- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.941
canım bana 1 günde oldu önceki gün 3 dlm baklava ve 1 dlm yaş pasta yamiştim yediğim yemekleri saymıyom bile 2 haftadır biliyosunuz salmıştım kendimi ve 2 kilo almıştım hihoyyyt
bende gördüm o diyeti ve sayende çok iLgimi çekti dün mesela neler yediğini paylaşır mısın canım ?
ben bekarım ama burda bana uygun spor salonu bulamadım ya vakti uymuyor ya da erkeklerle karma oda bana uymuyor.akşamları evde nivea body cd si ile çalışıyorum onada bünyem alıştı heralde yemiyo daha,ne yapsam yaw:uhm:
canim ya enin adina sevindim banada soyle nasil yaptin ne yedin ya
bende acayip moralim bozuk veremliyorum diye bu hafta 56 goreyium bari
sağol şekerim bende bir kurcalayayım bana da uyar belki:jeyyar:
canım diyet yöntemleri ve deneyimleri kısmında karbonhidrat diyeti haftada en az iki üç kilo diyo o topiği incele gel beraber yapalım hem çok zevkli hemde işe yarıyo tam bizim gibi oburların diyeti açta kalmıyon o toiği incele ben brz anlattım anlamasan yardımcı olurum oraya dündendir sık takılıyom sorularını orda yaz cevaplıyım harika bi diyet
varmısın az bi zamanımız var ikimizinde tedaviye bu diyetle kısa sürede daha çok kilo vereriz
ne dersin şekerim?
canım bana 1 günde oldu önceki gün 3 dlm baklava ve 1 dlm yaş pasta yamiştim yediğim yemekleri saymıyom bile 2 haftadır biliyosunuz salmıştım kendimi ve 2 kilo almıştım hihoyyyt
ne güzel iştee :lepi:
bi de ona mekik ekleyip haftada bikaç gün yürüyüş yaptın mı tamamdırr hihoyyyt
bende yapabilsemm :çok üzgünüm:
fena bişeye benzemiyor bu ama hemen balıklama atlamamak gerek diye düşünüyorum ben,önce bir deneyimleri almakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?