- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.541
ya ben sizin kilonuzda olsam...ikide göbek atardım kızlar bide can sıkıyorsunuz....yerimseniben
alah alah ya sempatik nerden de bulursun böle resimleri ya
iste canim herkes ulasmak istedigi kiloyu gormeyince normal moralimiz bozulmasi ve benimki duruldu oyuzden moralim bozuk
canım sempatikim nasılsın güzelim...
selam fistiklar ne alemdesiniz nasil gidiyor diyetler???
sempatiğim sen nasılsın canım görüşemiyoruz özledim valla
ve kıslar sonunda eve net bağlatıyorum bugün bağlayacaklar valla hasretiniz bana para harcattı ama olsun inandığım şeylerin aslında çokta doğru olmadığını gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim
alla seni var ya neşemi buldum kaç gündür leyla gibiyim bu yüzden sizi bu kadar seviyor ve yokluğunuzu arıyorum kıs ailem gibi oldunuz
cimcimem iyi canim sen nasilsin
bende isteyim arada girip bakiyoum
diyet nasil gidiyo ,bu hafta vermisindir sen
bende bu hafta bisey yok ,bi veremedim iki haftadir yerimde sayiyorum
bazen duraklama dönemi oluyor ama o dönemden sonra hızla kilo veriyorsun bildiğim bir şok diyet var... 2 günlük kilo vermeyi hızlandırmak için istersen paylaşabilirim
bu hafta veremem heralde be güzelim hastalanıcam çok şiştim bildiğin gibi diil.ben öyle 3 gün öncesinden falan şişerim..şimdiden 1 kilo fazla gösteriyo tartı canım sıkkın biraz o yüzden
diyet bir yere gitmiyoda sanki ben enime gidiyo gibiyim evet işten bağlanıyodum ama artık evdende giricem
gerçi bugün ankara felaket resmen tipi var camdan baktıkça içim titriyo işallah bağlarlarda evdende görüşürüz
himmmmmmm anladim canim,bende ayni senin gibi olmadan once patlicak gibi hissederim kendimi neyse kasma canim kendini bu hafta veremezsen haftaya verirsin verememendenormal yani
sana katılıyorum canım ama kendini üzme çünkü senden başka kimseye bişey olmuyo allah dermansız dert vermesin bide elinden bişey gelmiyosa değiştiremiyorsan içinde bulunduğun durumu kabul et o zaman daha az zararla kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?