Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

saol whitehall,bi tatil yapıyım dedim ama resmen burnımdan geldi,sağlık gibisi yok valla hastane acil derken toparlayamadım hala,nasıl gidiyo diyetler...

çok geçmiş olsun tatlım önce sağlık inşallah biran önce iyileşirsi...

kızlar mrb bgn gezmadeydim giremedi
mehayım tatlım kıyamam iyisin inşallah ben iğnelere başlamadım daha d kontrol habı fln kullanıyom sigarayı bıraktım yemeğe vurdum ondan kilo aldım
bgn dikkat ettim

bundan sonra dikkat etçem iğnelere başlayana kadar bi 55 olsam görenler kilo almamışın diyo ya bilmiyom tartımmı yalancı
hasta olanlara geçmiş olsun bgn benim pek keyfim yok canım acayip sigara istiyo
dünyadan tat almıyom
işin kötüsü nedeninide bilmiyom

Hepinize iyi pazarlara.s.Bu hafta çok kaçamak yaptım,kilo vereceğimi zannetmiyorumNeyse yarın anlarız bakalım.Korkudan tartıya çıkamadım valla...

günaydın herkese sempatiğim sen beni listeye 53.8 olarak al yine çünkü dün ben akşam yemeği yemeden tartıldım fark olabilir tatLım şutarafagitti

baculaaaaaaaar herkese günaydın ii pazarlar...bambaşkam süper valla bakalım ben kaç çıkıcam pazartesi sabahı:))))

listede olmadığım halde ve abur cubur yediğim halde 200 gram vermişim canım sağoL umarım snde güzel bir sonuç alırsın Şeniz

benim rglim her ay 3-5 gün gecikir geciktiği zaman da çok ödem yapıyo vücudum..eğer olmazsan geçen haftakinden bile fazla çıkabilirim.ama olsun bozmıycam moralimi..bittikten sonraki hafta vermiş olurum heralde

kizlar gunaydin nasilsiniz bugun
biliyomusun ben kahvaltida baya bi kacirdim ,cunku coktandir yapmadigium sarmisakli zeytinyagli,ve domatesli ekmekler yaptim valla kac tane yedigimi bilmiyorum kesin 5 tane yemisim dir
tamda yarin kilo bildirimi varken ,ama sabah kacirdim aksam yemicem degilse yarina kilo almis cikmatyim, zaten bu hafta kilo vermemistim
uf ya yarina az kaldi ne yapcaksam ben ((((

canimcim bunun nedeni sigara ,cunku canin okadar istiyo yapamiyosun yapta gorum ne kadr mutlu olursun,
yemek yemeyincede insan mutsuz oluyo, karnin doyasiya ye bakim ne kadr mutlu olursun
ama biz ne yapcaz sabretcez, kacamaklarimiz olabilir insaniz canimiz ister ,ama dikkat ete canim bak belki her an hamile kalabilirsin insallah ona gore kilonu koru alma sakin aldigi,nda yavas yavas vermeye calis, gerci ignelerden dolayi nasil vercen onuda bilmeiyorum

günaydın fıstıklar sempatik 1 defa yemeyle alınmaz akşam yemeği yeme yarına kilo vermiş olarak bile çıkaarsın
peki ben ne yapıyım 2 kilo almışım 1 haftada
hı siz söleyin sbhtan bişi yemedim açlıktan midem kazınıyo misafirlerim var şimdi oturur bi yerim mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…