• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatiğim sen nasılsın canım görüşemiyoruz özledim valla
ve kıslar sonunda eve net bağlatıyorum bugün bağlayacaklar valla hasretiniz bana para harcattı ama olsun inandığım şeylerin aslında çokta doğru olmadığını gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim

alla seni var ya neşemi buldum kaç gündür leyla gibiyim bu yüzden sizi bu kadar seviyor ve yokluğunuzu arıyorum kıs ailem gibi oldunuz

sempatiğim sen nasılsın canım görüşemiyoruz özledim valla
ve kıslar sonunda eve net bağlatıyorum bugün bağlayacaklar valla hasretiniz bana para harcattı ama olsun inandığım şeylerin aslında çokta doğru olmadığını gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim

iyim canimya sen nasilsin ,evet ben fazla giremiyorum ,simdide isteyim arada bakip ckiyorum
canim sen istenmi giriyodun nete, evemi net baglaticaksin
hadi hayirli olsun canim
nasil gidiyo diyet

alla seni var ya neşemi buldum kaç gündür leyla gibiyim bu yüzden sizi bu kadar seviyor ve yokluğunuzu arıyorum kıs ailem gibi oldunuz

hastaliktan dolayimi
ay canim dert derken bana hic sorma hatta bende hic konuyu acmayim, ben hic neseli olamiyorum bilmiyorum ne zaman olurum
bende sizi cok seviyorum ,bu siteye uye olduktan sonra inan okadar dostum arkadasim olduki, ve kimseyle konusamadigim paylasamadiklarimi paylasiyorum
iyiki taniyorum sizleri

cimcimem iyi canim sen nasilsin
bende isteyim arada girip bakiyoum
diyet nasil gidiyo ,bu hafta vermisindir sen
bende bu hafta bisey yok ,bi veremedim iki haftadir yerimde sayiyorum

bu hafta veremem heralde be güzelim hastalanıcam çok şiştim bildiğin gibi diil.ben öyle 3 gün öncesinden falan şişerim..şimdiden 1 kilo fazla gösteriyo tartı canım sıkkın biraz o yüzden

diyet bir yere gitmiyoda sanki ben enime gidiyo gibiyim evet işten bağlanıyodum ama artık evdende giricem
gerçi bugün ankara felaket resmen tipi var camdan baktıkça içim titriyo işallah bağlarlarda evdende görüşürüz

bazen duraklama dönemi oluyor ama o dönemden sonra hızla kilo veriyorsun bildiğim bir şok diyet var... 2 günlük kilo vermeyi hızlandırmak için istersen paylaşabilirim

canimya sok diyetleri uygulamak istemiyorum ,aslinda kilo verdim, hatta misafirler vardi iki gun once, herkes diyo nasil kilo vermisin bak sakin verme bukadr yeter, fazla verince iyi olmaz diyolar , ama o diyenler kilolu belki cekemiyolardir, bende yaza kadar vermek istiyorum ,yavas olsun napalm
isde oldugum icin ozel bi diyet uygulayamiyoum sadece dikkat ediyorum
sen bi diyet uyguluyomusun yoksa dikkatmi ediyosun

sana katılıyorum canım ama kendini üzme çünkü senden başka kimseye bişey olmuyo allah dermansız dert vermesin bide elinden bişey gelmiyosa değiştiremiyorsan içinde bulunduğun durumu kabul et o zaman daha az zararla kurtulursun

bu hafta veremem heralde be güzelim hastalanıcam çok şiştim bildiğin gibi diil.ben öyle 3 gün öncesinden falan şişerim..şimdiden 1 kilo fazla gösteriyo tartı canım sıkkın biraz o yüzden

himmmmmmm anladim canim,bende ayni senin gibi olmadan once patlicak gibi hissederim kendimi neyse kasma canim kendini bu hafta veremezsen haftaya verirsin verememendenormal yani

diyet bir yere gitmiyoda sanki ben enime gidiyo gibiyim evet işten bağlanıyodum ama artık evdende giricem
gerçi bugün ankara felaket resmen tipi var camdan baktıkça içim titriyo işallah bağlarlarda evdende görüşürüz

insallah baglarlar ama ,ben fazla takilamiorum
malum kaynana kaynata yaninda olunca rahat olamiyorum ve aksamlari hic giremem sanirim sen aksam takilirsin ,tabi ancak yazin onlar izine giderse takilabilirim
canim sen yediklerine dikkat et, verirsin yavas yavas ,belkide sana oyle geliyodur

sana katılıyorum canım ama kendini üzme çünkü senden başka kimseye bişey olmuyo allah dermansız dert vermesin bide elinden bişey gelmiyosa değiştiremiyorsan içinde bulunduğun durumu kabul et o zaman daha az zararla kurtulursun

zaten oyle yapiyorum canim
ne yaparsam yapim beni dinleyen anlayan olmucak nasil olsa hersey ayni devam edecek
bende oluruna biraktim ne olursa olur, birlikte kalirsak hep dua ediyorum ,emekli olunca yari burda yari turkiyede kalma durumlari var oyuzden rahatim

anacım benimkide öle kaynanamla görüşmüyorum ramazandan beri ama kafam rahat valla arada oğlu kalıyo ama oda anasının yüzüne napim ben kimseye küsememde kinde güdemem ama 16 yaşındada değilim zoruma gidiyo 30 yaşında koskoca kadın annem bişey demiyo bu arada neyse canınızı sıkmayım valla dişlerimi sıka sıka diş bırakmadılar ağzımda

s.a kızlar,uzun zaman oldu giremedim nete,iki daftadır hastalıklarla boğuşuyorum,tam adapte oldum dedim yine bişe çıktı:(( kendimi toparlıyım inş. bi kurtulayım şu hastalıktan bende başlıycam kaldığım yerden

Back