Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Canım önceLikLe zayıfLamayı çok istemeLisin ve kendini o yağLardan kurtuLmuş oLarak hayaL et internetten zayıf birinin resmin buL meseLa buzdoLabının kapağına yapıştır :dance:

inş.canım zaten sen dertlenme kilo vermem durdu diyenlerin hepsi sonrasında çok güzel kilo veriyorlar okuduğum kadarıyla ben nivea body cdsini yapacam ama bi yerde okudum 2.si varmış onun ama buLamadım :1no2:

daha inanmiyo bana valla gizim veremedim diyomşutarafagitti
ben zaten kolay veren biri degilim ,insallah haftaya vercem
canim o cyi bende duydum ben guruptayken arkadaslar yapiyodu ama nerden yukluyolar bilmiyorum sen site icinde iyice arastir bence

Canım önceLikLe zayıfLamayı çok istemeLisin ve kendini o yağLardan kurtuLmuş oLarak hayaL et internetten zayıf birinin resmin buL meseLa buzdoLabının kapağına yapıştır :dance:

tşklr bakalım bu akşam işe lahana suyu kaynatmakla başlıycam.işte koşoşturmaktan aklıma yemek gelmiyor eve gelince doymuyorum.akşam yemeklerini salata yada çorbayla geçireyim diyorum ekmeksiz inş veririm birazsenağlamasenağlama

yok sen beni yanlış anladın ben şöyle demek istedim diyelim bir hafta kilo vermeleri duruyo sonra güzel veriyorlar demek istedim anladın mı canım ya ben o cdnin birincisini buldum ama 2.sini bulamadım 2.si daha etkiliymiş ve daha uzunmuş

pazartesi başlıyorum salı bırakıyorum diyeti bide hamilelik istiyorum çok zor geliyor

96 kilodan 78 inmiştim yine 5 kilo aldım ama artık dayanamıyorum yiyiyorum

canimcim bizde ayni senin gibiydik ozellikle ben
yanliz yaptigim zaman en fazla bir hafta devam edebiliyodum
tabi buraya gelip yarismalara katilana kadar
once kilo vermek istediginden emin ol
yarismaya katilmak istersen gel pazartesileri kilo bildirimimiz oluyo, yani bir hafta boyunca yarisiyoruz kim ne kadr kilo vermis birinci seciyoruz
ve yarisma ila daha iyi motive oluyoruz

canim yediklerine dikkat et ,kepekli ekmek ye ,hamur islerinden kacin ,yagsiz, tuzsuz, sekersiz, seylerden yemeye bak, bol yesil cay ve su ic
gece yatmadan once mide problemin yoksa elma sirkesi ve balli su ic ,vaktin varsa spor yap
insallah verirsin
canim bizlerde her an hamile kalma umudumuz var onun icin kilo veriyoruz, zayif kalalim diye

Son düzenleme:

tamma canim olsun saka
keske dedigin gibi olsamya
vlla o cdyi cok kisiden duyduum ama vaktim olmadigi icin yapmadim arastirmadim bile
hani gruplar varya ordakilerine bi mesaj yaz o cdyi bulamiyorum bilen birisi bana yardim edebilirmi diey insallah bilen cikar

arkadaşlar ben hafta içi gündüz giremiyorum nete yarın akşam 6 gibi girip kaç kiloyla diyete başladığımı yazsam olurmu

selam arkadaşlar..umarım herkes istediği gibi zayıflamaya devam ediyordur.işallah istediğimiz kiloya ulaşacağız.sabahları soğan suyu için gerçekten işe yarıyor.zaten iştahını kapatıyo canın bişey istemiyor

arkadaşlar ben hafta içi gündüz giremiyorum nete yarın akşam 6 gibi girip kaç kiloyla diyete başladığımı yazsam olurmu

canimcim yarin aksama ben duzenlemis oluyorum ama sen bu hafta baslicagin icin tamam yaz ben eklerim seni
ama diger hafta kilo bildirimi yapcagin zaman pazar aksamdan yap pazartesi aksama gec kalmis olursun cunku sonuclari hazirliyorum

insallah dedigin gibi olur canimda
benim sabahlari zaten bisey canim istemiyo onemli olan aksamlar onuda yemiyorum artik tabi kiloda vermem zorlasti isin icinden cikamadim daha ne yapsam diye

insallah dedigin gibi olur canimda
benim sabahlari zaten bisey canim istemiyo onemli olan aksamlar onuda yemiyorum artik tabi kiloda vermem zorlasti isin icinden cikamadim daha ne yapsam diye

canım metabolizma hızlandıran şeyler dene topikleri gez o tarz şeyler vardı birde sürekli aynı diyeti uyguluyorsan o yüzden olabilir mesela sabah kepek ekmeği peynir domates yerine meyve ve sütü tercih et arada değiştir programını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…