- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.521
sempatik canım nasılsın nasıl gidiyo problemleri haletin mi ben habire yemek yiyom 58 kilo oldum karnım çok aç manyak oldum kilo vermem lazım bu pzt bnaşlıycam offf 8 günde insan 2 kilo alırmı
günaydın kızlar nasılsınız?
iyiz canim sen nailsin nasil gidiyo diyet
bu hafta verebilcekmisinşutarafagitti
bakin bakalim hangisi olmak isterdinizşutarafagittişutarafagitti
iyiyiz bennu sen nasılsın?
yok canim ya ne hallolcakki dedimya ben oluruna biraktim ,kayinpeder saolsun tum icini bosaltti bana ,icinde bisey kalmadi, kararinizi bana soyleyin dedi, benim kararim ayrilmak esim istemiyo oda istemeyince bende mecbur durcam oyuzden esimle konusma geregi bile duymedim simdi ben yine sinirlencem, sorarsa karariniz ne diye, bende oglunuza sorun benim lafim gecmez diye, iste boyle devam etcez
simdilik iyi
canim ya bya almiisn sende sanirim cok yediginden degil ilclardan dolayimi oldu
eee simdi sen baslasan yine ilac kullaniyosun belki veremeyebilirsin
benimde duruldu ya sinir oluyorum neden diye biseyde yemiyorum gece yatarken karnim guruluyo sabah kalkiyorum ayni
selam fistiklar ne alemdesiniz nasil gidiyor diyetler???
sempatik canım nasılsın nasıl gidiyo problemleri haletin mi ben habire yemek yiyom 58 kilo oldum karnım çok aç manyak oldum kilo vermem lazım bu pzt bnaşlıycam offf 8 günde insan 2 kilo alırmı
bizim ii caım bebişimizle sen nasılsın...
Allah yardımcın olsun..hep derler ya kucağına alınca unursun yaşadıklarını...insan sonunun güzel olucağını bilince katlanıyo....zaten 4. aydan sora geçiyo diye biliyorum mide bulantısı falan...sık dişini canım az kaldı..a.s.iyi olmaya calisiyorum canim midem cok fena oluyorum kac gundur mide yanmasi bulantilar bas donmesi (tansiyonum dusuyor) aldi basini gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?