- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.601
slm arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için
inş.canım zaten sen dertlenme kilo vermem durdu diyenlerin hepsi sonrasında çok güzel kilo veriyorlar okuduğum kadarıyla ben nivea body cdsini yapacam ama bi yerde okudum 2.si varmış onun ama buLamadım :1no2:
Canım önceLikLe zayıfLamayı çok istemeLisin ve kendini o yağLardan kurtuLmuş oLarak hayaL et internetten zayıf birinin resmin buL meseLa buzdoLabının kapağına yapıştır :dance:
daha inanmiyo bana valla gizim veremedim diyomşutarafagitti
ben zaten kolay veren biri degilim ,insallah haftaya vercem
canim o cyi bende duydum ben guruptayken arkadaslar yapiyodu ama nerden yukluyolar bilmiyorum sen site icinde iyice arastir bence
pazartesi başlıyorum salı bırakıyorum diyeti bide hamilelik istiyorum çok zor geliyor
96 kilodan 78 inmiştim yine 5 kilo aldım ama artık dayanamıyorum yiyiyorum
yok sen beni yanlış anladın ben şöyle demek istedim diyelim bir hafta kilo vermeleri duruyo sonra güzel veriyorlar demek istedim anladın mı canım ya ben o cdnin birincisini buldum ama 2.sini bulamadım 2.si daha etkiliymiş ve daha uzunmuş
yagsiz, tuzsuz, sekersiz, seylerden kacinmaya bak sempatiğim zayıfLamanın formulü bu mu böyLe yazmışsın :roflol:
selam arkadaşlar..umarım herkes istediği gibi zayıflamaya devam ediyordur.işallah istediğimiz kiloya ulaşacağız.sabahları soğan suyu için gerçekten işe yarıyor.zaten iştahını kapatıyo canın bişey istemiyor
arkadaşlar ben hafta içi gündüz giremiyorum nete yarın akşam 6 gibi girip kaç kiloyla diyete başladığımı yazsam olurmu
selam arkadaşlar..umarım herkes istediği gibi zayıflamaya devam ediyordur.işallah istediğimiz kiloya ulaşacağız.sabahları soğan suyu için gerçekten işe yarıyor.zaten iştahını kapatıyo canın bişey istemiyor
insallah dedigin gibi olur canimda
benim sabahlari zaten bisey canim istemiyo onemli olan aksamlar onuda yemiyorum artik tabi kiloda vermem zorlasti isin icinden cikamadim daha ne yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?