıyor bir saat sonunda sanki spor salonundan çıkmış gibiyim iş yerimdeki arkadaşlar bendeki değişikliği fark edip şaşırdılar dengeli beslenmeyle sonuç çok iyi sadece düzenli kullanmak şart bilgilendirmek istedim sağlıcakla

Selam kızlar bir süredir paylaşımda bulunamadım kusuruma bakmayın.Eklemleri şişti yine ve bir türlü teşhis konulamıyor.Ayrıca ödem de var.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...Tartıya çıkmaya korkuyorum valla.Yüzüğüm bile parmağıma girmiyo düşünün yani..Bu ödemden nasıl kurtulucam...:uhm:

herkese merhabalar..bende zayıflamak istiyorum:teytey: aranıza katulabilirmuyum???

aralık başından itibaren dikkat ederek tam 10 kilo verdim.10 aylık bebeğim var ve halen emiyor.o yüzden çok sıkı diyet yapamıyorum ama sporla filan idare ediyorum işte.. pazartesi sanırım kilo bildirimi yapacağız değilmi arkadaşlaar??

of bugün elma süt 1 çubuk kraker 2 simit 1 ayran ve biraz pırasa yedim of engel olamıyorum kendime napacam ben gitmez bu kilolar mayısa kadar haftasonu bir plan yapmam lazım kafamçokkarıştı

pardon ama ödem in anlami ne oluyor fisfisfis mrk ettim

ya bir hevesle basladim ama reglim oluyor hatta olamiyorum sistim ya,reglim bitince verdigim kilo aynidir demi smdi cikamiyorm korkuyorm ama karnim cok sis otururken bile rahatsiz oluyorm offf ya böyle ilk baslayinca araya girince bisy sinir oluyorum...birde bilginiz var mi miktari cogaltmak icin olamiyorum simdi birsey icsem yapsamda hemence baslasa ya offf gerildimmya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…