• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar,dünki yediklerimi yazayım hemen
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek,4 zeytin
1 dilim peynir,1 çay kaşığı bal
öğle
2 adet küçük kabak mücveri zor yedim
akşam
5-6 adet kara lahana sarması
1 kase yoğurtlu mısır çorbası
herkese kolaylıklar dilerim...

günaydın kızlar a.s.

moon bakıyorum da bana hiç yüz vermiyorsun geçmişte yazdıklarımı da görmedin :dilcikar:

dünkü yediklerim:kahve:

sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe türlü+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
akşam: palamut balığı+4 kaşık fasülye+salata+1 dilim kepekli
ara: 1 hurma

Selam kızlar bir süredir paylaşımda bulunamadım kusuruma bakmayın.Eklemleri şişti yine ve bir türlü teşhis konulamıyor.Ayrıca ödem de var.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...Tartıya çıkmaya korkuyorum valla.Yüzüğüm bile parmağıma girmiyo düşünün yani..Bu ödemden nasıl kurtulucam...:uhm:

eklem romatizması olmasın . bağışıklık sistemi düşünce oluşuyor . bende de sle var romatizmanın bir türü biraz zor teşhis edilen bir hastalık çünkü kanda göremiyorlar.eklem yerlerinde şişme ve ağrı ile başlıyor genelde kızarıklıkta yapıyor . ancak atağa geçtiği zaman tam teşhis konulabiliyor yoksa diğer romatizma türleri gibi kanda aso yüksek çıkmıyor. bir kaç tane normal aspirin iç rahatlama olursa doktorunuza belirtin bence bir de bunu araştırsınlar geçmiş olsun .

napayım ya sataşacak biri olmayınca canım sıkılıyor kaydirigubbakcemile :roflol:
bendee :asigim: a.s.

evet sataşmak hele senle uğraşmak çok zevklide şekerim gel gelelim sadete; ne olacak bizim bu halimiz,yerimizde sayıyoruz valla gerçi ben bir haftadır tartılmadım ümit ediyorum yerimde sayıyorumdur. sende diyete devam bende ama bişeyler yapmalı da ne yapmalı kaydirigubbakcemile

kızlar günaydın çok mutluyum bgn dünki diyetim 1 günde sonuç verdi ve artık 57 kiloyummmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnn 1 günde 1 kilo gitti ve düşünün reglime 2-3 gün kalmasına rağmen tartıda 57 gördüm tam sürat devam doğru yolu buldum demek 2 hafta devam etçem puan toplama işine

evet sataşmak hele senle uğraşmak çok zevklide şekerim gel gelelim sadete; ne olacak bizim bu halimiz,yerimizde sayıyoruz valla gerçi ben bir haftadır tartılmadım ümit ediyorum yerimde sayıyorumdur. sende diyete devam bende ama bişeyler yapmalı da ne yapmalı kaydirigubbakcemile

spor yapmalı şekerim sporrr hihoyyyt ama hiç yapmıyorum şahsen :çok üzgünüm:
hatta dün eşime dedim ki hiç sporsuz bu 5 kiloyu verdim bi de spor yapmış olsaydım yanında mükemmel bi sonuç alacaktım herhaldee :lepi:
bekat olsam yüzme kursuna ya da spor salonuna giderdim
ama şimdi çok zor benneyaptımki

kızlar günaydın çok mutluyum bgn dünki diyetim 1 günde sonuç verdi ve artık 57 kiloyummmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnn 1 günde 1 kilo gitti ve düşünün reglime 2-3 gün kalmasına rağmen tartıda 57 gördüm tam sürat devam doğru yolu buldum demek 2 hafta devam etçem puan toplama işine

tebrik ederim şekerim a.s. ben kaçırdım sanırım o kısmı nasıl başardın bunu ?

çok sevindim :lepi: ama bu fark 1 günde olmamıştır arkadaşım bi birikmenin sonucudur
herkesin nabzına göre şerbet var sende buldun sonunda :jeyyar:
ama bu yöntem bana göre değil ben çabuk sıkılırdım kafamçokkarıştı

bende gördüm o diyeti ve sayende çok iLgimi çekti dün mesela neler yediğini paylaşır mısın canım ?

spor yapmalı şekerim sporrr hihoyyyt ama hiç yapmıyorum şahsen :çok üzgünüm:
hatta dün eşime dedim ki hiç sporsuz bu 5 kiloyu verdim bi de spor yapmış olsaydım yanında mükemmel bi sonuç alacaktım herhaldee :lepi:
bekat olsam yüzme kursuna ya da spor salonuna giderdim
ama şimdi çok zor benneyaptımki

ben bekarım ama burda bana uygun spor salonu bulamadım ya vakti uymuyor ya da erkeklerle karma oda bana uymuyor.akşamları evde nivea body cd si ile çalışıyorum onada bünyem alıştı heralde yemiyo daha,ne yapsam yaw:uhm:

tebrik ederim şekerim a.s. ben kaçırdım sanırım o kısmı nasıl başardın bunu ?

karbonhidrat diyeti var diyet yöntemleri ve deneyimleri kısmında puanlama ile yiyosun onu yaptım dün ve bgn karşılığını aldım seçenek çok 50 puanı aşmamak şartıyla günlük menünü ayarlayıp yiyona.s

karbonhidrat diyeti var diyet yöntemleri ve deneyimleri kısmında puanlama ile yiyosun onu yaptım dün ve bgn karşılığını aldım seçenek çok 50 puanı aşmamak şartıyla günlük menünü ayarlayıp yiyona.s

sağol şekerim bende bir kurcalayayım bana da uyar belki:jeyyar:

çok sevindim :lepi: ama bu fark 1 günde olmamıştır arkadaşım bi birikmenin sonucudur
herkesin nabzına göre şerbet var sende buldun sonunda :jeyyar:
ama bu yöntem bana göre değil ben çabuk sıkılırdım kafamçokkarıştı

canım bana 1 günde oldu önceki gün 3 dlm baklava ve 1 dlm yaş pasta yamiştim yediğim yemekleri saymıyom bile 2 haftadır biliyosunuz salmıştım kendimi ve 2 kilo almıştım hihoyyyt

Back