- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.881
Selam arkadaşlar ben bu gün bol proteinli bir gün geçirdim karbonhidratsızlık zordu ama kendimi çok hafif hissediyorum 4 gün dişimi sıkacağım ve 2yıl aradan sonra yeniden 50 li kiloları göreceğim galiba
canim ne kadar verdin kilon oldugu icin verebiliysun benim vermem iyice zorlasti artik sinir oluyorum
lahna suyumu iciyosun
ben hic daha denemedim faydasi oluyomuki acep
bak şimdi bende çok hırslandım bobba derken 2-3 kilomu yoksa düşer bayılırım valla.ben böyle seni nasıl yakalayacağım.yasakkelime
bende spor salonu araştırıyorum.
emzirmeseydim bende takviye bişeyler yaparım ama neyse rakibim bile olsan birilerinin kilo verdiğini görmek güzel.
ama bende bu hafta bayağı asıldım diyete banada motive oldu valla.a.s.
protein diyeti yapıyon sanırm sonuçtan bizide haberdar edersin demi kaç kiloverdin fln yani:1hug:
herkese günaydın arkadaşlar
benim rakibem nerde bakalım.
hidennisko;bugün itibariyle start alıyoruz.başlangıç kilom yine tartıda oynama yok 82.
kahvaltımı yaptım
3 adet kepekli etimek üzerine light labne sürdüm.
2 bardak şekersiz çay
senide bekliyorum rakibem.
günaydın kızlar,nasılsınız görüşmeyeli? rakipciğim işler birikmiş ancak yazabiliyorum ne yediğimi gerçi sende yazmamışsın henüz. 2 dilim kepekli ekmek,4 zeytin,2 dilim peynir,1 çay kaşığı bal ve 1 koca bardak süt içtim
sağol şekerim şimdi iyiyim çok şükür.salgın bir hastalığa yakalandım ama çok ilginçtir evde birtek ben hasta oldum,günlerce wc de sabahladım çok kötüydü birde regl dönemime denk geldiği için daha güçsüz düştüm.bu arada diyet güme gitti :çok üzgünüm:monserose günaydın
nerelerdesin geçmiş olsun .merak ettik seni şimdi iyisindir umarım.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?