Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatım cnım benım 4kılo vermıstım ben basladıktan sonra onları gerı almısım yani sureklı afedersın cıkarmaktan yıyememekten 4kılo vermıstım dr. bebek acımaz senden yer dedı kendıne sen bakacaksın dıyor senı yer bıtırır o bencıldır dıyor bakalım bu aydan sonra ıste baslıcaz almaya

nazlıbahar hoşgeldin
hcr sende deli gibi yeme ama sakın bak alırsın sonra
bana gelincede dikkat etmeye çalışıcam bi şekilde

Ben bu gün bol proteinli bir gün geçirdim kızarmış ekmekli günler kolaydı ama bu gün biraz zorlandım .Sabah sadece bol beyaz peynir ve şekersizçay içtim öğle ızgara tavuk akşam da bir büyük lüfer götürdüm ama karbonhidratsızlık zor.Kendimi çok hafifi hissediyorum bu hafta galiba 50 li rakamları görücem 2 yıl sonra

Selam arkadaşlar ben bu gün bol proteinli bir gün geçirdim karbonhidratsızlık zordu ama kendimi çok hafif hissediyorum 4 gün dişimi sıkacağım ve 2yıl aradan sonra yeniden 50 li kiloları göreceğim galiba

Selam arkadaşlar ben bu gün bol proteinli bir gün geçirdim karbonhidratsızlık zordu ama kendimi çok hafif hissediyorum 4 gün dişimi sıkacağım ve 2yıl aradan sonra yeniden 50 li kiloları göreceğim galiba

protein diyeti yapıyon sanırm sonuçtan bizide haberdar edersin demi kaç kiloverdin fln yani:1hug:

canim ne kadar verdin kilon oldugu icin verebiliysun benim vermem iyice zorlasti artik sinir oluyorum
lahna suyumu iciyosun
ben hic daha denemedim faydasi oluyomuki acep

evet cnm
ben hayatımda en son lisedeyken 57 kiloydum herhalde kaydirigubbakcemile3

kilom var ama umdugumdan yavas gidiyor
bu arada sabah aksam lahana suyu iciyorum
ise yaramazsa 1 hafta sonra bırakıcam

ah yok be nerde 2-3 kilo
1 kesinde..
belki sabah 1.5 görürüm kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bütün gün çok iyi gidiyo baya bi dikkat ediyorm yediklerime ama akşamları biraz fazla kaçırıyorm buda eşimden kaynaklanıyo öyle iştahlı yiyoki

iyi hadi inşallah istediğin gibi sonuç alırsın bende yarından itibaren puanlı karbonhidrat diyetine başlıycam protein diyetini gözüm kesmedi
aç kalmıyonmu

tskler symphatique hosbuldum biraz gec cvp verdim (10 gun felan olmus )kaydirigubbakcemile3kusra bakma bu arada 2 kg kaybetim ama ben hala o kilo cizelgesini yapamiorum kahrestsin cok beceriksizimkaydirigubbakcemile3

herkese günaydın arkadaşlar

rakibem bende bu hafta iyiymişim be bugün tartıda tam 80 i gördüm.
sende durumlar nasıl?
ben lahana kürünün sonucunu çok merak ediyorum.sositososito

günaydın kızalr hayırlı cumalar
ben bgn yeni bi diyete başlıyom epy bi aradan sonra puanlama sistemine göre bi diyet karbonhidrat diyeti diye geçiyo
umarım işe yarar en azından aldıklarımı versem o da bişi
hdi bakçam artık

günaydın kızlar,nasılsınız görüşmeyeli? rakipciğim işler birikmiş ancak yazabiliyorum ne yediğimi gerçi sende yazmamışsın henüz. 2 dilim kepekli ekmek,4 zeytin,2 dilim peynir,1 çay kaşığı bal ve 1 koca bardak süt içtim

monserose günaydın
nerelerdesin geçmiş olsun .merak ettik seni şimdi iyisindir umarım.kaydirigubbakcemile5

monserose günaydın
nerelerdesin geçmiş olsun .merak ettik seni şimdi iyisindir umarım.kaydirigubbakcemile5
sağol şekerim şimdi iyiyim çok şükür.salgın bir hastalığa yakalandım ama çok ilginçtir evde birtek ben hasta oldum,günlerce wc de sabahladım çok kötüydü birde regl dönemime denk geldiği için daha güçsüz düştüm.bu arada diyet güme gitti :çok üzgünüm:

başım dursa dişim ağrır dişim dursa belim haftayı böldüm canım mesela ilk 2 gün kanamam olur sonraki 3 gün belim ağrır haftasonuda midem metabolik şaşmıyor anlayacağın ama benimki bugün kötü alışkanlıktan ağrıyokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…