Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar sabah tartıldım malesef verememişim 57 kıloyum

günaydın kızlar, üzülme şekerim verememişsin ama kilo almamışsın sanırım onada şükür
ben de sabah tartıda 60,1 kg çıktım , kilo vermişim ama tam 60 kg mı tartıda görmeden çizelgemi değiştirmeyeceğim

herkese günaydın
ben bugün çook mutluyum 3 haftadır veremediğim için üzülüyordum ama vücudum sıkılaşıyormuş meğer bu hafta sadece 200 gr vermişim ve 71,800 olmuşum ama olsun nihayet 42 beden kıyafetlere sığıyorum ve zayıflıyorum çokta mutluyum

hadi gözünaydın canım çok sevindim valla
, bende mutluyum çünkü 60,10 kg olmuşum :dance:

arkadaşlar merhaba

şu sevgililer günü benim diyeti biraz sabote etti.eşimle haftasonu tatiline gittik ve açık büfedeki güzelim yemeklere dayanamadım .zaten 2 haftadır kilo veremiyordum bu haftayıda es geçtik yine veremedim yani 82 kiloyum.umarım benim dışımdaki herkes verebilmiştir.

gunaydin kizlar ,ben bu hafta vermemdim yani iki gun oncesinde 56.5 olmustum,dun oglen mc donalds de biraz bisetler yedim bugun 57 ciktim
anlicaginiz 200 gr vermisim
bu hafta neoldu bize durulduk:çok üzgünüm:

evet canim ama ben cok yapmam ,yani hic desek olur cunku devmli calisiyorum ,ve dun fazla kacirdim bugunde evdeyim
pirinci sevmiyorum yiyemiyorum ,ama bulgur daha doyurucu oluyo seviyorum ,bugun deneyim bakalim
zaten ayda yilda yapilan bisey bu devamli yapilmaz

kızlar sizi çok özledim ama son haftalarım çok yoğun ve birkaç gün daha sürecek ama arada girmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum ve şimdiden hepimize başarılar

77,3 kg (
hep sevgililer günü yüzündenn
zaten bu hafta hepimiz dustuk canim,olsun bunada sukur
70,7 kg kızlar şakkıdı

canim sen ne guzel kilo veriyosun ben hayatta daha bir haftada 1 kilodan fazla verdigimi bilmem oda iyice ac kalacamda oyle
sen nasil veriyosun
zaten fazlada yazmiyosun buraya ,bilmiyoruz yani

merhaba arkadaşlar Şeniz
kilo verenleri tebrik ediyorumm a.s.
maşaallah adasu sana

herkes benim gibi sevgililer günü maduru galiba :asigim:
haftasonu pek dikkat edemedimm :1closedeyes:
tartılmayı bile unuttum benneyaptımki
o yüzden geçen haftaki kilomu dikkate alcaz mecburenn mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…