• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar şu an benim kullandığım bir formülü sizinle paylaşmak istiyorum ... gerçekten harika ve işe yarıyor...
paçuli ve portakal yağını alıyorsunuz ve bir kesme şeker üzerine sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra damlatıp yiyorsunuz iki damla olacak herbirinden ... mükemmel sonuçlar alıcaksınız....

Hepinize iyi pazarlara.s.Bu hafta çok kaçamak yaptım,kilo vereceğimi zannetmiyorum:utangac:Neyse yarın anlarız bakalım.Korkudan tartıya çıkamadım valla...
canim bende ayni senin gibi kacmaklarim oldu ama fazla degil nedense kilo vermem duruldu,boyle zamanda insan tartiya cikmaya korkuyo, insallah almamisindir, aman dikkat ,bakalim ne cikcak yarina

günaydın herkese sempatiğim sen beni listeye 53.8 olarak al yine çünkü dün ben akşam yemeği yemeden tartıldım fark olabilir tatLım şutarafagitti
tamam canim bu haftaki yarismada zaten yoktun,onulmuzdeki hafta icin bu kilonu yazarim bakalimm haftaya ne kadr verceksin,yinede guzel vermisin

iyi pazarlar fıstıklarım
umarım yarın herkes yüzünü güldürecek sonuçlar alır a.s.
iyi pazarlar hacercim hosgeldin nasilsin bakem
beni sorarsan bu hafta malesef gulduru haberim olmaz,bakim insallah haftaya olur,kilo vermem durulduya sinir oluyorum fazlada yemiyorum

herkese iyi pazarlar kıslar ne var ne yok
iyi pazarlar canim iyidir senden
aklimiz fikrimiz diyet ,yarin ne sonuc cikcak kara kara onu dusunuyorum:uhm:

canimcim bunun nedeni sigara ,cunku canin okadar istiyo yapamiyosun yapta gorum ne kadr mutlu olursun,
yemek yemeyincede insan mutsuz oluyo, karnin doyasiya ye bakim ne kadr mutlu olursun
ama biz ne yapcaz sabretcez, kacamaklarimiz olabilir insaniz canimiz ister ,ama dikkat ete canim bak belki her an hamile kalabilirsin insallah ona gore kilonu koru alma sakin aldigi,nda yavas yavas vermeye calis, gerci ignelerden dolayi nasil vercen onuda bilmeiyorum

canım bundan sonra benim kilo vermem gibi bi durum söz konusu değil galiba 10 gün fln sonra iğneler başlıycak ben bu hafta kapuska yapçam komple sebzeyle beslenmeye çalışıcam olmadı akşam yemeklerimi kesicem ama nafile olacağınıda biliyom
kilo almak çok zoruma gidiyo :1no2:

günaydın fıstıklar sempatik 1 defa yemeyle alınmaz akşam yemeği yeme yarına kilo vermiş olarak bile çıkaarsın
peki ben ne yapıyım 2 kilo almışım 1 haftada
hı siz söleyin sbhtan bişi yemedim açlıktan midem kazınıyo misafirlerim var şimdi oturur bi yerim mazallah

e tabi yeme yeme ,sonra karnin acikir saldirisin yiceklere anacim benmi ogretim sana sen biliyosun bunlari ,okadr kilo verdin ,azcik biseyler atistir, cayini ic bol su icte, cok ac olma bide misafir olunca cene calicam diye ne yedini bilmezsin:roflol:
canim senin 2 kilonu almanin sebebi biliyosunki ilaclar, kendin cok yemis olsan bile 2 kilo degil en fazla 1 kilo alirdin ,olsun canimya yinede dua et cok kilonu verdin ,tam zamaninda insallah kalirsin:Saruboceq:

arkadaşlar şu an benim kullandığım bir formülü sizinle paylaşmak istiyorum ... gerçekten harika ve işe yarıyor...
paçuli ve portakal yağını alıyorsunuz ve bir kesme şeker üzerine sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra damlatıp yiyorsunuz iki damla olacak herbirinden ... mükemmel sonuçlar alıcaksınız....

eee demesi kolayda ben fransadayim onlari nerden bulcamki, senin gibi kayseride olsaydim rahat bulurdumyerimseniben
sekerin uzerinemi damlatiyosun ve bu napiyo yaglarimi eritiyo

ya evet çok yedim ama yemeden duramıyom elim ağzımda sürekli offfffffff hele bide iğnelere başlarsak ben iyce davul olcam bu hafta dişimi sıkıp 55 kilo olmam lazım sigaraya başla diyo şeyttan zaten yokluğu çok sıkıntı veriyo bana

canım bundan sonra benim kilo vermem gibi bi durum söz konusu değil galiba 10 gün fln sonra iğneler başlıycak ben bu hafta kapuska yapçam komple sebzeyle beslenmeye çalışıcam olmadı akşam yemeklerimi kesicem ama nafile olacağınıda biliyom
kilo almak çok zoruma gidiyo :1no2:

evet canim ya okadar kilo verdin verdin anliyorum ne sekilde veripte az biseyden geri aliyosun ,canim hakliisn cunku ignelerden sen veremiyebilirsin ama dikkat ederekten en azindan kilonu korumaya calis ne bileyim bende senin gectigin yoldan gececem
ve aksam yemegini kes ,cunku ben aksam yemegini kestim bikac atisrtiririm okar degilse aksam yenildigi zaman kilo verilmiyoa.s

ya evet çok yedim ama yemeden duramıyom elim ağzımda sürekli offfffffff hele bide iğnelere başlarsak ben iyce davul olcam bu hafta dişimi sıkıp 55 kilo olmam lazım sigaraya başla diyo şeyttan zaten yokluğu çok sıkıntı veriyo bana

sen sigara icmediginden kendini yemege veriyosundur,
sigarayi birakmak kilo aldirirmis biliyorum
ilaclar kullaniyosun igne falan onlarda aldirir
bilele ne yapcan dedigim gibi dikkat dikkat
bu hafta sabret bakalim verebilcekmisin ,veremezsende kendi kasama almamaya bak

sen bni 53.8 aL yine tatLım bakaLım ne oLacak bu hafta baya uzun zaamandır 52yi görmedim ben bu hafta inşaLLah görürüm bu hafta daha azimli olacam spor da yapmaya çalışacam elimden geldiği kadar hihoyyyt

sen bni 53.8 aL yine tatLım bakaLım ne oLacak bu hafta baya uzun zaamandır 52yi görmedim ben bu hafta inşaLLah görürüm bu hafta daha azimli olacam spor da yapmaya çalışacam elimden geldiği kadar hihoyyyt

iyi hadi bakjalim insallah bu hafta 52 i gorursun
bende 56 gormek istiyorum bi turlu basaramadim umudum haftaya kaldi arik
bende aksam yatmadan once azda olsa spor yapcam degilse sporsuz olmuyo ,spor olunca daha guzel gidiyo kilolar

16-23 subat arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.. .......................................57

myocean76.. .........................................57

dimplehawk........................................ ....60.7

whitehall......................................... ........71.8

adasu . .................................................. 70.7

kuzuzuzumbambino.................................7 1.8

aSkiTo............................................ ........77,3

GökyüzündeDans.................................... 57

moonserose0 .........................................60.1

cimcime81......................................... .....100.5

akrep33 .................................................6 3.5

samanyolu......................................... .....66.1

yarisci........................................... .........82

bambaskaben....................................... ..53.8 bu hafta izinli

hidennisko........................................ ......81.5

bennuu............................................ .......74

hatice27.......................................... .........64.3

loliz............................................. .............61.3

HADI KIZLAR AZ KALDIşutarafagittişutarafagitti

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

tşk sempatiğim sende dikkat et o süreçte çok alıyo insan ben aşılama yapmıştım geçen yaz kullanılan iğneler aynı dazajı farklı tam 5 kilo almıştım 1 günde 3 kilo farketmişti o iğnelerde çok acıktırıyo benim kullndığım d kontrol hapıda içimi eziyo içinde kilo aldırır yazıyodu
yoksa ben aç durabilen bi insandımşimdi acıkınca baygınlık hissi geliyo ve sürekli açım midemede dokunuyo haplar sürekli şiş

tşk sempatiğim sende dikkat et o süreçte çok alıyo insan ben aşılama yapmıştım geçen yaz kullanılan iğneler aynı dazajı farklı tam 5 kilo almıştım 1 günde 3 kilo farketmişti o iğnelerde çok acıktırıyo benim kullndığım d kontrol hapıda içimi eziyo içinde kilo aldırır yazıyodu
yoksa ben aç durabilen bi insandımşimdi acıkınca baygınlık hissi geliyo ve sürekli açım midemede dokunuyo haplar sürekli şiş

anladim canim ya ,bak senin kilo almanda ve verememende ne kadr etkili
oysa sen ne kadr cok kilo vermistin ilaclar olmsa yine verirdin ama olsun canim kafana takma nasil olsa cogunu verdin onemli olan saglikli bisekilde hamile kalabilmen
bende zaten simdi vereyim ozaman ilaclardan dolayi bende siserim diye korkuyorum
valla icim gum gum atiyo randovuye az kaldi sonuclar yukseldimi aynimi, neler olcak diye
allah yardimcimiz olsun canim ,nasil olsa kilolari verebiliri bi sekilde

azimlisin sen balarırsın yaşında küçük metabolizman hızlı çalışıyordur abur cuburu kezsen bile tek çok rahat verirsin kilonu:1hug:
avatarındakı kıza hastayım o ne güzel fizik :dilcikar:

anladim canim ya ,bak senin kilo almanda ve verememende ne kadr etkili
oysa sen ne kadr cok kilo vermistin ilaclar olmsa yine verirdin ama olsun canim kafana takma nasil olsa cogunu verdin onemli olan saglikli bisekilde hamile kalabilmen
bende zaten simdi vereyim ozaman ilaclardan dolayi bende siserim diye korkuyorum
valla icim gum gum atiyo randovuye az kaldi sonuclar yukseldimi aynimi, neler olcak diye
allah yardimcimiz olsun canim ,nasil olsa kilolari verebiliri bi sekilde

sağol canım ya tüm söylediklerine katılıyom bgnler için vedim kiloları zaten ama asıl tedavim başlamadı biliyosun o zamanda alcam istemden biliyom en azından marta kadar veremesemde almasam diyom 60 kilo olmaktan çok korkuyom ya hamile kaldığımda 55 kilo olmak istiyom aslında ama önemli olan bunca yıldan sonra bebeğime kavuşabilmem

azimlisin sen balarırsın yaşında küçük metabolizman hızlı çalışıyordur abur cuburu kezsen bile tek çok rahat verirsin kilonu:1hug:
avatarındakı kıza hastayım o ne güzel fizik :dilcikar:

onu zaten örnek olsun ve azimlenelim diye koydum abur cuburu yavaş yavaş kesiyorum hayatımdan kızLar bir şey dicem :utangac: geçen doktora gittim sivilcelerim için ilaç verdi bana hap ben hepsinin yan etkilerine baktım acaba kilo verme gibi bir durum var mı diye ama malesef off :roflol:

sağol canım ya tüm söylediklerine katılıyom bgnler için vedim kiloları zaten ama asıl tedavim başlamadı biliyosun o zamanda alcam istemden biliyom en azından marta kadar veremesemde almasam diyom 60 kilo olmaktan çok korkuyom ya hamile kaldığımda 55 kilo olmak istiyom aslında ama önemli olan bunca yıldan sonra bebeğime kavuşabilmem

aynen canim bukadar ugrastan sonra onemli olan bebegimizi kucagimiza almak bu zaten en buyuk mutluluk olcak ,
ama biz dikkat etcez ,almamaya bende cok korkuyorum 60 olmaktan 56 bi goremedim insallah 56 olmak istiyorum bu hafta ,tabi benim tedavi ne zaman baslar bilmiyorum ama ozamana kadar insammah verebilirim almam

iyi hadi bakjalim insallah bu hafta 52 i gorursun
bende 56 gormek istiyorum bi turlu basaramadim umudum haftaya kaldi arik
bende aksam yatmadan once azda olsa spor yapcam degilse sporsuz olmuyo ,spor olunca daha guzel gidiyo kilolar

inş.canım zaten sen dertlenme kilo vermem durdu diyenlerin hepsi sonrasında çok güzel kilo veriyorlar okuduğum kadarıyla ben nivea body cdsini yapacam ama bi yerde okudum 2.si varmış onun ama buLamadım :1no2:

Back